Auto snel verkopen aan een goede prijs

U wilt uw auto snel verkopen aan een goede prijs? Krijg binnen 24 u al een bod op uw auto. Imex Cars is een gespecialiseerde auto opkoper die uw auto opkoopt voor wat die echt waard is.

Bod ontvangen?

Gratis en vrijblijvend!
Foto's uploaden (max. 4 foto's)

Uw auto snel verkopen aan een goede prijs

Verkoop uw auto binnen 24 u

Indien u uw auto snel wenst te verkopen aan een goede prijs, aarzel niet, bel ons! Imex Cars is een gespecialiseerde auto-inkoper die uw auto koopt voor wat hij werkelijk waard is. Binnen 24 uur kunnen wij u een bod volledig gratis en zonder verplichting tot verkoop.

Imex Cars koopt elke auto, gebruikt of nieuw met weinig tot geen kilometerstand en in elke staat. U kunt uw auto direct online aanbieden door het formulier in te vullen. Of ons per telefoon opbellen. Wij bieden het snelle geld dat u nodig heeft wanneer u vandaag uw auto verkoopt.

Krijg een goede prijs voor uw auto

Bent u op zoek naar een goede prijs bij de verkoop van uw auto? Door rechtstreeks aan ons te verkopen, vermijdt u geld en tijdsverlies die bij de verkoop van een tweedehandswagen komen kijken.

Hoe gaat het in zijn werk?

Als eerst dient u het formulier in te vullen of ons op te bellen zodat wij de gegevens van uw auto kunnen noteren. Vervolgens wordt er een bod uitgebracht voor uw auto, gratis zonder aankoopverplichting.

Pas wanneer u tevreden bent met het bod op uw auto, wordt het papierwerk en de betaling geregeld. Verkoop enkel wanneer u dat wilt. Krijg binnen enkele uren al een bod op uw auto. Bent u gewoonweg benieuwd naar hoeveel uw auto waard is? Aarzel niet op contact op te nemen via het formulier of door ons op te bellen.

Snel je auto verkocht in 4 stappen

Aan­melding

van uw voertuig online

Prijs­indicatie

Per telefoongesprek

Inspectie

op locatie direct een bod

Verkocht!

Direct geld op je rekening

Wat zeggen anderen