Btw bedrijfsauto verkopen

Is het tijd om uw bedrijfsauto te verkopen die u exclusief btw gekocht hebt? Hoe zit het met uw auto verkopen aan een particulier? Moet u de btw aanrekenen? Hoe zit het met uw auto verkopen aan een bedrijf? Lees hieronder wat uw beste opties zijn.

Bod ontvangen?

Gratis en vrijblijvend!
Foto's uploaden (max. 4 foto's)
Uitstekend
Gebaseerd op 75 recensies
Michael Heiremans
Michael Heiremans
Op tijd, correcte mensen. Snel tot akkoord
Glenn Van Boven
Glenn Van Boven
Stipte en correcte service
Verfaille Glen
Verfaille Glen
Loyaal / oprecht / vriendelijk / eerlijke prijs / efficiënt
glenn depoorter
glenn depoorter
Mannen die hun wereld kennen. Snelle reactie, kwamen de dag zelf nog kijken. Auto direct betaald, en mag deze nog gebruiken tot mijn nieuwe geleverd word. Een overeenkomst waar we beiden mee tevreden zijn. Bedankt mannen !!!
Koen Smekens
Koen Smekens
Correcte afspraken. Snelle service. Betrouwbaar en correcte betaling. Een aanrader.
philippe antara
philippe antara
Vandaag mijn auto verkocht aan Imex Cars, een eerlijke prijs gekregen. Heel leuke mensen om zaken mee te doen, vriendelijk en correct. Wil je je wagen verkopen, contacteer eerst Imex Cars, je komt zeker tot een akkoord. Bedankt aan Imex Cars voor de fijne afhandeling.
Jo Buyle
Jo Buyle
Heel vriendelijke mensen met bereidheid tot onderhandelen. Heel tevreden
Elisabeth Kustermans
Elisabeth Kustermans
Fantastische service, zeer professioneel en eerlijk. Absoluut aan te raden!
Lotte M
Lotte M
Vlotte afhandeling Vriendelijk Perfecte prijs en ruimte om te onderhandelen
Sander Van Hecke
Sander Van Hecke
Betreft de verkoop van mijn wagen, vriendelijke aankopers, da verkoop van mijn wagen was dan ook snel afgerond!

Btw bedrijfsauto verkopen

Wat moet u weten bij het verkopen van uw btw bedrijfsauto

Imex Cars is een expert in het aankopen van bedrijfswagens die exclusief BTW werden aangekocht. U heeft vier beschikbare opties nl. de verkoop aan een particulier, de verkoop aan een bedrijf, de verkoop aan een werknemer of de verkoop aan een gespecialiseerde auto opkoper zoals Imex Cars.

Het verkoop van een btw bedrijfsauto is niet zo gemakkelijk als het lijkt. U moet weten wie aansprakelijk zal zijn voor de verschuldigde btw en hoe het proces kan worden afgerond met een minimum aan vertragingen en kosten.

Daarom is verkopen aan Imex Cars de gemakkelijkste en veiligste manier om uw btw bedrijfsauto te verkopen. Wij zorgen ervoor dat u aan de juiste kant van de regelgeving staat en dat u de hoogst mogelijke waarde krijgt voor uw auto.

Vraag vandaag nog een bod aan voor uw bedrijfsauto door het formulier in te vullen of ons op te bellen. Gaat het over één auto of een volledig wagenpark? Krijg binnen 24 uur al een bod op uw bedrijfsauto(‘s).

Hoe gaat het in zijn werk?

Na het eerste contact brengt Imex Cars een bod uit op uw btw bedrijfsauto(‘s). Gaat u akkoord met het bod dan worden de auto’s geïnspecteerd door een erkende schattingsexpert. Daarna wordt het papierwerk geregeld en de betaling doorgevoerd. Imex Cars regelt alles vlekkeloos zodat u zich geen zorgen moet maken over het verkopen van uw btw bedrijfsauto.

Snel je auto verkocht in 4 stappen

Aan­melding

van uw voertuig online

Prijs­indicatie

Per telefoongesprek

Inspectie

op locatie direct een bod

Verkocht!

Direct geld op je rekening