Auto verkoop service

Dat kan al binnen 2 uur, zonder gedoe

Bod ontvangen?

Gratis en vrijblijvend!
Foto's uploaden (max. 4 foto's)

Auto verkoop service Imex Cars

Een auto verkoop service zoals Imex Cars is voor u de beste optie om uw auto te verkopen in de volgende gevallen. U wilt:

  • de juiste prijs krijgen voor uw auto
  • uw auto zo snel mogelijk verkopen
  • meteen uw betaling krijgen
  • zelf geen inspanning leveren om uw auto verkocht te krijgen

Gelden bovenstaande opsommingen voor u? Dan bent u bij het juiste adres. Maar wat zijn de voordelen nu concreet en hoe zit het proces nu in elkaar? Ontdek in dit artikel het antwoord op uw vragen.

Voordelen van Imex Cars verkoopservice

Er zijn een heel aantal voordelen verboden aan het verkopen van uw auto aan een auto verkoop service zoals Imex Cars. Het eerste en ook belangrijkste gegeven is dat een expert u auto taxeert. Dat betekent dat u de juiste prijs weet voor uw auto. De taxatie gaat trouwens samen met een bod op uw wagen zonder aankoop verplichting. Vindt u het bod goed?

Dan is uw auto meteen verkocht. Vanaf het eerste contact tot verkoopt moet u gemiddeld 24 u rekenen. M.a.w. u ontvangt meteen de verkoopprijs op uw rekening nadat u akkoord het bod accepteert.

Wat vaak onderschat wordt is hoe complex een auto verkopen soms kan zijn zonder auto verkoop service. U dient bv. uw auto te keuren voor verkoop, ervoor te zorgen dat alle nodige administratie zoals het verkoopcontract wettelijk in orde is, vreemde mensen ontvangen en bezichtigingen te organiseren.

Bij een auto verkoop service is dat helemaal niet het geval. Alles wordt door Imex Cars onder handen genomen.

Snel je auto verkocht in 4 stappen

Aan­melding

van uw voertuig online

Prijs­indicatie

Per telefoongesprek

Inspectie

op locatie direct een bod

Verkocht!

Direct geld op je rekening

Hoe u een bod kunt ontvangen

Het enige wat u moet doen is contact op nemen. Dat kan telefonisch of via het formulier onderaan op deze pagina. In het formulier vragen wij het merk, model, kilometerstand, transmissie, brandstof van uw auto.

Wat u kunt verwachten

Na het eerste contact, via telefoon of het formulier neemt één van onze taxatie experts contact met u op. Verdere details van uw wagen worden besproken en een eventuele bezichtiging wordt ingepland om een definitief bod uit te brengen.

U hoeft zich niet te verplaatsen, de expert komt tot bij u. Na de inspectie wordt er een bod uitgebracht volledig gratis en zonder aankoop verplichting. Gaat u akkoord met het bod?

Dan wordt de verkoopprijs meteen over gemaakt en wordt alle nodige administratie en transport voor u geregeld volledig gratis uiteraard. Heel dit proces wordt in de meeste gevallen binnen 24 u na het eerste contact afgerond.

Wat zeggen anderen

Michael Heiremans
Michael Heiremans
Op tijd, correcte mensen. Snel tot akkoord
Glenn Van Boven
Glenn Van Boven
Stipte en correcte service
Verfaille Glen
Verfaille Glen
Loyaal / oprecht / vriendelijk / eerlijke prijs / efficiënt
glenn depoorter
glenn depoorter
Mannen die hun wereld kennen. Snelle reactie, kwamen de dag zelf nog kijken. Auto direct betaald, en mag deze nog gebruiken tot mijn nieuwe geleverd word. Een overeenkomst waar we beiden mee tevreden zijn. Bedankt mannen !!!
Koen Smekens
Koen Smekens
Correcte afspraken. Snelle service. Betrouwbaar en correcte betaling. Een aanrader.
philippe antara
philippe antara
Vandaag mijn auto verkocht aan Imex Cars, een eerlijke prijs gekregen. Heel leuke mensen om zaken mee te doen, vriendelijk en correct. Wil je je wagen verkopen, contacteer eerst Imex Cars, je komt zeker tot een akkoord. Bedankt aan Imex Cars voor de fijne afhandeling.
Jo Buyle
Jo Buyle
Heel vriendelijke mensen met bereidheid tot onderhandelen. Heel tevreden
Elisabeth Kustermans
Elisabeth Kustermans
Fantastische service, zeer professioneel en eerlijk. Absoluut aan te raden!
Lotte M
Lotte M
Vlotte afhandeling Vriendelijk Perfecte prijs en ruimte om te onderhandelen
Sander Van Hecke
Sander Van Hecke
Betreft de verkoop van mijn wagen, vriendelijke aankopers, da verkoop van mijn wagen was dan ook snel afgerond!