top of page

Vrachtwagen verkopen

snel, gemakkelijk en veilig.

vrachtwagen verkopen ford grijs.jpg

Verkoop uw auto voor een juiste prijs aan een erkende vrachtwagen opkoper.

100% gratis en vrijblijvend

Bod binnen 24 uur

Erkende auto opkoper

4.9/5 Google reviews

Google Reviews auto opkoper Imex Cars

Gratis en vrijblijvend

Ontvang een bod zonder kosten of verplichtingen.

Snel

Ontvang een bod binnen 24 uur.

Betrouwbaar

Ervaar een eerlijke en transparante prijsbepaling. 

Vrachtwagen verkopen
in vier stappen

Wilt u meteen een telefonische prijsindicatie van uw voertuig? Bel onze taxatiedienst op het nummer +32 484 84 95 15.

Meld uw voertuig aan.

Krijg telefonisch een eerste prijsindicatie van uw voertuig.

Op uw vraag, komen wij tot bij u voor een inspectie van uw voertuig.

Na de inspectie van uw voertuig kunt u akkoord gaan met het bod en wordt er meteen een betaling geregeld.

Bod ontvangen

arrow&v

Foto's auto (optioneel)

Foto auto
Foto auto
Foto auto
Foto auto

Met de aanmelding gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Bod ontvangen

Tevreden verkopers

4.9/5 Google reviews

Tevreden klanten Imex Cars
wij kopen auto's.jpg

Wij regelen het papierwerk

Geen gedoe met advertenties

Krijg een eerlijke verkoopprijs

Vermijd moeizame onderhandelingen

Verkoop met een goed gevoel

Vermijd onnodig tijdsverlies

Vrachtwagen verkopen: Verkoop jouw vrachtwagen snel en eenvoudig

Het verkopen van een vrachtwagen kan een belangrijke beslissing zijn voor vrachtwagenbezitters. Of u nu uw wagenpark wilt vernieuwen, uw bedrijfsactiviteiten wilt inkrimpen of uw vrachtwagen gewoon niet meer nodig hebt, een goede verkoopstrategie kan helpen om snel en eenvoudig van uw vrachtwagen af te komen. In dit artikel zullen we bespreken waarom het verkopen van uw vrachtwagen belangrijk kan zijn en hoe u dit op een efficiënte en succesvolle manier kunt doen.

Ontvang een bod op uw vrachtwagen

100% gratis en vrijblijvend

Bod binnen 24 uur

Erkende vrachtwagen opkoper

Voorbereiding van uw vrachtwagen voor de verkoop: Een essentiële stap naar succes

Bij het verkopen van uw vrachtwagen is het zorgen voor een goede voorbereiding essentieel. Dit betekent dat u ervoor moet zorgen dat uw vrachtwagen in "goede" staat verkeert en klaar is om te worden verkocht. Hier zijn enkele belangrijke stappen die u kunt nemen om uw vrachtwagen voor te bereiden op de verkoop:

 1. Reinig uw vrachtwagen grondig: Zorg ervoor dat uw vrachtwagen er zowel van binnen als van buiten netjes uitziet. Maak de cabine schoon, verwijder eventuele rommel en stof en zorg ervoor dat de vrachtwagen schoon glanst.

 2. Voer kleine reparaties uit: Controleer uw vrachtwagen op eventuele kleine defecten of schade en repareer deze indien mogelijk. Dit kan variëren van het vervangen van een kapotte ruit tot het repareren van kleine krassen of deuken.

 3. Onderhoudscontrole: Zorg ervoor dat uw vrachtwagen up-to-date is met betrekking tot onderhoud en service. Laat indien nodig een grondige controle uitvoeren en zorg ervoor dat alle onderdelen goed functioneren.

 4. Documentatie: Verzamel alle relevante documenten met betrekking tot uw vrachtwagen, zoals het onderhoudsboekje, verzekeringspapieren, en eventuele garantiebewijzen. Dit zal potentiële kopers helpen om vertrouwen te hebben in de staat en geschiedenis van de vrachtwagen.

Effectieve verkoopkanalen voor vrachtwagens

Na het voorbereiden van uw vrachtwagen voor de verkoop, is het tijd om de juiste verkoopkanalen te kiezen. Hier zijn enkele effectieve opties om uw vrachtwagen snel en eenvoudig te verkopen:

 1. Online marktplaatsen: Er zijn talloze online marktplaatsen waar u uw vrachtwagen kunt adverteren, zoals 2dehands.be. Zorg ervoor dat u gedetailleerde informatie en foto's van uw vrachtwagen opneemt om potentiële kopers aan te trekken.

 2. Gespecialiseerde vrachtwagenverkoopplatforms: Er zijn ook gespecialiseerde platforms die specifiek gericht zijn op de verkoop van vrachtwagens, zoals Bas World. Deze platforms hebben een gerichte doelgroep en kunnen u helpen bij het vinden van serieuze kopers.

 3. Social media: Maak gebruik van uw sociale netwerken om uw vrachtwagen te promoten. Plaats foto's en informatie over uw vrachtwagen op platforms zoals Facebook, LinkedIn en Twitter. U kunt ook lid worden van vrachtwagengroepen en -gemeenschappen om uw bereik te vergroten.

 4. Vrachtwagenhandelaren: Overweeg om uw vrachtwagen aan te bieden aan vrachtwagen opkopers zoals Imex Cars. Deze professionals hebben vaak connecties met potentiële kopers en kunnen u helpen bij het vinden van een geschikte koper voor uw vrachtwagen. Ontvang vandaag nog een goed bod op uw vrachtwagen, wagenpark, leasewagens, bedrijfswagen of bestelwagen, gratis en vrijblijvend, ongeacht het merk. Als het nu gaat over DAF, Scania, Volvo of Man, alle merken komt in aanmerking. Wij bieden steeds een marktconform bod op basis van de gegevens van uw voertuig.

 5. Adverteren in lokale kranten en tijdschriften: Plaats een advertentie in lokale kranten en tijdschriften die gericht zijn op vrachtwageneigenaren of transportbedrijven. Dit kan een effectieve manier zijn om lokale kopers te bereiken.

Vrachtwagen verkopen aan Imex Car is veilig, snel en gemakkelijk

Verkoop uw bedrijfsvoertuigen veilig, snel en gemakkelijk aan Imex Cars en ontvang gratis online een correct bod. Bij Imex Cars begrijpen we dat uw tijd waardevol is en streven we naar een moeiteloze verkoopervaring. Met onze betrouwbare en professionele aanpak garanderen we een veilige transactie en een snelle afhandeling voor particulieren en bedrijven. Onderstaande illustratie toont waarom uw vrachtwagen verkopen aan Imex Cars een slimme keuze is. 

Vrachtwagen verkopen aan garage, Imex Cars of auto verkoop sites

Meld uw voertuig aan

Meld uw voertuig aan a.d.h.v. het formulier op de website. Zorg ervoor dat uw gegevens correct zijn zodat we u een correcte eerste prijsindicatie kunnen meedelen.

Ontvang een bod

Eén van onze experts neemt telefonische contact met u met de eerste prijsindicatie van uw voertuig. 

Akkoord en afhandeling

Op uw verzoek komt een taxatie expert langs om uw voertuig te inspecteren. Gaat u akkoord met ons bod? Dan is uw auto verkocht. U ontvangt meteen een betaling via overschrijving. ​

Prijsbepaling en onderhandelingstechnieken

Prijsbepaling en onderhandelingstechnieken zijn belangrijk bij het verkopen van uw vrachtwagen. Hier zijn enkele tips om u te helpen bij het bepalen van de juiste prijs en het succesvol onderhandelen met potentiële kopers:

 1. Onderzoek de markt: Voordat u een prijs bepaalt, is het belangrijk om onderzoek te doen naar de marktwaarde van vergelijkbare vrachtwagens. Kijk naar de prijzen van vergelijkbare modellen, bouwjaren en kilometerstanden. Dit zal u een idee geven van wat een eerlijke prijs is voor uw vrachtwagen.

 2. Houd rekening met de staat van uw vrachtwagen: Als uw vrachtwagen in goede staat verkeert en weinig kilometers heeft gereden, kunt u mogelijk een hogere prijs vragen. Aan de andere kant, als uw vrachtwagen enkele slijtage- of reparatieproblemen heeft, moet u misschien een lagere prijs overwegen.

 3. Wees realistisch: Het is belangrijk om realistisch te zijn bij het bepalen van de prijs van uw vrachtwagen. Overdrijf niet met de prijs, want dit kan potentiële kopers afschrikken. Wees eerlijk over de staat en kenmerken van uw vrachtwagen en stel een redelijke prijs vast.

 4. Onderhandel slim: Als u in gesprek gaat met potentiële kopers, wees dan bereid om te onderhandelen. Stel een minimumprijs vast waar u tevreden mee bent en wees flexibel in het onderhandelingsproces. Luister naar de biedingen van potentiële kopers en weeg af wat voor u het meest voordelig is.

 5. Houd rekening met de kosten: Vergeet niet om rekening te houden met eventuele kosten die gepaard gaan met de verkoop van uw vrachtwagen, zoals advertentiekosten, reparaties of onderhoud dat nodig is voordat u de vrachtwagen verkoopt. Houd deze kosten in gedachten bij het bepalen van de prijs en het onderhandelen met potentiële kopers.

 6. Het verkopen van uw vrachtwagen kan wat tijd en moeite kosten, maar met de juiste aanpak en strategie kunt u een succesvolle verkoop realiseren. Volg de bovenstaande tips en overweeg de verschillende verkoopkanalen om de beste resultaten te behalen. Veel succes met de verkoop van uw vrachtwagen!

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Waarom verkopen aan een vrachtwagen opkoper een goed idee is

Het verkopen van uw vrachtwagen een tijdrovend en vaak frustrerend proces zijn. Het plaatsen van advertenties, het onderhandelen met potentiële kopers en het regelen van proefritten kan veel gedoe met zich meebrengen. Daarom kan het verkopen van uw vrachtwagen aan een opkoper een slimme keuze zijn. Hier zijn een paar redenen waarom:

 1. Gemak en snelheid: Een opkoper kan u helpen om uw vrachtwagen snel en gemakkelijk te verkopen. In plaats van advertenties te plaatsen en te wachten op potentiële kopers, kunt u uw vrachtwagen gewoon aan een opkoper verkopen en bent u in één keer van het gedoe af.

 2. Geen onderhandelingen: Onderhandelen met potentiële kopers kan stressvol en tijdrovend zijn. Bij het verkopen aan een opkoper hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhandelingen. U krijgt een eerlijke prijs aangeboden en kunt het verkoopproces snel afronden.

 3. Geen gedoe met proefritten en inspecties: Het regelen van proefritten en het laten inspecteren van uw vrachtwagen door potentiële kopers kan veel tijd en moeite kosten. Bij een vrachtwagen opkoper hoeft u zich geen zorgen te maken over proefritten of inspecties. Zij zijn gespecialiseerd in vrachtwagens en hebben geen proefrit nodig om de waarde van uw voertuig te bepalen.

Kortom, het verkopen van uw vrachtwagen aan een opkoper kan u veel tijd, moeite en stress besparen. U krijgt een eerlijke prijs aangeboden, hoeft niet te onderhandelen en heeft geen gedoe met proefritten en inspecties. Als u op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om uw vrachtwagen te verkopen, is het zeker de moeite waard om een vrachtwagen opkoper te overwegen.

Ontvang een bod op uw vrachtwagen

100% gratis en vrijblijvend

Bod binnen 24 uur

Erkende vrachtwagen opkoper

bod ontvangen om vrachtwagen te verkopen bij Imex Cars
bottom of page