Auto verkopen Oudenaarde

Dat kan al binnen 2 uur, zonder gedoe

Bod ontvangen?

Gratis en vrijblijvend!
Foto's uploaden (max. 4 foto's)
Uitstekend
Gebaseerd op 75 recensies
Michael Heiremans
Michael Heiremans
Op tijd, correcte mensen. Snel tot akkoord
Glenn Van Boven
Glenn Van Boven
Stipte en correcte service
Verfaille Glen
Verfaille Glen
Loyaal / oprecht / vriendelijk / eerlijke prijs / efficiënt
glenn depoorter
glenn depoorter
Mannen die hun wereld kennen. Snelle reactie, kwamen de dag zelf nog kijken. Auto direct betaald, en mag deze nog gebruiken tot mijn nieuwe geleverd word. Een overeenkomst waar we beiden mee tevreden zijn. Bedankt mannen !!!
Koen Smekens
Koen Smekens
Correcte afspraken. Snelle service. Betrouwbaar en correcte betaling. Een aanrader.
philippe antara
philippe antara
Vandaag mijn auto verkocht aan Imex Cars, een eerlijke prijs gekregen. Heel leuke mensen om zaken mee te doen, vriendelijk en correct. Wil je je wagen verkopen, contacteer eerst Imex Cars, je komt zeker tot een akkoord. Bedankt aan Imex Cars voor de fijne afhandeling.
Jo Buyle
Jo Buyle
Heel vriendelijke mensen met bereidheid tot onderhandelen. Heel tevreden
Elisabeth Kustermans
Elisabeth Kustermans
Fantastische service, zeer professioneel en eerlijk. Absoluut aan te raden!
Lotte M
Lotte M
Vlotte afhandeling Vriendelijk Perfecte prijs en ruimte om te onderhandelen
Sander Van Hecke
Sander Van Hecke
Betreft de verkoop van mijn wagen, vriendelijke aankopers, da verkoop van mijn wagen was dan ook snel afgerond!

Auto verkopen in Oudenaarde?

Auto verkopen Oudenaarde – U wilt uw auto verkopen in Oudenaarde? Dan bent u aan het juiste adres. Wij maken uw auto verkopen snel en eenvoudig. Maar wat zijn de voordelen nu juist van uw auto verkopen aan een auto opkoper zoals Imex Cars? En wat zijn de andere opties?

Auto verkopen aan Imex Cars in Oudenaarde

Voordat we u de voordelen meedelen moet u eerst weten hoe Imex Cars werkt. Zo krijgt u een beter beeld van het volledige proces. Imex Cars is een auto opkoper die in Oudenaarde actief is.

De opkoper helpt u o.a. met het bepalen van de prijs van uw wagen. Daarbovenop voorziet Imex Cars u van een bod om uw wagen op te kopen. Bent u akkoord met het bod?

Dan is uw auto meteen verkocht. U hoeft zelf geen inspanning te leveren omdat Imex Cars tot bij u thuis komt en neemt ook de administratie, transport enz. onder handen bij de verkoop.

Wist u dat onze diensten volledig gratis zijn? U kunt kosteloos een waardebepaling aanvragen zonder verkoop verplichting. U verliest dus niets met het aanvragen van een bod op onze website.

Andere mogelijkheden in Oudenaarde

U kunt uw auto uiteraard ook zelf verkopen. Weet wel dat u dan uw auto eerst moet keuren voor verkoop. Daarnaast dient uw verkoopcontract ook wettelijk in orde te zijn.

Vergeet niet dat u ook bezichtigingen moet organiseren en hoogstwaarschijnlijk in ongemakkelijke onderhandelingen gewikkeld gaat geraken. Heeft u dat liever niet?

Bied uw auto dan aan aan een auto opkoper. Let op, niet alle auto opkopers zijn betrouwbaar. Zoek referenties op het internet zoals Google Reviews die u de auto opkoper helpen inschatten.

Een andere optie is om uw auto aan te bieden aan garages. Het meest voorkomend probleem hier is dat garages niet elke soort auto opkopen. In de meeste gevallen nemen ze uw auto pas over als u een nieuwe wagen bij hen koopt.

Krijg vandaag nog een bod op uw auto, gratis en vrijblijvend.

Snel je auto verkocht in 4 stappen

Aan­melding

van uw voertuig online

Prijs­indicatie

Per telefoongesprek

Inspectie

op locatie direct een bod

Verkocht!

Direct geld op je rekening