top of page
auto verkopen

U wilt uw auto verkopen?

Ontvang een uitzonderlijke prijs voor uw auto. Vul het formulier in en krijg vandaag nog een bod! Uw auto verkopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

100% gratis en vrijblijvend

Binnen 24 u een bod

Erkende opkoper

goog review.png

Uw auto verkopen aan de beste prijs

U denkt er aan om uw auto te verkopen? Krijg vandaag nog een bod op uw wagen. Verkoop uw auto snel en gemakkelijk door het formulier in te vullen. Na het eerste contact krijgt u gratis en vrijblijvend een bod op uw wagen.

 

Gaat u akkoord met de prijs? Dan wordt er een afspraak gemaakt om uw auto te bezichtigen en vervolgens te kopen. Bij akkoord ontvangt u meteen een betaling. Denkt u aan uw auto verkopen? Denk aan Imexcars.

Verkoop uw auto snel en gemakkelijk

Het is zeer eenvoudig. Zoals hierboven vermeld neemt u contact met ons op door het formulier in te vullen. Na het invullen van het formulier neemt onze schattingsexpert contact met u op.

 

De expert bespreekt de details en brengt gratis en vrijblijvend een bod uit op uw wagen. Gaat u akkoord? Dan komt onze expert langs om de auto te controleren. Na de controle worden de nodige documenten opgemaakt en ontvangt u het afgesproken bedrag voor uw auto.

U kunt ook meteen bellen naar onze dienst tussen 8 u en 21 u. Onze schattingsexperts staan voor u klaar.

We doen er alles om uw verkoopproces zo vlot mogelijk te laten verlopen. In de meeste gevallen is uw auto verkocht binnen 24 uur na het eerste contact. Dat betekent dat u uw geld ook binnen 24 u ontvangt.

Imexcars is een erkende speler in de auto opkopersmarkt en staat bekend voor het bieden van eerlijke prijzen en snelle service.

Nog niet overtuigd? Bekijk onze Google reviews. We scoren 4.9 op Google dankzij onze onze snelle en eerlijke service.

Formulier invullen

Bod krijgen

Afspraak maken

Krijg vandaag nog een bod op uw auto

Contact gegevens

Foto's auto (niet verplicht)

Foto auto
Foto auto
Foto auto
Foto auto

100% gratis en vrijblijvend

Binnen 24 u een bod

Erkende opkoper

bod krijgen

Bel ons

Meteen een bod

Beantwoord uw vragen

Afspraak inplannen

Auto verkopen aan auto opkoper

Over ons

Imex Cars is actief sinds 2007 in de tweedehands automarkt. We hebben duizenden particulieren geholpen in het zorgeloos en snel verkopen van hun auto. In de meeste gevallen wordt een auto 24 u na het contact opnemen met Imex Cars verkocht. Contacteer ons als u uw auto snel wil verkopen aan een goede prijs

Daarnaast hebben we ook bedrijven geholpen met het verkopen van hun btw bedrijfsauto. Niet enkel particuliere auto's en bedrijfsauto's kunnen bij ons te recht maar ook campers of mobilhomes.

We staan er op dat u de hoogst mogelijke marktprijs krijgt voor uw auto. Daarom schakelen wij onze schattingsexperts in om uw auto te komen schatten. Zo bent u gerust dat u de juiste prijs krijgt voor uw auto. Denkt u om uw auto te verkopen bij een dealer eerder dan een gespecialiseerde auto opkoper en garage? Lees dan deze pagina zodat u weet wat u te wachten staat. 

Al onze diensten zijn gratis en vrijblijvend. Vindt u het bod te laag, dan hoeft u niet te verkopen. U verkoopt enkel wanneer u dat wilt. Bied vandaag nog uw auto aan op onze auto verkoop site.

Als u te weten wil komen wat uw auto echt waard is, dan kunt u gratis en vrijblijvend bij Imex Cars terecht. 

Benieuwd naar de waarde van uw auto? Vul het formulier in of bel ons op. Denkt u, "Ik verkoop mijn auto" en wilt u uw auto laten verkopen? Denk aan Imexcars!

Over ons imexcars auto verkopen
ABOUT
CLIENTS
bottom of page