Ik wil mijn mobilhome verkopen

Dat kan al binnen 2 uur, zonder gedoe

Bod ontvangen?

Gratis en vrijblijvend!
Foto's uploaden (max. 4 foto's)
Uitstekend
Gebaseerd op 75 recensies
Michael Heiremans
Michael Heiremans
Op tijd, correcte mensen. Snel tot akkoord
Glenn Van Boven
Glenn Van Boven
Stipte en correcte service
Verfaille Glen
Verfaille Glen
Loyaal / oprecht / vriendelijk / eerlijke prijs / efficiënt
glenn depoorter
glenn depoorter
Mannen die hun wereld kennen. Snelle reactie, kwamen de dag zelf nog kijken. Auto direct betaald, en mag deze nog gebruiken tot mijn nieuwe geleverd word. Een overeenkomst waar we beiden mee tevreden zijn. Bedankt mannen !!!
Koen Smekens
Koen Smekens
Correcte afspraken. Snelle service. Betrouwbaar en correcte betaling. Een aanrader.
philippe antara
philippe antara
Vandaag mijn auto verkocht aan Imex Cars, een eerlijke prijs gekregen. Heel leuke mensen om zaken mee te doen, vriendelijk en correct. Wil je je wagen verkopen, contacteer eerst Imex Cars, je komt zeker tot een akkoord. Bedankt aan Imex Cars voor de fijne afhandeling.
Jo Buyle
Jo Buyle
Heel vriendelijke mensen met bereidheid tot onderhandelen. Heel tevreden
Elisabeth Kustermans
Elisabeth Kustermans
Fantastische service, zeer professioneel en eerlijk. Absoluut aan te raden!
Lotte M
Lotte M
Vlotte afhandeling Vriendelijk Perfecte prijs en ruimte om te onderhandelen
Sander Van Hecke
Sander Van Hecke
Betreft de verkoop van mijn wagen, vriendelijke aankopers, da verkoop van mijn wagen was dan ook snel afgerond!

Opkoper mobilhome - Gratis ophaaldienst en eerlijke prijs

Als u op zoek bent naar een professionele opkoper voor uw mobilhome, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen gratis en vrijblijvend een bod, een gratis ophaaldienst aan, maar ook een eerlijke prijs voor uw mobilhome. Met onze expertise en aandacht voor detail zorgen wij ervoor dat het verkoopproces soepel en gemakkelijk verloopt. Lees verder om meer te weten te komen over onze diensten.

Professionele opkoper mobilhome

Op zoek naar een opkoper voor uw mobilhome of motorhome? Wij bieden niet alleen een gratis ophaaldienst, maar ook een eerlijke prijs. Verkoop snel en gemakkelijk uw voertuig aan ons en ontvang direct een bod.

​Bent u klaar om uw mobilhome te verkopen? Onze professionele opkopers staan voor u klaar! Wij garanderen een snelle afhandeling en bieden de beste prijs voor uw auto. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Waarom zou u een opkoper voor uw mobilhome nodig hebben?

Bij het verkopen van uw camper kan een opkoper de ideale oplossing zijn. Waarom zou u voor een mobilhome opkoper kiezen? Hier zijn enkele goede redenen:

  • Snelle verkoop zonder gedoe: Een camper opkoper neemt alle rompslomp uit handen en zorgt voor een vlotte afhandeling.
  • Geen zorgen over advertenties en onderhandelingen: De opkoper regelt alles, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vinden van potentiële kopers of prijsonderhandelingen.
  • Bespaar tijd en energie: Door uw mobilhome aan een opkoper te verkopen, bespaart u kostbare tijd en energie die u kunt besteden aan andere zaken.

​Kies voor gemak, snelheid en gemoedsrust – vertrouw de verkoop van uw mobilhome toe aan een betrouwbare opkoper. Wilt u uw motorhome verkopen? Dan kunt u ook bij ons terecht.

Wat kunnen wij bieden?

Eerlijke prijs gebaseerd op marktwaarde en staat van de mobilhome
Bij het verkopen van uw mobilhome is het belangrijk om een eerlijke prijs te krijgen. Onze professionele opkopers beoordelen de marktwaarde en de staat van uw mobilhome nauwkeurig, waardoor wij altijd een faire prijs kunnen aanbieden. Zo weet u zeker dat u waar voor uw auto krijgt.

​Professionele afhandeling met aandacht voor details
Wanneer u kiest voor onze diensten als opkoper, kunt u rekenen op een professionele afhandeling met oog voor detail. Vanaf het moment dat wij contact hebben tot aan de verkoop en betaling worden alle stappen zorgvuldig doorlopen. U kunt snel en gemakkelijk verkopen tegen de beste prijs!

Gratis ophaaldienst in heel België
Heeft u een mobilhome die u wilt verkopen? Wij bieden een gratis ophaaldienst in heel België. U hoeft zich geen zorgen te maken over het transport van uw mobilhome naar ons toe. Wij halen hem kosteloos bij u op, waar u ook bent.

Snel je auto verkocht in 4 stappen

Aan­melding

van uw voertuig online

Prijs­indicatie

Per telefoongesprek

Inspectie

op locatie direct een bod

Verkocht!

Direct geld op je rekening

Eerlijke prijs voor uw mobilhome

Met onze professionele expertise en nauwkeurige beoordeling, bieden wij een eerlijke prijs voor uw mobilhome. Onze deskundigen evalueren zorgvuldig de staat, leeftijd en andere relevante factoren om u een accurate waardebepaling te geven. Bovendien bieden wij ook gratis ophaaldienst aan, waardoor het proces nog eenvoudiger wordt.

Hoe bepalen wij de prijs van uw mobilhome?

Wij bepalen de prijs van uw mobilhome op basis van verschillende factoren. Hierbij kijken we naar het merk, model, bouwjaar en algemene staat van het voertuig. Daarnaast spelen ook de kilometerstand en eventuele extra voorzieningen een rol bij het vaststellen van de waarde.

​Onze eerlijke prijs is gebaseerd op grondig onderzoek en marktanalyse. Wij streven ernaar om u een realistische en rechtvaardige vergoeding te bieden voor uw mobilhome. Ons team van experts houdt rekening met zowel interne als externe factoren om tot een betrouwbare waardebepaling te komen.

Waarom kunt u vertrouwen op onze eerlijke prijs?

Onze eerlijke prijs is gebaseerd op een grondige marktanalyse en expertise in de mobilhome-industrie. U kunt vertrouwen op onze prijs omdat:

  • Wij kijken naar de huidige marktvraag en -aanbod om realistische prijzen vast te stellen.
  • Ons team heeft jarenlange ervaring in het taxeren van mobilhomes, waardoor we nauwkeurige waardebepalingen kunnen doen.
  • Wij hanteren een transparant proces waarbij we uitleggen hoe de prijs tot stand komt, zodat u volledig geïnformeerd bent.

​Door te vertrouwen op onze expertise en nauwkeurigheid, kunt u erop rekenen dat wij een eerlijke prijs bieden voor uw mobilhome.

Gratis ophaaldienst voor uw mobilhome

Op zoek naar een opkoper voor uw mobilhome? Bij ons kunt u rekenen op een gratis ophaaldienst en een eerlijke prijs. We halen uw mobilhome kosteloos bij u op, waar u zich ook bevindt. Bovendien bieden we een transparante en betrouwbare service, zodat u zorgeloos kunt verkopen. Neem vandaag nog contact met ons op!

Hoe werkt onze gratis ophaaldienst?

1

Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of vraag een bod aan op onze website. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om u te helpen bij het regelen van de ophaaldienst voor uw mobilhome.

2

Bespreek de details van uw mobilhome met onze experts. We nemen graag de tijd om alle aspecten van uw voertuig te bespreken, zodat we een eerlijke prijs kunnen bieden.

3

Plan een geschikt tijdstip voor het ophalen van uw mobilhome. We zijn flexibel en passen ons aan aan uw agenda. We komen langs om de mobilhome te inspecteren. Gaat u akkoord met het bod dan is uw mobilhome verkocht. U krijgt meteen betaald en onze gratis ophaaldienst neemt de mobilhome mee.

Voordelen van onze gratis ophaaldienst

Geen gedoe met zelf transport regelen. Onze gratis ophaaldienst neemt al het gedoe van het regelen van transport uit handen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het vinden van een geschikt voertuig of het plannen van uw route. Laat onze professionele en ervaren chauffeurs voor een veilig transport zorgen terwijl u zich kunt richten op andere belangrijke zaken.

​Bespaar tijd en moeite door gebruik te maken van onze service. Door gebruik te maken van onze gratis ophaaldienst bespaart u kostbare tijd en moeite die u anders zou besteden aan het organiseren van eigen transportmiddelen. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het ophalen, waardoor u kunt ontspannen wetende dat uw mobilhome in goede handen is. Uw camper verkopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Een laatste tip: doe beroep op een camper community om na te gaan of een bepaalde opkoper betrouwbaar is.