Vrachtwagen verkopen

Dat kan al binnen 2 uur, zonder gedoe

Bod ontvangen?

Gratis en vrijblijvend!
Foto's uploaden (max. 4 foto's)
Uitstekend
Gebaseerd op 75 recensies
Michael Heiremans
Michael Heiremans
Op tijd, correcte mensen. Snel tot akkoord
Glenn Van Boven
Glenn Van Boven
Stipte en correcte service
Verfaille Glen
Verfaille Glen
Loyaal / oprecht / vriendelijk / eerlijke prijs / efficiënt
glenn depoorter
glenn depoorter
Mannen die hun wereld kennen. Snelle reactie, kwamen de dag zelf nog kijken. Auto direct betaald, en mag deze nog gebruiken tot mijn nieuwe geleverd word. Een overeenkomst waar we beiden mee tevreden zijn. Bedankt mannen !!!
Koen Smekens
Koen Smekens
Correcte afspraken. Snelle service. Betrouwbaar en correcte betaling. Een aanrader.
philippe antara
philippe antara
Vandaag mijn auto verkocht aan Imex Cars, een eerlijke prijs gekregen. Heel leuke mensen om zaken mee te doen, vriendelijk en correct. Wil je je wagen verkopen, contacteer eerst Imex Cars, je komt zeker tot een akkoord. Bedankt aan Imex Cars voor de fijne afhandeling.
Jo Buyle
Jo Buyle
Heel vriendelijke mensen met bereidheid tot onderhandelen. Heel tevreden
Elisabeth Kustermans
Elisabeth Kustermans
Fantastische service, zeer professioneel en eerlijk. Absoluut aan te raden!
Lotte M
Lotte M
Vlotte afhandeling Vriendelijk Perfecte prijs en ruimte om te onderhandelen
Sander Van Hecke
Sander Van Hecke
Betreft de verkoop van mijn wagen, vriendelijke aankopers, da verkoop van mijn wagen was dan ook snel afgerond!

Vrachtwagen verkopen: Verkoop jouw vrachtwagen snel en eenvoudig

Het verkopen van een vrachtwagen kan een belangrijke beslissing zijn voor vrachtwagenbezitters. Of u nu uw wagenpark wilt vernieuwen, uw bedrijfsactiviteiten wilt inkrimpen of uw vrachtwagen gewoon niet meer nodig hebt, een goede verkoopstrategie kan helpen om snel en eenvoudig van uw vrachtwagen af te komen. In dit artikel zullen we bespreken waarom het verkopen van uw vrachtwagen belangrijk kan zijn en hoe u dit op een efficiënte en succesvolle manier kunt doen.

Voorbereiding van uw vrachtwagen voor de verkoop: Een essentiële stap naar succes

Bij het verkopen van uw vrachtwagen is het zorgen voor een goede voorbereiding essentieel. Dit betekent dat u ervoor moet zorgen dat uw vrachtwagen in “goede” staat verkeert en klaar is om te worden verkocht. Hier zijn enkele belangrijke stappen die u kunt nemen om uw vrachtwagen voor te bereiden op de verkoop:

 1. Reinig uw vrachtwagen grondig: Zorg ervoor dat uw vrachtwagen er zowel van binnen als van buiten netjes uitziet. Maak de cabine schoon, verwijder eventuele rommel en stof en zorg ervoor dat de vrachtwagen schoon glanst.
 2. Voer kleine reparaties uit: Controleer uw vrachtwagen op eventuele kleine defecten of schade en repareer deze indien mogelijk. Dit kan variëren van het vervangen van een kapotte ruit tot het repareren van kleine krassen of deuken.
 3. Onderhoudscontrole: Zorg ervoor dat uw vrachtwagen up-to-date is met betrekking tot onderhoud en service. Laat indien nodig een grondige controle uitvoeren en zorg ervoor dat alle onderdelen goed functioneren.
 4. Documentatie: Verzamel alle relevante documenten met betrekking tot uw vrachtwagen, zoals het onderhoudsboekje, verzekeringspapieren, en eventuele garantiebewijzen. Dit zal potentiële kopers helpen om vertrouwen te hebben in de staat en geschiedenis van de vrachtwagen.

Effectieve verkoopkanalen voor vrachtwagens

Na het voorbereiden van uw vrachtwagen voor de verkoop, is het tijd om de juiste verkoopkanalen te kiezen. Hier zijn enkele effectieve opties om uw vrachtwagen snel en eenvoudig te verkopen:

 1. Online marktplaatsen: Er zijn talloze online marktplaatsen waar u uw vrachtwagen kunt adverteren, zoals 2dehands.be. Zorg ervoor dat u gedetailleerde informatie en foto’s van uw vrachtwagen opneemt om potentiële kopers aan te trekken.
 2. Gespecialiseerde vrachtwagenverkoopplatforms: Er zijn ook gespecialiseerde platforms die specifiek gericht zijn op de verkoop van vrachtwagens, zoals Bas World. Deze platforms hebben een gerichte doelgroep en kunnen u helpen bij het vinden van serieuze kopers.
 3. Social media: Maak gebruik van uw sociale netwerken om uw vrachtwagen te promoten. Plaats foto’s en informatie over uw vrachtwagen op platforms zoals Facebook, LinkedIn en Twitter. U kunt ook lid worden van vrachtwagengroepen en -gemeenschappen om uw bereik te vergroten.
 4. Vrachtwagenhandelaren: Overweeg om uw vrachtwagen aan te bieden aan vrachtwagen opkopers zoals Imex Cars. Deze professionals hebben vaak connecties met potentiële kopers en kunnen u helpen bij het vinden van een geschikte koper voor uw vrachtwagen. Ontvang vandaag nog een goed bod op uw vrachtwagen, wagenpark, leasewagens, bedrijfswagen of bestelwagen, gratis en vrijblijvend, ongeacht het merk. Als het nu gaat over DAF, Scania, Volvo of Man, alle merken komt in aanmerking. Wij bieden steeds een marktconform bod op basis van de gegevens van uw voertuig.
 5. Adverteren in lokale kranten en tijdschriften: Plaats een advertentie in lokale kranten en tijdschriften die gericht zijn op vrachtwageneigenaren of transportbedrijven. Dit kan een effectieve manier zijn om lokale kopers te bereiken.

Snel je auto verkocht in 4 stappen

Aan­melding

van uw voertuig online

Prijs­indicatie

Per telefoongesprek

Inspectie

op locatie direct een bod

Verkocht!

Direct geld op je rekening

Prijsbepaling en onderhandelingstechnieken

Prijsbepaling en onderhandelingstechnieken zijn belangrijk bij het verkopen van uw vrachtwagen. Hier zijn enkele tips om u te helpen bij het bepalen van de juiste prijs en het succesvol onderhandelen met potentiële kopers:

 1. Onderzoek de markt: Voordat u een prijs bepaalt, is het belangrijk om onderzoek te doen naar de marktwaarde van vergelijkbare vrachtwagens. Kijk naar de prijzen van vergelijkbare modellen, bouwjaren en kilometerstanden. Dit zal u een idee geven van wat een eerlijke prijs is voor uw vrachtwagen.
 2. Houd rekening met de staat van uw vrachtwagen: Als uw vrachtwagen in goede staat verkeert en weinig kilometers heeft gereden, kunt u mogelijk een hogere prijs vragen. Aan de andere kant, als uw vrachtwagen enkele slijtage- of reparatieproblemen heeft, moet u misschien een lagere prijs overwegen.
 3. Wees realistisch: Het is belangrijk om realistisch te zijn bij het bepalen van de prijs van uw vrachtwagen. Overdrijf niet met de prijs, want dit kan potentiële kopers afschrikken. Wees eerlijk over de staat en kenmerken van uw vrachtwagen en stel een redelijke prijs vast.
 4. Onderhandel slim: Als u in gesprek gaat met potentiële kopers, wees dan bereid om te onderhandelen. Stel een minimumprijs vast waar u tevreden mee bent en wees flexibel in het onderhandelingsproces. Luister naar de biedingen van potentiële kopers en weeg af wat voor u het meest voordelig is.
 5. Houd rekening met de kosten: Vergeet niet om rekening te houden met eventuele kosten die gepaard gaan met de verkoop van uw vrachtwagen, zoals advertentiekosten, reparaties of onderhoud dat nodig is voordat u de vrachtwagen verkoopt. Houd deze kosten in gedachten bij het bepalen van de prijs en het onderhandelen met potentiële kopers.
 6. Het verkopen van uw vrachtwagen kan wat tijd en moeite kosten, maar met de juiste aanpak en strategie kunt u een succesvolle verkoop realiseren. Volg de bovenstaande tips en overweeg de verschillende verkoopkanalen om de beste resultaten te behalen. Veel succes met de verkoop van uw vrachtwagen!

Waarom verkopen aan een vrachtwagen opkoper een goed idee is

Het verkopen van uw vrachtwagen een tijdrovend en vaak frustrerend proces zijn. Het plaatsen van advertenties, het onderhandelen met potentiële kopers en het regelen van proefritten kan veel gedoe met zich meebrengen. Daarom kan het verkopen van uw vrachtwagen aan een opkoper een slimme keuze zijn. Hier zijn een paar redenen waarom:​

 1. Gemak en snelheid: Een opkoper kan u helpen om uw vrachtwagen snel en gemakkelijk te verkopen. In plaats van advertenties te plaatsen en te wachten op potentiële kopers, kunt u uw vrachtwagen gewoon aan een opkoper verkopen en bent u in één keer van het gedoe af.
 2. Geen onderhandelingen: Onderhandelen met potentiële kopers kan stressvol en tijdrovend zijn. Bij het verkopen aan een opkoper hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhandelingen. U krijgt een eerlijke prijs aangeboden en kunt het verkoopproces snel afronden.
 3. Geen gedoe met proefritten en inspecties: Het regelen van proefritten en het laten inspecteren van uw vrachtwagen door potentiële kopers kan veel tijd en moeite kosten. Bij een vrachtwagen opkoper hoeft u zich geen zorgen te maken over proefritten of inspecties. Zij zijn gespecialiseerd in vrachtwagens en hebben geen proefrit nodig om de waarde van uw voertuig te bepalen.

​Kortom, het verkopen van uw vrachtwagen aan een opkoper kan u veel tijd, moeite en stress besparen. U krijgt een eerlijke prijs aangeboden, hoeft niet te onderhandelen en heeft geen gedoe met proefritten en inspecties. Als u op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om uw vrachtwagen te verkopen, is het zeker de moeite waard om een vrachtwagen opkoper te overwegen.