top of page
Uw auto laten verkopen voor de beste prijs

Auto laten verkopen

U wilt uw auto laten verkopen? Uw auto verkopen kan een tijdrovende zaak zijn. Daarnaast is het moeilijk om zelf te bepalen hoeveel uw auto waard is. Daarom is het verstandig om beroep te doen op erkende, gespecialiseerde auto opkopers zoals Imex Cars.

100% gratis en vrijblijvend

Binnen 24 u een bod

Erkende opkoper

google reviews imexcars

Uw auto verkopen aan Imex Cars

Wanneer u een auto particulier verkoopt, kan de transactie lang en ingewikkeld zijn. Het kan ook moeilijk zijn om de marktwaarde van uw auto te bepalen. Dit alles kan komen op een moment dat u werk, familie en vrienden hebt om voor te zorgen. Bovendien moet u nog steeds voor uw auto zorgen, wat vaak een last is.

 

Maar bij Imex Cars maken we het eenvoudig om uw auto te verkopen. Wij zorgen voor alle noodzakelijke details, zodat u vrij bent om verder te gaan met uw leven.

Het verkopen van een auto kan zenuwslopend zijn, vooral voor niet-professionals. Onze gespecialiseerde autoverkopers zijn zeer vertrouwd met de huidige marktprijzen.

 

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het prijzen van uw auto. Imex Cars is een bekende en gevestigde autohandelaar die sinds 2007 actief is op de nationale en internationale markt.

Uw auto laten verkopen. Hoe gaat het in zijn werk?

Na het eerste contact krijgt u een bod, volledig gratis en zonder verplichting tot verkoop. Gaat u akkoord met de prijs? Dan komt er een expert langs om uw auto te inspecteren. Na de inspectie wordt het papierwerk en de betaling geregeld.

Formulier invullen

Bod krijgen

Afspraak maken

Krijg vandaag nog een bod op uw auto

arrow&v

Contact gegevens

Foto's auto (niet verplicht)

Foto auto
Foto auto
Foto auto
Foto auto

100% gratis en vrijblijvend

Binnen 24 u een bod

Erkende opkoper

bod krijgen

Bel ons

Meteen een bod

Beantwoord uw vragen

Afspraak inplannen

Auto verkoop site - auto laten verkopen

Over ons

Imex Cars is actief sinds 2007 in de tweedehands automarkt. We hebben duizenden particulieren geholpen in het zorgeloos en snel verkopen van hun auto. In de meeste gevallen wordt een auto 24 u na het contact opnemen met Imex Cars verkocht. Contacteer ons als u uw auto snel wil verkopen aan een goede prijs

Daarnaast hebben we ook bedrijven geholpen met het verkopen van hun btw bedrijfsauto. Niet enkel particuliere auto's en bedrijfsauto's kunnen bij ons te recht maar ook campers of mobilhomes.

We staan er op dat u de hoogst mogelijke marktprijs krijgt voor uw auto. Daarom schakelen wij onze schattingsexperts in om uw auto te komen schatten. Zo bent u gerust dat u de juiste prijs krijgt voor uw auto. Denkt u om uw auto te verkopen bij een dealer eerder dan een gespecialiseerde auto opkoper en garage? Lees dan deze pagina zodat u weet wat u te wachten staat. 

Al onze diensten zijn gratis en vrijblijvend. Vindt u het bod te laag, dan hoeft u niet te verkopen. U verkoopt enkel wanneer u dat wilt. Bied vandaag nog uw auto aan op onze auto verkoop site.

Als u te weten wil komen wat uw auto echt waard is, dan kunt u gratis en vrijblijvend bij Imex Cars terecht. 

Benieuwd naar de waarde van uw auto? Vul het formulier in of bel ons op. Denkt u, "Ik verkoop mijn auto" en wilt u uw auto laten verkopen? Denk aan Imexcars!

Over ons imexcars auto laten verkopen
ABOUT
bottom of page