Auto opkoper België

Dat kan al binnen 2 uur, zonder gedoe

Bod ontvangen?

Gratis en vrijblijvend!
Foto's uploaden (max. 4 foto's)
Uitstekend
Gebaseerd op 75 recensies
Michael Heiremans
Michael Heiremans
Op tijd, correcte mensen. Snel tot akkoord
Glenn Van Boven
Glenn Van Boven
Stipte en correcte service
Verfaille Glen
Verfaille Glen
Loyaal / oprecht / vriendelijk / eerlijke prijs / efficiënt
glenn depoorter
glenn depoorter
Mannen die hun wereld kennen. Snelle reactie, kwamen de dag zelf nog kijken. Auto direct betaald, en mag deze nog gebruiken tot mijn nieuwe geleverd word. Een overeenkomst waar we beiden mee tevreden zijn. Bedankt mannen !!!
Koen Smekens
Koen Smekens
Correcte afspraken. Snelle service. Betrouwbaar en correcte betaling. Een aanrader.
philippe antara
philippe antara
Vandaag mijn auto verkocht aan Imex Cars, een eerlijke prijs gekregen. Heel leuke mensen om zaken mee te doen, vriendelijk en correct. Wil je je wagen verkopen, contacteer eerst Imex Cars, je komt zeker tot een akkoord. Bedankt aan Imex Cars voor de fijne afhandeling.
Jo Buyle
Jo Buyle
Heel vriendelijke mensen met bereidheid tot onderhandelen. Heel tevreden
Elisabeth Kustermans
Elisabeth Kustermans
Fantastische service, zeer professioneel en eerlijk. Absoluut aan te raden!
Lotte M
Lotte M
Vlotte afhandeling Vriendelijk Perfecte prijs en ruimte om te onderhandelen
Sander Van Hecke
Sander Van Hecke
Betreft de verkoop van mijn wagen, vriendelijke aankopers, da verkoop van mijn wagen was dan ook snel afgerond!

Auto opkoper België: Verkoop je auto zonder gedoe

Ben je een individuele auto-eigenaar die op zoek is naar een snelle en gemakkelijke manier om je auto te verkopen zonder gedoe met advertenties of onderhandelingen? Dan ben je bij Imex Cars aan het juiste adres! Wij zijn auto opkopers in België.

Als Auto opkoper in België begrijpen we dat het verkopen van je auto een tijdrovend en soms frustrerend proces kan zijn. Het plaatsen van advertenties, het onderhandelen over de prijs en het regelen van proefritten met potentiële kopers kan veel tijd en energie in beslag nemen. Daarom bieden wij een efficiënte en betrouwbare oplossing voor het verkopen van je auto.

Hoe auto verkopen aan auto opkoper in België

Bij Imex Cars maken we het verkoopproces zo eenvoudig mogelijk voor jou. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen en ons wat informatie te geven over je auto, zoals het merk, het model, het bouwjaar en de kilometerstand. Op basis van deze gegevens kunnen we een eerlijke en marktconforme prijs voor je auto bepalen.

Wanneer we het eens zijn over de prijs, plannen we een afspraak in om je auto te bezichtigen. Dit kan bij jou thuis of op een andere locatie naar keuze. We doen een grondige inspectie van de auto om ervoor te zorgen dat alles in goede staat is.​

Als de auto voldoet aan onze criteria, doen we je direct een definitief bod. Als je akkoord gaat met dit bod, regelen wij de verdere afhandeling. We zorgen voor het opstellen van de verkoopovereenkomst en de betaling. Je ontvangt het afgesproken bedrag direct op je bankrekening.

Het beste van alles is dat je geen gedoe hebt met advertenties of onderhandelingen. Bij Imex Cars zorgen we voor een snelle en probleemloze verkoopervaring. We begrijpen dat je je tijd en energie liever aan andere dingen besteedt dan aan het verkopen van je auto. Daarom nemen wij al het werk uit handen en zorgen we voor een vlotte afhandeling.

Snel je auto verkocht in 4 stappen

Aan­melding

van uw voertuig online

Prijs­indicatie

Per telefoongesprek

Inspectie

op locatie direct een bod

Verkocht!

Direct geld op je rekening

Waarom kiezen voor Imex Cars?

Als auto opkoper in België hebben we al jarenlange ervaring in het opkopen van auto’s van particulieren. We hebben een uitstekende reputatie opgebouwd en zijn betrouwbaar en professioneel in ons werk. We streven ernaar om elke klant tevreden te stellen en bieden een uitstekende service.

Daarnaast bieden we ook enkele voordelen ten opzichte van andere auto opkopers in België. We bieden een eerlijke prijs voor je auto, gebaseerd op de marktwaarde en de staat van de auto. We zorgen voor een snelle afhandeling en betaling, zodat je niet lang hoeft te wachten op je geld. En we nemen al het gedoe van advertenties en onderhandelingen uit handen, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte manier om je auto te verkopen in België, neem dan contact op met Imex Cars. Wij zorgen voor een snelle en probleemloze verkoopervaring, waarbij je een eerlijke prijs krijgt voor je auto en geen gedoe hebt met advertenties of onderhandelingen. Neem vandaag nog contact met ons op en verkoop je auto snel en gemakkelijk!