Autoverkoopsite

U zoekt een manier op uw auto snel en gemakkelijk aan de beste prijs te verkopen? Dan is uw auto verkopen aan een auto verkoop site zoals Imex Cars de beste optie.

Bod ontvangen?

Gratis en vrijblijvend!
Foto's uploaden (max. 4 foto's)
Uitstekend
Gebaseerd op 75 recensies
Michael Heiremans
Michael Heiremans
Op tijd, correcte mensen. Snel tot akkoord
Glenn Van Boven
Glenn Van Boven
Stipte en correcte service
Verfaille Glen
Verfaille Glen
Loyaal / oprecht / vriendelijk / eerlijke prijs / efficiënt
glenn depoorter
glenn depoorter
Mannen die hun wereld kennen. Snelle reactie, kwamen de dag zelf nog kijken. Auto direct betaald, en mag deze nog gebruiken tot mijn nieuwe geleverd word. Een overeenkomst waar we beiden mee tevreden zijn. Bedankt mannen !!!
Koen Smekens
Koen Smekens
Correcte afspraken. Snelle service. Betrouwbaar en correcte betaling. Een aanrader.
philippe antara
philippe antara
Vandaag mijn auto verkocht aan Imex Cars, een eerlijke prijs gekregen. Heel leuke mensen om zaken mee te doen, vriendelijk en correct. Wil je je wagen verkopen, contacteer eerst Imex Cars, je komt zeker tot een akkoord. Bedankt aan Imex Cars voor de fijne afhandeling.
Jo Buyle
Jo Buyle
Heel vriendelijke mensen met bereidheid tot onderhandelen. Heel tevreden
Elisabeth Kustermans
Elisabeth Kustermans
Fantastische service, zeer professioneel en eerlijk. Absoluut aan te raden!
Lotte M
Lotte M
Vlotte afhandeling Vriendelijk Perfecte prijs en ruimte om te onderhandelen
Sander Van Hecke
Sander Van Hecke
Betreft de verkoop van mijn wagen, vriendelijke aankopers, da verkoop van mijn wagen was dan ook snel afgerond!

De beste auto verkoop site in België

Waarom een auto verkoop site?

U kunt natuurlijk uw auto zelf te koop zetten op 2dehands.be of op Autoscout24 maar daar komt heel wat bij kijken. Als eerst weet u niet goed wat uw auto waard is. Het kan zijn dat u een te dure prijs vraagt waardoor uw auto niet verkocht geraakt. En wat als u te weinig vraagt. Dan loopt u een mooi bedrag mis.

Vergeet ook niet dat u heel wat tijd moet steken in het ontvangen van vreemde mensen die willen onderhandelen over de prijs om uw auto aan een zo laag mogelijke prijs te kopen.

Dit zijn allemaal kosten die u in rekening moet nemen bij het verkopen van uw auto.

En als u hem dan toch verkoopt, moet u de betaling, het papierwerk en de levering van de auto organiseren, wat altijd een inspanning is en tijd kost.

Voordelen van een auto verkoop site

Wanneer u uw auto aanbiedt aan een auto verkoop site zoals Imex Cars dan komt u deze problemen niet tegen. In de meeste gevallen is uw auto verkocht binnen 24 uur na het eerste contact. Daarnaast bepaald de schattingsexpert hoeveel uw auto exact waard is en brengt hij meteen een bod uit op uw auto. Dit allemaal gratis, vrijblijvend en volkomen veilig.

U verkoopt enkel wanneer u akkoord gaat met het bod dat uitgebracht wordt en bovendien ontvangt u bij akkoord meteen de betaling. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over het papierwerk, onderhandelingen en over het transport van uw wagen. Dat wordt allemaal vlekkeloos geregeld zonder enige inbreng van uw kant.

Wij betalen u meer dan de prijs van een 2e hands regeling op 2dehands.be of Autoscout24. Sterker nog, wij kopen auto’s van elk merk en model en geven u een eerlijke lage prijs die vast is na de bezichtiging van de auto.

Snel je auto verkocht in 4 stappen

Aan­melding

van uw voertuig online

Prijs­indicatie

Per telefoongesprek

Inspectie

op locatie direct een bod

Verkocht!

Direct geld op je rekening