Uw auto verkopen aan garage

Is het tijd om uw auto te verkopen? Weet u niet hoe u hem moet verkopen of welk prijskaartje uw auto waarschijnlijk zal opbrengen? Uw auto verkopen aan garage Imex Cars is misschien wel de beste optie voor u.

Bod ontvangen?

Gratis en vrijblijvend!
Foto's uploaden (max. 4 foto's)
Uitstekend
Gebaseerd op 75 recensies
Michael Heiremans
Michael Heiremans
Op tijd, correcte mensen. Snel tot akkoord
Glenn Van Boven
Glenn Van Boven
Stipte en correcte service
Verfaille Glen
Verfaille Glen
Loyaal / oprecht / vriendelijk / eerlijke prijs / efficiënt
glenn depoorter
glenn depoorter
Mannen die hun wereld kennen. Snelle reactie, kwamen de dag zelf nog kijken. Auto direct betaald, en mag deze nog gebruiken tot mijn nieuwe geleverd word. Een overeenkomst waar we beiden mee tevreden zijn. Bedankt mannen !!!
Koen Smekens
Koen Smekens
Correcte afspraken. Snelle service. Betrouwbaar en correcte betaling. Een aanrader.
philippe antara
philippe antara
Vandaag mijn auto verkocht aan Imex Cars, een eerlijke prijs gekregen. Heel leuke mensen om zaken mee te doen, vriendelijk en correct. Wil je je wagen verkopen, contacteer eerst Imex Cars, je komt zeker tot een akkoord. Bedankt aan Imex Cars voor de fijne afhandeling.
Jo Buyle
Jo Buyle
Heel vriendelijke mensen met bereidheid tot onderhandelen. Heel tevreden
Elisabeth Kustermans
Elisabeth Kustermans
Fantastische service, zeer professioneel en eerlijk. Absoluut aan te raden!
Lotte M
Lotte M
Vlotte afhandeling Vriendelijk Perfecte prijs en ruimte om te onderhandelen
Sander Van Hecke
Sander Van Hecke
Betreft de verkoop van mijn wagen, vriendelijke aankopers, da verkoop van mijn wagen was dan ook snel afgerond!

Voordelen bij auto verkopen aan garage

Uw auto verkopen aan garage Imex Cars kan de beste optie zijn

Ontdek hieronder waarom u uw auto beter aan een garage verkoopt zoals Imex Cars in plaats van uw auto zelf op de markt te plaatsen. Een auto rechtstreeks aan het publiek verkopen is vaak traag, riskant en kan duur zijn.

Door uw auto te verkopen aan een gevestigde, gespecialiseerde garage zoals Imex Cars, bent u verzekerd van een snelle verkoop tegen een eerlijke prijs, met vele voordelen ten opzichte van het zelf proberen te verkopen.

Hoe werkt het juist?

Bij garage Imex Cars verkoopt u uw auto enkel wanneer u tevreden bent met het bod dat u krijgt. U voorkomt vervelende onderhandelingen met vreemde mensen en daarnaast krijgt u een prijs waar u tevreden mee bent.

Verkoop uw auto voor wat het echt waard is. Na het eerste contact met Imex Cars krijgt u meteen het hoogst mogelijke bod op uw auto. Bent u tevreden met het bod dan is uw auto verkocht. Zo simpel is het.

Het krijgen van een bod vergt geen inspanning langs u kant. Het enige dat u moet doen is het formulier invullen of ons opbellen. Onze schattingsexpert komt gratis en vrijblijvend ter plaatsen om de prijs van uw auto te schatten. Daarna brengt hij een bod uit. Bij akkoord wordt het transport en het papierwerk geregeld van de verkoop.​

Ongetwijfeld de snelste, gemakkelijkste en veiligste manier om uw auto te verkopen aan de hoogste prijs. Krijg vandaag nog een bod op uw auto, helemaal gratis zonder enkele verplichting tot verkoop. Uw auto verkopen aan een garage zoals Imex Cars garandeert dat u doorheen het proces met zorg wordt behandeld.

Snel je auto verkocht in 4 stappen

Aan­melding

van uw voertuig online

Prijs­indicatie

Per telefoongesprek

Inspectie

op locatie direct een bod

Verkocht!

Direct geld op je rekening