top of page

Camper verkopen snel, gemakkelijk en veilig.

camper verkopen - witte mobilhome

Verkoop uw mobilhome voor een juiste prijs aan een erkende camper opkoper.

100% gratis en vrijblijvend

Bod binnen 24 uur

Erkende mobilhome opkoper

4.9/5 Google reviews

Google Reviews Camper verkopen aan Imex Cars

Gratis en vrijblijvend

Ontvang een bod zonder kosten of verplichtingen.

Snel

Ontvang een bod binnen 24 uur.

Betrouwbaar

Ervaar een eerlijke en transparante prijsbepaling. 

Camper verkopen
in vier stappen

Wilt u meteen een telefonische prijsindicatie van uw voertuig? Bel onze taxatiedienst op het nummer +32 484 84 95 15.

Meld uw voertuig aan.

Krijg telefonisch een eerste prijsindicatie van uw voertuig.

Op uw vraag, komen wij tot bij u voor een inspectie van uw voertuig.

Na de inspectie van uw voertuig kunt u akkoord gaan met het bod en wordt er meteen een betaling geregeld.

Bod ontvangen

arrow&v

Foto's voertuig (optioneel)

Foto
Foto
Foto
Foto

Met de aanmelding gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Bod ontvangen

Tevreden verkopers

4.9/5 Google reviews

Tevreden klanten Imex Cars
wij kopen auto's.jpg

Wij regelen het papierwerk

Geen gedoe met advertenties

Krijg een eerlijke verkoopprijs

Vermijd moeizame onderhandelingen

Verkoop met een goed gevoel

Vermijd onnodig tijdsverlies

Camper Verkopen: De Ultieme Gids voor een Snelle en Lucratieve Verkoop

 

Als trotse eigenaar van een camper kan er een moment komen waarop u besluit om uw geliefde voertuig te verkopen. Of u nu op zoek bent naar een upgrade naar een nieuwer model, of gewoonweg niet langer gebruik maakt van uw camper, het verkopen ervan kan een uitdagende taak zijn. Het is echter belangrijk om de juiste aanpak te volgen om een snelle en lucratieve verkoop te garanderen. In deze ultieme gids zullen we u de stappen laten zien die u moet volgen om uw camper op de meest efficiënte en winstgevende manier te verkopen.

Ontvang een bod op uw camper

100% gratis en vrijblijvend

Bod binnen 24 uur

Erkende mobilhome opkoper

Waarom u uw camper zou moeten verkopen

Er zijn verschillende redenen waarom u ervoor kunt kiezen om uw camper te verkopen. Of het nu gaat om het upgraden naar een nieuwer model, het niet langer gebruiken van de camper of simpelweg om wat extra geld vrij te maken, het verkopen van uw camper kan een verstandige beslissing zijn. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten overwegen om uw geliefde voertuig te verkopen:

 1. Financiële motivatie: Door uw camper te verkopen, kunt u mogelijk een aanzienlijk geldbedrag vrijmaken. Dit geld kunt u gebruiken om andere financiële doelen te bereiken, zoals het aflossen van schulden of het investeren in nieuwe projecten.

 2. Ruimte en onderhoud: Als u uw camper niet meer gebruikt, kan het behoorlijk wat ruimte in beslag nemen. Door het te verkopen, kunt u deze ruimte vrijmaken voor andere doeleinden. Bovendien bespaart u ook op de kosten van het onderhoud en de opslag van uw camper.

 3. Upgraden naar een nieuwer model: Als u wilt genieten van de nieuwste functies en technologieën die beschikbaar zijn in de nieuwste campermodellen, kan het verkopen van uw huidige camper u helpen om een upgrade te financieren. Door uw camper te verkopen, kunt u geld vrijmaken om een nieuwere en betere camper aan te schaffen.

Hoe u uw camper snel kunt verkopen

Het verkopen van uw camper kan een tijdrovende taak zijn, maar met de juiste aanpak kunt u ervoor zorgen dat het proces snel en efficiënt verloopt. Hier zijn enkele tips om uw camper snel te verkopen:

 1. Zorg voor een goede presentatie: Zorg ervoor dat uw gebruikte camper er zowel van binnen als van buiten goed uitziet. Maak het schoon, repareer eventuele kleine gebreken en zorg ervoor dat de foto's die u gebruikt in uw advertenties aantrekkelijk zijn.

 2. Bepaal een eerlijke prijs: Onderzoek de marktwaarde van vergelijkbare campers en bepaal een eerlijke prijs voor uw voertuig. Het is belangrijk om realistisch te zijn en niet te hoog te gaan zitten, omdat dit potentiële kopers kan afschrikken.

 3. Wees bereid om te onderhandelen: Houd er rekening mee dat potentiële kopers vaak willen onderhandelen over de prijs. Wees bereid om flexibel te zijn en open te staan voor onderhandelingen. Dit kan helpen om het verkoopproces te versnellen.

 4. Wees eerlijk en transparant: Zorg ervoor dat u eerlijk bent over de staat van uw camper en eventuele gebreken die het heeft. Potentiële kopers waarderen eerlijkheid en transparantie, en dit kan het vertrouwen vergroten en de kans op een succesvolle verkoop vergroten.

 5. Overweeg professionele verkoopservice hulp: Als u niet veel ervaring heeft met het verkopen van voertuigen, kan het overwegen van professionele hulp een goede optie zijn. Er zijn verschillende bedrijven en platforms die gespecialiseerd zijn in het snel verkopen van campers. Deze professionals kunnen u helpen bij het opzetten van advertenties, het onderhandelen met potentiële kopers en het afhandelen van de administratieve rompslomp.

Conclusie

Het verkopen van uw camper kan een verstandige beslissing zijn, zowel financieel als praktisch. Door het volgen van de bovengenoemde tips en het overwegen van professionele hulp, kunt u het verkoopproces versnellen en uw camper snel en gemakkelijk verkopen. Onthoud dat een goede presentatie, een eerlijke prijs en transparantie essentieel zijn bij het verkopen van uw camper. Veel succes met de verkoop!

Camper verkopen aan Imex Car is veilig, snel en gemakkelijk

Verkoop uw camper veilig, snel en gemakkelijk aan Imex Cars en ontvang gratis online een correct bod. Bij Imex Cars begrijpen we dat uw tijd waardevol is en streven we naar een moeiteloze verkoopervaring. Met onze betrouwbare en professionele aanpak garanderen we een veilige transactie en een snelle afhandeling voor particulieren en bedrijven. Onderstaande illustratie toont waarom uw mobilhome verkopen aan Imex Cars een slimme keuze is. 

Camper verkopen aan garage, Camper opkoper of auto verkoop sites

Meld uw voertuig aan

Meld uw voertuig aan a.d.h.v. het formulier op de website. Zorg ervoor dat uw gegevens correct zijn zodat we u een correcte eerste prijsindicatie kunnen meedelen.

Ontvang een bod

Eén van onze experts neemt telefonische contact met u met de eerste prijsindicatie van uw voertuig. 

Akkoord en afhandeling

Op uw verzoek komt een taxatie expert langs om uw voertuig te inspecteren. Gaat u akkoord met ons bod? Dan is uw mobilhome verkocht. U ontvangt meteen een betaling via overschrijving. ​

Camperverkoop tips voor het maximaliseren van uw de verkoopprijs

Als u wilt dat uw camper een maximale verkoopprijs haalt met een snelle camper verkoop, zijn er een paar dingen die u kunt doen.

Ten eerste is het belangrijk om uw camper goed te onderhouden en eventuele kleine gebreken te repareren voordat u hem te koop aanbiedt. Dit zal potentiële kopers laten zien dat uw camper goed verzorgd is en in goede staat verkeert.

Daarnaast is het aan te raden om uw camper grondig schoon te maken, zowel van binnen als van buiten, om een goede indruk te maken op potentiële kopers. Het maken van aantrekkelijke foto's van uw camper is ook essentieel om de interesse van potentiële kopers te wekken.

Tot slot, wees realistisch met de prijs die u vraagt voor uw camper. Doe onderzoek naar de marktwaarde en bepaal een eerlijke prijs. Een te hoge prijs kan potentiële kopers afschrikken, terwijl een eerlijke prijs juist meer interesse kan genereren. Door deze tips te volgen, kunt u de beste prijs voor uw camper krijgen en een succesvolle verkoop realiseren.

Waarom kiezen voor onze diensten om uw camper te verkopen?

Het verkopen van uw camper kan een tijdrovend en stressvol proces zijn, vooral als u geen ervaring heeft met het verkopen van voertuigen. Gelukkig zijn er echter diensten beschikbaar die u kunnen helpen bij het verkopen van uw camper, zoals wij. Profiteer er vandaag van. Hier zijn enkele redenen waarom u voor onze diensten zou moeten kiezen:

Gemak en tijdsbesparing - In plaats van zelf advertenties te plaatsen en potentiële kopers te onderhandelen, regelen wij het hele verkoopproces voor u. Dit bespaart u veel tijd en gedoe.

Prijsbepaling - Onze experts hebben kennis van de marktwaarde van campers bieden u een eerlijke bod op uw camper.

Onderhandelingen en papierwerk - Het onderhandelen met potentiële kopers en het regelen van alle benodigde documenten en papierwerk kan ingewikkeld zijn. Onze diensten omvatten ook het afhandelen van deze aspecten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Veiligheid - Het verkopen van uw camper aan particulieren kan risico's met zich meebrengen, zoals oplichting of onveilige ontmoetingen.

Klantenservice - Ons team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Benieuwd naar de waarde van uw camper?

Nuttige hulpmiddelen en platformen voor het verkopen van uw Camper

Het verkopen van uw camper kan een uitdagende taak zijn, maar gelukkig zijn er verschillende nuttige hulpmiddelen en platformen beschikbaar die u kunnen helpen bij dit proces. Hier zijn enkele van de populaire opties waar u gebruik van kunt maken:

 1. Online verkoopplatformen: Er zijn verschillende online marktplaatsen waar u uw camper kunt adverteren, zoals 2dehands en Autoscout24. Deze platforms stellen u in staat om uw camper te presenteren aan een breed publiek van potentiële kopers en daarnaast ook de campermarkt te onderzoeken.

 2. Camperbeurzen en -evenementen: Het bijwonen van camperbeurzen en -evenementen kan een goede manier zijn om uw camper aan geïnteresseerde kopers te tonen. Deze evenementen trekken vaak mensen aan die actief op zoek zijn naar een camper, waardoor de kans op een succesvolle verkoop wordt vergroot.

 3. Gespecialiseerde camper opkopers of camperdealers zoals Imex Cars: Als u geen zin of tijd heeft om zelf uw camper te verkopen, kunt u overwegen om gebruik te maken van de diensten van een gespecialiseerde mobilhome opkoper om uw camper te taxaren. Deze professionals hebben ervaring en kennis vande markt en kunnen u helpen bij het snel en gemakkelijk verkopen van uw camper.

 4. Sociale media: Het gebruik van sociale media kan ook een effectieve manier zijn om uw camper te adverteren. U kunt foto's en informatie over uw camper delen op platforms zoals Facebook en Instagram, waardoor u een breed publiek kunt bereiken.

 5. Mond-tot-mondreclame: Vergeet niet het potentieel van mond-tot-mondreclame. Praat met vrienden, familie en collega's over uw camper die te koop staat. Zij kunnen mogelijk geïnteresseerde kopers kennen of uw advertentie delen met hun netwerk.

Conclusie: Een motorhome verkopen kan een uitdagende taak zijn, maar met de juiste stappen en hulpmiddelen kunt u het proces vereenvoudigen en uw kansen op een succesvolle verkoop vergroten. Online verkoopplatformen, camperbeurzen en evenementen, gespecialiseerde motorhome opkopers, sociale media en mond-tot-mondreclame zijn allemaal nuttige middelen die u kunt gebruiken om uw camper aan potentiële kopers te presenteren.

 

Het is ook belangrijk om de veiligheid en klantenservice in gedachten te houden tijdens het verkoopproces. Als u op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke verkoop zonder gedoe, kunt u overwegen om gebruik te maken van de diensten van een gespecialiseerde mobilhome opkoper zoals Imex Cars. Volg de juiste stappen en maak gebruik van de beschikbare hulpmiddelen, en u zult uw camper snel en gemakkelijk kunnen verkopen.

Ontvang een bod op uw wagen

100% gratis en vrijblijvend

Bod binnen 24 uur

Erkende mobilhome opkoper

bod ontvangen om camper te verkopen bij Imex Cars
bottom of page