Auto verkopen bij dealer

U denk er aan om uw auto te verkopen bij een dealer? Misschien is dat niet de beste optie voor u. Lees hieronder waarom het interessanter kan zijn om uw auto te verkopen aan auto opkopers zoals Imex Cars.

Bod ontvangen?

Gratis en vrijblijvend!
Foto's uploaden (max. 4 foto's)
Uitstekend
Gebaseerd op 75 recensies
Michael Heiremans
Michael Heiremans
Op tijd, correcte mensen. Snel tot akkoord
Glenn Van Boven
Glenn Van Boven
Stipte en correcte service
Verfaille Glen
Verfaille Glen
Loyaal / oprecht / vriendelijk / eerlijke prijs / efficiënt
glenn depoorter
glenn depoorter
Mannen die hun wereld kennen. Snelle reactie, kwamen de dag zelf nog kijken. Auto direct betaald, en mag deze nog gebruiken tot mijn nieuwe geleverd word. Een overeenkomst waar we beiden mee tevreden zijn. Bedankt mannen !!!
Koen Smekens
Koen Smekens
Correcte afspraken. Snelle service. Betrouwbaar en correcte betaling. Een aanrader.
philippe antara
philippe antara
Vandaag mijn auto verkocht aan Imex Cars, een eerlijke prijs gekregen. Heel leuke mensen om zaken mee te doen, vriendelijk en correct. Wil je je wagen verkopen, contacteer eerst Imex Cars, je komt zeker tot een akkoord. Bedankt aan Imex Cars voor de fijne afhandeling.
Jo Buyle
Jo Buyle
Heel vriendelijke mensen met bereidheid tot onderhandelen. Heel tevreden
Elisabeth Kustermans
Elisabeth Kustermans
Fantastische service, zeer professioneel en eerlijk. Absoluut aan te raden!
Lotte M
Lotte M
Vlotte afhandeling Vriendelijk Perfecte prijs en ruimte om te onderhandelen
Sander Van Hecke
Sander Van Hecke
Betreft de verkoop van mijn wagen, vriendelijke aankopers, da verkoop van mijn wagen was dan ook snel afgerond!

Btw bedrijfsauto verkopen

Is uw auto verkopen bij een dealer wel de beste optie?

Een auto dealer heeft als doel om u een auto te verkopen en niet zozeer uw auto over te kopen. Wanneer u uw auto aanbiedt aan een dealer dan krijgt u waarschijnlijk een lage prijs geboden. Ook wanneer u een auto inruilt bij een auto dealer dan neemt dit een grote hap uit de werkelijke prijs waaraan u uw auto kan verkopen. Het voordeel bij een auto dealer is dat u relatief weinig tijd kwijt bent bij het verkopen of inruilen van uw auto. Maar er is een betere optie…

Misschien is dat niet de beste optie voor u. Uw auto verkopen aan een auto opkoper zoals Imex Cars brengt meer voordelen voor u mee dan bij een auto dealer. Zo betaalt Imex Cars u de prijs die u auto werkelijk waard is. Daarnaast kunt u genieten van een snel en vlekkeloos verkoopproces waarbij uw auto verkocht is binnen 24 u.

Snel, gemakkelijk en de beste prijs voor uw auto

Uw auto aanbieden is zeer eenvoudig. Het enige dat wij van u vragen is het formulier op onze website in te vullen. U kunt ons ook steeds telefonisch bereiken. Na het eerste contact krijgt u een bod op uw auto, helemaal gratis zonder verplichting tot verkopen. Bent u tevreden met het bod?

Dan is uw auto verkocht. Wij komen ter plaatsen, inspecteren de auto en brengen het papierwerk in orde. Binnen 24 u staat het geld op uw rekening. Benieuwd naar wat uw auto waard is? Krijg binnen enkele uren al een bod op uw auto door het formulier in te vullen.

Snel je auto verkocht in 4 stappen

Aan­melding

van uw voertuig online

Prijs­indicatie

Per telefoongesprek

Inspectie

op locatie direct een bod

Verkocht!

Direct geld op je rekening