Auto verkopen Leuven

Dat kan al binnen 2 uur, zonder gedoe

Bod ontvangen?

Gratis en vrijblijvend!
Foto's uploaden (max. 4 foto's)

Auto verkopen Leuven aan auto opkoper

U wilt uw auto verkopen in Leuven? Er zijn een tal van mogelijkheden om uw auto te verkopen maar u wilt uiteraard de hoogste prijs voor uw auto zonder veel moeite te doen. Bij auto opkoper Imex Cars ontvangt u binnen 24 u al een bod op uw wagen, volledig gratis en vrijblijvend.

Bovendien komt Imex Cars tot bij u. U hoeft zich dus niet te verplaatsen om uw auto te verkopen. Het enige wat u moet doen is telefonisch contact op te nemen of het formulier in te vullen onderaan deze pagina.

Al onze diensten zijn gratis en vrijblijvend. Bent u gewoonweg benieuwd naar de waarde van uw auto? Vul het formulier in zodat u geen geld verliest op de verkoopwaarde van uw auto. Als u uw auto niet wil verkopen aan Imex Cars dan weet u op zijn minst wat uw auto waard is.

Over Imex Cars Leuven

Imex Cars is een auto opkoper actief sinds 2007 in de tweedehands auto opkoop markt. Wij staan bekend als een betrouwbare auto opkoper dankzij het belang dat we hechten aan auto’s opkopen voor een goede prijs om onze klanten tevreden te houden.

Dit wordt uiteraard geprojecteerd in onze Google Reviews waar we een 4.9 scoren voor klant tevredenheid.  Wij helpen u met de hoogste prijs te krijgen voor uw auto en dat binnen 24 uur.

In de meeste gevallen is uw auto verkocht binnen 24 uur na het eerste contact. Daarnaast regelen we ook meteen een betaling, wordt alle administratie door ons onder handen genomen en hoeft u uw auto zelf niet te keuren voor verkoop.

Is auto zelf verkopen in Leuven beter?

Het klopt dat u misschien een paar honderd euro’s meer kan krijgen als u uw auto zelf verkoopt via 2dehands of autoscout24 maar in de meeste gevallen niet. Daarenboven is uw auto zelf verkopen niet zo eenvoudig.

Als eerst dient u uw auto te keuren voor verkoop. Die keuring is maar twee manden geldig. Dus als u uw auto niet binnen twee maand verkoopt dan dient u opnieuw een keuring uit te voeren.

Vergeet niet dat ook uw contract wettelijk moet zijn en dat u vreemden moet ontvangen voor bezichtigingen. De meest vervelde zaken zijn de ongemakkelijke onderhandelingen.

Krijg vandaag nog een bod op uw auto, gratis en zonder aankoop verplichting.

Snel je auto verkocht in 4 stappen

Aan­melding

van uw voertuig online

Prijs­indicatie

Per telefoongesprek

Inspectie

op locatie direct een bod

Verkocht!

Direct geld op je rekening

Wat zeggen anderen