top of page
camper verkopen

Verkoop uw camper aan de beste prijs

U wilt uw camper verkopen? Maar weet niet meteen welke vraagprijs u zou moeten vragen? Onze schattingsexperts geven u de hoogst mogelijke waarde voor uw camper.

100% gratis en vrijblijvend

Binnen 24 u een bod

Erkende opkoper

goog review.png

Uw camper snel, gemakkelijk en veilig verkopen

Een camper verkopen is vaak niet zo gemakkelijk, maar Imexcars helpt u er graag bij. Imex Cars zorgt ervoor dat uw camper binnen 24 uur verkocht is voor een prijs waar u tevreden mee bent. Krijg vandaag nog een bod door het formulier in te vullen.

Als je van plan bent je camper te verkopen, dan komt er nogal wat bij kijken. Hoe zorg je er nou voor dat je camper een redelijke prijs oplevert? En hoe blijf je aan de wetgeving voldoen terwijl u de camper verkoopt? Imex Cars helpt u bij de verkoop van uw camper van A tot Z. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het nodig papierwerk en het verkrijgen van een correcte prijs voor uw camper.

Bekijk ons stappenplan voor het verkopen van een camper:

Merk op dat al onze diensten gratis en vrijblijvend zijn. U verkoopt enkel wanneer u dat wilt.

Uw camper verkopen bij Imexcars is vrij eenvoudig. Het eerste wat u moet doen is het formulier invullen. Onze schattingsexpert ontvangt uw gegevens en neemt contact met u op met bod voor uw camper. Gaat u akkoord met het bod? Dan komt de schattingsexpert bij u langs voor een inspectie. Na de inspectie kunt u vrijblijvend akkoord gaan met het bod. Als laatst wordt het papierwerk geregeld en ontvangt u meteen de betaling. Verkoop uw camper vandaag nog zonder zorgen.

Formulier invullen

Bod krijgen

Afspraak maken

Krijg vandaag nog een bod op uw camper

arrow&v

Contact gegevens

Foto's auto (niet verplicht)

Foto auto
Foto auto
Foto auto
Foto auto

100% gratis en vrijblijvend

Binnen 24 u een bod

Erkende opkoper

bod krijgen

Bel ons

Meteen een bod

Beantwoord uw vragen

Afspraak inplannen

camper online verkopen

Over ons

Imex Cars is actief sinds 2007 in de tweedehands automarkt. We hebben duizenden particulieren geholpen in het zorgeloos en snel verkopen van hun auto. In de meeste gevallen wordt een auto 24 u na het contact opnemen met Imex Cars verkocht. Contacteer ons als u uw auto snel wil verkopen aan een goede prijs

Daarnaast hebben we ook bedrijven geholpen met het verkopen van hun btw bedrijfsauto. Niet enkel particuliere auto's en bedrijfsauto's kunnen bij ons te recht maar ook campers of mobilhomes.

We staan er op dat u de hoogst mogelijke marktprijs krijgt voor uw auto. Daarom schakelen wij onze schattingsexperts in om uw auto te komen schatten. Zo bent u gerust dat u de juiste prijs krijgt voor uw auto. Denkt u om uw auto te verkopen bij een dealer eerder dan een gespecialiseerde auto opkoper en garage? Lees dan deze pagina zodat u weet wat u te wachten staat. 

Al onze diensten zijn gratis en vrijblijvend. Vindt u het bod te laag, dan hoeft u niet te verkopen. U verkoopt enkel wanneer u dat wilt. Bied vandaag nog uw auto aan op onze auto verkoop site.

Als u te weten wil komen wat uw auto echt waard is, dan kunt u gratis en vrijblijvend bij Imex Cars terecht. 

Benieuwd naar de waarde van uw auto? Vul het formulier in of bel ons op. Denkt u, "Ik verkoop mijn auto" en wilt u uw auto laten verkopen? Denk aan Imexcars!

waardebepaling camper verkopen
ABOUT
CLIENTS
bottom of page