top of page
Uw auto snel verkopen aan een goede prijs

Uw auto snel verkopen aan een goede prijs

U wilt uw auto snel verkopen aan een goede prijs? Krijg binnen 24 u al een bod op uw auto. Imex Cars is een gespecialiseerde auto opkoper die uw auto opkoopt voor wat die echt waard is.

100% gratis en vrijblijvend

Binnen 24 u een bod

Erkende opkoper

google reviews imexcars

Verkoop uw auto binnen 24 u

Indien u uw auto snel wenst te verkopen aan een goede prijs, aarzel niet, bel ons! Imex Cars is een gespecialiseerde auto-inkoper die uw auto koopt voor wat hij werkelijk waard is. Binnen 24 uur kunnen wij u een bod volledig gratis en zonder verplichting tot verkoop.

Imex Cars koopt elke auto, gebruikt of nieuw met weinig tot geen kilometerstand en in elke staat. U kunt uw auto direct online aanbieden door het formulier in te vullen. Of ons per telefoon opbellen. Wij bieden het snelle geld dat u nodig heeft wanneer u vandaag uw auto verkoopt.

Krijg een goede prijs voor uw auto

Bent u op zoek naar een goede prijs bij de verkoop van uw auto? Door rechtstreeks aan ons te verkopen, vermijdt u geld en tijdsverlies die bij de verkoop van een tweedehandswagen komen kijken.

Hoe gaat het in zijn werk?

Als eerst dient u het formulier in te vullen of ons op te bellen zodat wij de gegevens van uw auto kunnen noteren. Vervolgens wordt er een bod uitgebracht voor uw auto, gratis zonder aankoopverplichting.

 

Pas wanneer u tevreden bent met het bod op uw auto, wordt het papierwerk en de betaling geregeld. Verkoop enkel wanneer u dat wilt.

Krijg binnen enkele uren al een bod op uw auto. Bent u gewoonweg benieuwd naar hoeveel uw auto waard is? Aarzel niet op contact op te nemen via het formulier of door ons op te bellen.

Formulier invullen

Bod krijgen

Afspraak maken

Krijg vandaag nog een bod op uw auto

arrow&v

Contact gegevens

Foto's auto (niet verplicht)

Foto auto
Foto auto
Foto auto
Foto auto

100% gratis en vrijblijvend

Binnen 24 u een bod

Erkende opkoper

bod krijgen

Bel ons

Meteen een bod

Beantwoord uw vragen

Afspraak inplannen

Auto snel verkopen aan een goede prijs

Over ons

Imex Cars is actief sinds 2007 in de tweedehands automarkt. We hebben duizenden particulieren geholpen in het zorgeloos en snel verkopen van hun auto. In de meeste gevallen wordt een auto 24 u na het contact opnemen met Imex Cars verkocht. Contacteer ons als u uw auto snel wil verkopen aan een goede prijs

Daarnaast hebben we ook bedrijven geholpen met het verkopen van hun btw bedrijfsauto. Niet enkel particuliere auto's en bedrijfsauto's kunnen bij ons te recht maar ook campers of mobilhomes.

We staan er op dat u de hoogst mogelijke marktprijs krijgt voor uw auto. Daarom schakelen wij onze schattingsexperts in om uw auto te komen schatten. Zo bent u gerust dat u de juiste prijs krijgt voor uw auto. Denkt u om uw auto te verkopen bij een dealer eerder dan een gespecialiseerde auto opkoper en garage? Lees dan deze pagina zodat u weet wat u te wachten staat. 

Al onze diensten zijn gratis en vrijblijvend. Vindt u het bod te laag, dan hoeft u niet te verkopen. U verkoopt enkel wanneer u dat wilt. Bied vandaag nog uw auto aan op onze auto verkoop site.

Als u te weten wil komen wat uw auto echt waard is, dan kunt u gratis en vrijblijvend bij Imex Cars terecht. 

Benieuwd naar de waarde van uw auto? Vul het formulier in of bel ons op. Denkt u, "Ik verkoop mijn auto" en wilt u uw auto laten verkopen? Denk aan Imexcars!

Over ons imexcars auto snel verkopen goede prijs
ABOUT
bottom of page