Auto verkopen aan een handelaar

Dat kan al binnen 2 uur, zonder gedoe

Bod ontvangen?

Gratis en vrijblijvend!
Foto's uploaden (max. 4 foto's)
Uitstekend
Gebaseerd op 75 recensies
Michael Heiremans
Michael Heiremans
Op tijd, correcte mensen. Snel tot akkoord
Glenn Van Boven
Glenn Van Boven
Stipte en correcte service
Verfaille Glen
Verfaille Glen
Loyaal / oprecht / vriendelijk / eerlijke prijs / efficiënt
glenn depoorter
glenn depoorter
Mannen die hun wereld kennen. Snelle reactie, kwamen de dag zelf nog kijken. Auto direct betaald, en mag deze nog gebruiken tot mijn nieuwe geleverd word. Een overeenkomst waar we beiden mee tevreden zijn. Bedankt mannen !!!
Koen Smekens
Koen Smekens
Correcte afspraken. Snelle service. Betrouwbaar en correcte betaling. Een aanrader.
philippe antara
philippe antara
Vandaag mijn auto verkocht aan Imex Cars, een eerlijke prijs gekregen. Heel leuke mensen om zaken mee te doen, vriendelijk en correct. Wil je je wagen verkopen, contacteer eerst Imex Cars, je komt zeker tot een akkoord. Bedankt aan Imex Cars voor de fijne afhandeling.
Jo Buyle
Jo Buyle
Heel vriendelijke mensen met bereidheid tot onderhandelen. Heel tevreden
Elisabeth Kustermans
Elisabeth Kustermans
Fantastische service, zeer professioneel en eerlijk. Absoluut aan te raden!
Lotte M
Lotte M
Vlotte afhandeling Vriendelijk Perfecte prijs en ruimte om te onderhandelen
Sander Van Hecke
Sander Van Hecke
Betreft de verkoop van mijn wagen, vriendelijke aankopers, da verkoop van mijn wagen was dan ook snel afgerond!

Auto verkopen aan handelaar, aanrader of niet?

Uw auto verkopen aan een handelaar brengt voordelen met zich mee zoals een juiste waardebepaling, snel zonder tijdsverlies, veilig en vereist geen moeite langs uw kant.

Wanneer het tijd is om uw auto te verkopen wilt u het uiteraard zo goed mogelijk doen. Niet enkel de prijs moet goed zijn maar het moet ook veilig en snel gebeuren met niet al te veel stress.

Voor we dieper ingaan op of het aan te raden is om uw auto aan een autohandelaar te verkopen, moet u eerst voor uzelf uitmaken wat u belangrijk vindt. Er zijn vier factoren die een rol spelen:

  • Prijs
  • Tijd
  • Veiligheid
  • Complexiteit

De juiste prijs voor uw auto bepalen

Als particulier is het moeilijk om de waarde van uw auto zelf te bepalen. Er zijn enkele websites online die een schatting kunnen maken van uw auto. Spijtig genoeg hebben deze websites het bijna altijd mis.

Dit komt omdat ze meestal maar een 5 tal kenmerken in overweging nemen bij het berekenen van de waarde van uw auto. Stel u heeft unieke velgen die de waarde van uw auto doen stijgen, dan kan het systeem dat niet in rekening nemen.

Aan de andere kant wordt slijtage en de staat van uw auto (op kilometers na) ook niet in rekening genomen. Kortom, websites die op basis van enkel cijfers een waarde op uw auto plakken hebben het bijna altijd mis.

Een tweede optie die in u opkomt is, op 2dehands of Autoscout24 gaan kijken naar gelijkaardige auto’s die te koop staan. Slim gezien, maar het probleem hierbij is dat de geadverteerde prijzen op 2dehands of Autoscout24 zijn geen verkoopprijzen.

In werkelijkheid worden de auto’s aan een pak minder verkocht dan afgebeeld. Daarom is het verstandig om een expert uw auto te laten taxeren. Dit kan niet zonder enige inspectie.

Aan de telefonisch of via e-mail wordt er vaak een richtprijs gegeven met de informatie die ontvangen wordt door de autohandelaar. Maar vaak zijn er gebreken die telefonisch niet besproken zijn.

Om de definitieve waarde van uw auto te kennen laat u dus het best een expert langskomen om uw auto te inspecteren en taxeren. Twijfelt u aan de gegeven waarde? Dan kunt u meerdere handelaars laten langskomen om te vergelijken.

Tijd, veiligheid en complexiteit

Het voordeel dat u heeft bij het verkopen van uw auto aan een handelaar is dat er geen moeite langs u kant vereist wordt. U hoeft uw auto niet te keuren voor verkoop (dat vernieuwd moet worden om de twee maand), geen tijd steken in advertenties of bezichtigingen.

Daarnaast hoeft u zich ook geen zorgen te maken over de administratie. Alles wordt voor u onder handen genomen.

Auto verkopen aan een auto opkoper of handelaar

Ontvang vandaag nog een bod op uw auto van Imex Cars, een erkende auto opkoper die u de beste prijs biedt voor uw wagen. Wij komen tot bij u om uw wagen een correcte waardebepaling te geven.

Bent u niet tevreden met ons bod? Dan bent u helemaal niet verplicht om te verkopen. Benieuwd naar wat wij bieden voor uw wagen? Vraag vandaag een bod aan.

Bekijk onze Google reviews! Onze klanten spreken voor zich.

Snel je auto verkocht in 4 stappen

Aan­melding

van uw voertuig online

Prijs­indicatie

Per telefoongesprek

Inspectie

op locatie direct een bod

Verkocht!

Direct geld op je rekening