Auto verkopen Gent

Dat kan al binnen 2 uur, zonder gedoe

Bod ontvangen?

Gratis en vrijblijvend!
Foto's uploaden (max. 4 foto's)
Uitstekend
Gebaseerd op 75 recensies
Michael Heiremans
Michael Heiremans
Op tijd, correcte mensen. Snel tot akkoord
Glenn Van Boven
Glenn Van Boven
Stipte en correcte service
Verfaille Glen
Verfaille Glen
Loyaal / oprecht / vriendelijk / eerlijke prijs / efficiënt
glenn depoorter
glenn depoorter
Mannen die hun wereld kennen. Snelle reactie, kwamen de dag zelf nog kijken. Auto direct betaald, en mag deze nog gebruiken tot mijn nieuwe geleverd word. Een overeenkomst waar we beiden mee tevreden zijn. Bedankt mannen !!!
Koen Smekens
Koen Smekens
Correcte afspraken. Snelle service. Betrouwbaar en correcte betaling. Een aanrader.
philippe antara
philippe antara
Vandaag mijn auto verkocht aan Imex Cars, een eerlijke prijs gekregen. Heel leuke mensen om zaken mee te doen, vriendelijk en correct. Wil je je wagen verkopen, contacteer eerst Imex Cars, je komt zeker tot een akkoord. Bedankt aan Imex Cars voor de fijne afhandeling.
Jo Buyle
Jo Buyle
Heel vriendelijke mensen met bereidheid tot onderhandelen. Heel tevreden
Elisabeth Kustermans
Elisabeth Kustermans
Fantastische service, zeer professioneel en eerlijk. Absoluut aan te raden!
Lotte M
Lotte M
Vlotte afhandeling Vriendelijk Perfecte prijs en ruimte om te onderhandelen
Sander Van Hecke
Sander Van Hecke
Betreft de verkoop van mijn wagen, vriendelijke aankopers, da verkoop van mijn wagen was dan ook snel afgerond!

Auto verkopen Gent, wat zijn de mogelijkheden

Bent u op zoek naar de beste optie om uw auto te verkopen in Gent? We sommen hieronder de optie voor u op, en wat moet weten. Zo kunt u de juiste keuzen maken bij het verkopen van uw auto.

Verkopen aan een garagisten in Gent

U kunt aankloppen bij één van de 120 garagisten in Gent om uw auto te proberen verkopen. Maar is dit wel de beste optie voor u? Garagisten zijn heel selectief in het aankopen van tweedehands auto’s.

Daarom kan het heel wat tijd in beslag nemen om een garagist te vinden die bereidt is uw auto over te nemen. Vaak is het ook zo dat de garagist enkel uw auto overneemt als u een nieuwe auto van hem aankoopt.

De prijs van de nieuwe auto wordt dan verminderd met wat de garagist vindt dat de auto waard is. De verminderingsprijs is bijna in elk geval minder dan de prijs die u zou krijgen wanneer u uw auto zelf aanbiedt op de 2dehandsmarkt of aan een auto opkoper.

Verkopen aan een auto opkoper in Gent

Er zijn maar enkele auto opkopers aanwezig in Gent. Toch kunt u ook beroep doen op auto opkopers die zich buiten Gent situeren indien de auto opkoper een “aan huis” service aanbiedt.

In dat geval komt de auto opkoper bij u langs indien hij interesse heeft in het opkoper van uw auto. Let op, er zijn auto opkopers die uw auto willen opkopen voor een zo laag mogelijke prijs. Wanneer u beroep doet op een auto opkoper, ga dan zeker eerst kijken naar de Google Reviews.

Auto zelf verkopen in Gent

Gent heeft heel wat inwoners, maar de stad staat gekend als een autovrije stad. Het centrum is tegenwoordig niet meer bereikbaar met de auto. Daarom beslissen heel wat Gentenaars om geen auto in het bezit te hebben.

Om uw auto zelf te verkopen aan een particulier moet u rekening houden met een heel aantal zaken zoals administratie die wettelijk in orde moet zijn, auto keuring voor verkoop, prijsbepaling, enz. Als u geen expert bent in het aan- en verkopen van auto’s is deze optie af te raden.

De beste optie is om beroep te doen op een betrouwbare auto opkoper. Zo maximaliseert u de verkoopprijs, verloopt alles vlot en hoeft u zich geen zorgen te maken over administratie, auto keuring enz.

Vraag vandaag nog een bod aan van auto opkoper Imex Cars. Wij komen tot bij u en voeren gratis en vrijblijvend een waardebepaling uit op uw auto, zonder aankoop verplichting. dus u hoeft zich niet te verplaatsen. Zo weet u op zijn minst, wat uw auto echt waard is.

Vraag vandaag nog een bod aan.

Snel je auto verkocht in 4 stappen

Aan­melding

van uw voertuig online

Prijs­indicatie

Per telefoongesprek

Inspectie

op locatie direct een bod

Verkocht!

Direct geld op je rekening