top of page
Uw btw bedrijfsauto verkopen voor de beste prijs

Btw bedrijfsauto verkopen

Is het tijd om uw bedrijfsauto te verkopen die u exclusief btw gekocht hebt? Hoe zit het met uw auto verkopen aan een particulier? Moet u de btw aanrekenen? Hoe zit het met uw auto verkopen aan een bedrijf? Lees hieronder wat uw beste opties zijn.

100% gratis en vrijblijvend

Binnen 24 u een bod

Erkende opkoper

goog review.png

Wat moet u weten bij het verkopen van uw btw bedrijfsauto

Imex Cars is een expert in het aankopen van bedrijfswagens die exclusief BTW werden aangekocht. U heeft vier beschikbare opties nl. de verkoop aan een particulier, de verkoop aan een bedrijf, de verkoop aan een werknemer of de verkoop aan een gespecialiseerde auto opkoper zoals Imex Cars.

Het verkoop van een btw bedrijfsauto is niet zo gemakkelijk als het lijkt. U moet weten wie aansprakelijk zal zijn voor de verschuldigde btw en hoe het proces kan worden afgerond met een minimum aan vertragingen en kosten.

Daarom is verkopen aan Imex Cars de gemakkelijkste en veiligste manier om uw btw bedrijfsauto te verkopen. Wij zorgen ervoor dat u aan de juiste kant van de regelgeving staat en dat u de hoogst mogelijke waarde krijgt voor uw auto.

Vraag vandaag nog een bod aan voor uw bedrijfsauto door het formulier in te vullen of ons op te bellen. Gaat het over één auto of een volledig wagenpark? Krijg binnen 24 uur al een bod op uw bedrijfsauto('s).

Hoe gaat het in zijn werk?

Na het eerste contact brengt Imex Cars een bod uit op uw btw bedrijfsauto('s). Gaat u akkoord met het bod dan worden de auto's geïnspecteerd door een erkende schattingsexpert. Daarna wordt het papierwerk geregeld en de betaling doorgevoerd. Imex Cars regelt alles vlekkeloos zodat u zich geen zorgen moet maken over het verkopen van uw btw bedrijfsauto.

Formulier invullen

Bod krijgen

Afspraak maken

Krijg vandaag nog een bod op uw auto

arrow&v

Contact gegevens

Foto's auto (niet verplicht)

Foto auto
Foto auto
Foto auto
Foto auto

100% gratis en vrijblijvend

Binnen 24 u een bod

Erkende opkoper

bod krijgen

Bel ons

Meteen een bod

Beantwoord uw vragen

Afspraak inplannen

Auto verkoop site - btw bedrijfsauto verkopen

Over ons

Imex Cars is actief sinds 2007 in de tweedehands automarkt. We hebben duizenden particulieren geholpen in het zorgeloos en snel verkopen van hun auto. In de meeste gevallen wordt een auto 24 u na het contact opnemen met Imex Cars verkocht. Contacteer ons als u uw auto snel wil verkopen aan een goede prijs

Daarnaast hebben we ook bedrijven geholpen met het verkopen van hun btw bedrijfsauto. Niet enkel particuliere auto's en bedrijfsauto's kunnen bij ons te recht maar ook campers of mobilhomes.

We staan er op dat u de hoogst mogelijke marktprijs krijgt voor uw auto. Daarom schakelen wij onze schattingsexperts in om uw auto te komen schatten. Zo bent u gerust dat u de juiste prijs krijgt voor uw auto. Denkt u om uw auto te verkopen bij een dealer eerder dan een gespecialiseerde auto opkoper en garage? Lees dan deze pagina zodat u weet wat u te wachten staat. 

Al onze diensten zijn gratis en vrijblijvend. Vindt u het bod te laag, dan hoeft u niet te verkopen. U verkoopt enkel wanneer u dat wilt. Bied vandaag nog uw auto aan op onze auto verkoop site.

Als u te weten wil komen wat uw auto echt waard is, dan kunt u gratis en vrijblijvend bij Imex Cars terecht. 

Benieuwd naar de waarde van uw auto? Vul het formulier in of bel ons op. Denkt u, "Ik verkoop mijn auto" en wilt u uw auto laten verkopen? Denk aan Imexcars!

Over ons imexcars btw bedrijfsauto verkoop site
ABOUT
bottom of page