Auto opkoper Export

Dat kan al binnen 2 uur, zonder gedoe

Bod ontvangen?

Gratis en vrijblijvend!
Foto's uploaden (max. 4 foto's)
Uitstekend
Gebaseerd op 75 recensies
Michael Heiremans
Michael Heiremans
Op tijd, correcte mensen. Snel tot akkoord
Glenn Van Boven
Glenn Van Boven
Stipte en correcte service
Verfaille Glen
Verfaille Glen
Loyaal / oprecht / vriendelijk / eerlijke prijs / efficiënt
glenn depoorter
glenn depoorter
Mannen die hun wereld kennen. Snelle reactie, kwamen de dag zelf nog kijken. Auto direct betaald, en mag deze nog gebruiken tot mijn nieuwe geleverd word. Een overeenkomst waar we beiden mee tevreden zijn. Bedankt mannen !!!
Koen Smekens
Koen Smekens
Correcte afspraken. Snelle service. Betrouwbaar en correcte betaling. Een aanrader.
philippe antara
philippe antara
Vandaag mijn auto verkocht aan Imex Cars, een eerlijke prijs gekregen. Heel leuke mensen om zaken mee te doen, vriendelijk en correct. Wil je je wagen verkopen, contacteer eerst Imex Cars, je komt zeker tot een akkoord. Bedankt aan Imex Cars voor de fijne afhandeling.
Jo Buyle
Jo Buyle
Heel vriendelijke mensen met bereidheid tot onderhandelen. Heel tevreden
Elisabeth Kustermans
Elisabeth Kustermans
Fantastische service, zeer professioneel en eerlijk. Absoluut aan te raden!
Lotte M
Lotte M
Vlotte afhandeling Vriendelijk Perfecte prijs en ruimte om te onderhandelen
Sander Van Hecke
Sander Van Hecke
Betreft de verkoop van mijn wagen, vriendelijke aankopers, da verkoop van mijn wagen was dan ook snel afgerond!

Hoe vind je de beste auto opkoper voor de export van je voertuig?

Als individuele auto-eigenaar kan het verkopen van je auto soms een tijdrovende en frustrerende taak zijn. Je moet advertenties plaatsen, onderhandelen met potentiële kopers en hopen dat je uiteindelijk een goede prijs krijgt voor je voertuig. Gelukkig is er een gemakkelijkere en efficiëntere manier om je auto te verkopen – door hem aan een auto opkoper voor de export te verkopen.

Wat is het voordeel van auto opkoper export?

Het voordeel van een auto opkoper export is dat u uw auto snel en gemakkelijk kunt verkopen zonder gedoe met advertenties of onderhandelingen. Een auto opkoper export heeft vaak een groot netwerk van internationale kopers die geïnteresseerd zijn in tweedehandsauto’s. Hierdoor kunt u mogelijk een betere prijs krijgen voor uw auto dan wanneer u deze lokaal zou verkopen. Bovendien neemt een auto opkoper export het hele verkoopproces uit handen, inclusief het regelen van het papierwerk en de export van de auto. Dit bespaart u tijd en moeite. Verder biedt een auto opkoper export vaak ook een snelle afhandeling en betaling, zodat u snel van uw auto af bent en het geld op uw rekening heeft. Kortom, de voordelen van een auto opkoper export zijn gemak, snelheid, betere prijzen en een probleemloze verkoopervaring.

Snel je auto verkocht in 4 stappen

Aan­melding

van uw voertuig online

Prijs­indicatie

Per telefoongesprek

Inspectie

op locatie direct een bod

Verkocht!

Direct geld op je rekening

Tips om je auto snel te verkopen voor export

Het verkopen van je auto voor export kan een snelle en gemakkelijke manier zijn om je voertuig van de hand te doen. Er zijn echter verschillende auto opkopers die zich richten op export, dus hoe vind je de beste auto opkoper voor de export van je voertuig? Hier zijn enkele tips om je op weg te helpen:

  1. Onderzoek de reputatie van de auto opkoper: Het is belangrijk om te weten met wie je zaken doet. Zoek naar beoordelingen en ervaringen van andere verkopers om een idee te krijgen van de betrouwbaarheid en professionaliteit van de auto opkoper. Je kunt ook contact opnemen met brancheverenigingen of handelsorganisaties om te controleren of de auto opkoper geregistreerd en erkend is.
  2. Vergelijk prijzen en voorwaarden: Het is verstandig om meerdere auto opkopers te benaderen en offertes op te vragen. Vergelijk de geboden prijzen en voorwaarden, zoals het ophaalschema en de betalingswijze. Let ook op eventuele extra kosten, zoals transport- of administratiekosten. Kies uiteindelijk de auto opkoper die de beste prijs biedt en de meest gunstige voorwaarden heeft.
  3. Controleer de vereisten voor export: Als je je auto wilt verkopen voor export, moet je controleren welke vereisten er gelden voor het exporteren van voertuigen naar het land van bestemming. Denk hierbij aan documentatie, belastingen en verzekeringen. Zorg ervoor dat de auto opkoper bekend is met deze vereisten en je hierbij kan helpen.
  4. Vraag naar referenties: Een betrouwbare auto opkoper zal geen probleem hebben met het geven van referenties van eerdere klanten. Vraag naar contactgegevens van andere verkopers die hun auto hebben verkocht aan de opkoper en neem contact met hen op om hun ervaringen te horen. Dit kan je meer inzicht geven in de reputatie en het niveau van klantenservice van de auto opkoper.
  5. Let op de afhandeling van de verkoop: Het is belangrijk dat de auto opkoper een soepele en efficiënte verkoopafhandeling biedt. Vraag naar het proces van afhalen, het regelen van de betaling en het overdragen van de nodige documenten. Een goede auto opkoper zal alles duidelijk en transparant communiceren en ervoor zorgen dat je verkoop