top of page
auto verkopen aan auto opkoper

Uw auto verkopen?

Ontvang een uitzonderlijke prijs voor uw auto. Vul hieronder uw gegevens in en krijg vandaag nog een bod! 

100% gratis en vrijblijvend

Binnen 24 u een bod

Erkende auto opkoper

Krijg meteen een bod op uw wagen. Bel ons nu! +32 484 84 95 15. Of vul het formulier in.

Mijn auto verkopen? Wij kopen uw auto! Een auto verkopen is een tijdrovende zaak. Daarom bestaat Imexcars.be. Wij kopen uw auto eenvoudig en snel, ongeacht merk, bouwjaar of de staat waarin de wagen verkeert. Als het nu gaat over personenwagens, bedrijfswagens, terreinwagens, bestelwagens, leasewagens of schadewagens, wij kopen ze allemaal. 

Bent u benieuwd naar het hoogste bod dat uw auto oplevert bij auto opkopers? Maak gebruik van onze gratis auto verkoop service. Neem dan snel contact op, voer de check uit en zie direct met de gratis taxatie hoeveel uw auto waard is. Vervolgens maakt u een vrijblijvende afspraak. 


Imexcars is een auto opkoper die auto's aan de marktprijs aankoopt. Imexcars is ook een een wagenpark opkoper. Maak nu gratis een afspraak via onze afspraken pagina of vul dit formulier in. Krijg een gratis taxatie en verkoop uw wagen vandaag nog!

Laat één van onze experts uw wagen grondig nalopen om de definitieve prijs vast te stellen. Gaat u akkoord? Dan is uw auto succesvol verkocht. Wacht niet langer! Probeer nu één erkende auto opkopers!

 

Bod op auto ontvangen
arrow&v
arrow&v

Foto's auto (optioneel)

Foto auto
Foto auto
Foto auto
Foto auto

Met de aanmelding gaat u akkoord met ons privacybeleid.

auto verkopen

Tevreden verkopers

wij kopen auto's.jpg

Diensten

Auto verkopen

Mijn auto verkopen? Een betrouwbare auto opkoper vinden voor uw tweedehands auto is een moeilijke zaak. Bij Imexcars garanderen wij een eerlijke marktprijs. U kunt uw occasie wagen verkopen aan een correcte prijs.

 

Ook kunt u uw schade wagen of eender welke auto verkopen. Aarzel niet en neem contact met Imexcars op via een van onze wegen. U kunt gemakkelijk een afspraak maken via onze afspraken pagina of het formulier invullen.

Auto kopen van auto opkoper imexcars

Imex Cars staat bekend in het leveren van kwaliteitvolle auto's. Al onze auto's staan klaar voor inschrijving. U hoeft zich geen zorgen te maken over de keuring van de wagen of voor verborgen mankementen. Wij garanderen onze kwaliteit met een garantie van 1jaar.

Bent u opzoek naar een auto die u niet te koop vind? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen in het vinden van uw auto.

onderhoud aanvragen imexcars afspraak maken auto opkoper

Naast het aankopen en verkopen van auto's, onderhouden wij ook auto's. Wij werken samen met de beste mechaniciens die instaan voor het onderhouden van uw wagen, zowel een klein onderhoud als een groot onderhoud.

Boek gemakkelijk een afspraak met uw voorkeursdatum en uur en wij nemen contact met u op. Klik op de link hieronder en volg de stappen.

SERVICES

Enkele partners

CLIENTS

Over ons

Imex Cars is actief sinds 2007 in de aankoop van tweedehands auto's. Wij staan bekend voor ons eerlijk bod of beter gezegd een eerlijke prijs voor uw tweedehands auto. Uw auto verkopen is  nog nooit zo gemakkelijk geweest. Onze waardebepalingsexperts geven u de hoogste prijs voor de waarde van uw auto. Een waardebepaling bij Imex Cars is vrijblijvend en gratis! Aarzel dus niet om ons te contacteren.

Wij kopen auto's is ons motto. De beste auto opkoper van alle automerken en modellen. Verkoop nu uw Audi, BMW, Mercedes, Opel, Chevrolet, Volkswagen, Toyota, Skoda, Volvo, Porsche, Citroën, PeugeotAlfa Romeo, Nissan, Ford of eender welk merk. Woont u in Oost-Vlaanderen of ergens anders? Imexcars komt langs eender waar de auto zich bevind en garandeert u de beste en een correcte prijs voor uw auto. Denkt u, mijn auto verkopen? Denk dan aan Imexcars!

U gaat uw auto verkopen? U hebt uw betrouwbare auto opkoper gevonden! Onze waarden zijn eerlijkheid, betrouwbaarheid en vlekkeloosheid.

Bent u zelf opzoek naar een auto maar wilt u het risico niet nemen  van verborgen gebreken? Geen schrik, wij helpen u graag verder. Wij nemen het risico voor u. U neem contact met ons op, verteld over de auto die u zoekt. En wij kopen de auto voor u, testen het op verborgen gebreken en daarbovenop krijgt u 1 jaar garantie!

Wij betalen meteen via overschrijving. Dus denkt u "Ik wil mijn auto verkopen"? Denk dan aan Imexcars en verkoop uw auto gratis, betrouwbaar en snel zodat u al aan uw nieuwe auto kunt beginnen.

Vraagt u zich af hoe je uw auto kunt verkopen aan de beste prijs? Vermijd de moeilijkheden bij het verkopen van uw auto aan een particulier. Wij nemen alles onder handen voor u. Uw auto verkopen aan een handelaar zoals Imex Cars is de beste optie. Wij zijn actief over heel België zoals in de regio's Antwerpen, Leuven, Aalst, Mechelen, Gent, Oudenaarde en over heel Vlaanderen.

Dealership

Mispelstraat 73

9100 Sint-Niklaas

E-mail: info@imexcars.be

Gsm: +32 484 84 95 15

Hoofd kantoor
Algemene vragen

Heeft u nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.  Wij helpen u graag verder.

Dank u wel voor uw bericht! Wij helpen u zo snel mogelijk verder.

ABOUT
CONTACT
bottom of page