top of page

Opkoper voor uw mobilhome gezocht?

Verkoop snel, gemakkelijk en veilig.

opkoper mobilhome_edited.jpg

Verkoop uw mobilhome voor een juiste prijs aan een erkende mobilhome opkoper.

100% gratis en vrijblijvend

Bod binnen 24 uur

Erkende mobilhome opkoper

4.9/5 Google reviews

Google Reviews Mobilhome verkopen aan Imex Cars

Gratis en vrijblijvend

Ontvang een bod zonder kosten of verplichtingen.

Snel

Ontvang een bod binnen 24 uur.

Betrouwbaar

Ervaar een eerlijke en transparante prijsbepaling. 

Mobilhome verkopen
in vier stappen

Wilt u meteen een telefonische prijsindicatie van uw voertuig? Bel onze taxatiedienst op het nummer +32 484 84 95 15.

Meld uw voertuig aan.

Krijg telefonisch een eerste prijsindicatie van uw voertuig.

Op uw vraag, komen wij tot bij u voor een inspectie van uw voertuig.

Na de inspectie van uw voertuig kunt u akkoord gaan met het bod en wordt er meteen een betaling geregeld.

Bod ontvangen

arrow&v

Foto's voertuig (optioneel)

Foto
Foto
Foto
Foto

Met de aanmelding gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Bod ontvangen

Tevreden verkopers

4.9/5 Google reviews

Tevreden klanten Imex Cars
wij kopen auto's.jpg

Wij regelen het papierwerk

Geen gedoe met advertenties

Krijg een eerlijke verkoopprijs

Vermijd moeizame onderhandelingen

Verkoop met een goed gevoel

Vermijd onnodig tijdsverlies

Opkoper mobilhome - Gratis ophaaldienst en eerlijke prijs

Als u op zoek bent naar een professionele opkoper voor uw mobilhome, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen gratis en vrijblijvend een bod, een gratis ophaaldienst aan, maar ook een eerlijke prijs voor uw mobilhome. Met onze expertise en aandacht voor detail zorgen wij ervoor dat het verkoopproces soepel en gemakkelijk verloopt. Lees verder om meer te weten te komen over onze diensten.

Ontvang een bod op uw mobilhome

100% gratis en vrijblijvend

Bod binnen 24 uur

Erkende mobilhome opkoper

Professionele opkoper mobilhome

Op zoek naar een opkoper voor uw mobilhome of motorhome? Wij bieden niet alleen een gratis ophaaldienst, maar ook een eerlijke prijs. Verkoop snel en gemakkelijk uw voertuig aan ons en ontvang direct een bod.

Bent u klaar om uw mobilhome te verkopen? Onze professionele opkopers staan voor u klaar! Wij garanderen een snelle afhandeling en bieden de beste prijs voor uw auto. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Waarom zou u een opkoper voor uw mobilhome nodig hebben?

Bij het verkopen van uw camper kan een opkoper de ideale oplossing zijn. Waarom zou u voor een mobilhome opkoper kiezen? Hier zijn enkele goede redenen:

  • Snelle verkoop zonder gedoe: Een camper opkoper neemt alle rompslomp uit handen en zorgt voor een vlotte afhandeling.

  • Geen zorgen over advertenties en onderhandelingen: De opkoper regelt alles, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vinden van potentiële kopers of prijsonderhandelingen.

  • Bespaar tijd en energie: Door uw mobilhome aan een opkoper te verkopen, bespaart u kostbare tijd en energie die u kunt besteden aan andere zaken.

Kies voor gemak, snelheid en gemoedsrust - vertrouw de verkoop van uw mobilhome toe aan een betrouwbare opkoper. Wilt u uw motorhome verkopen? Dan kunt u ook bij ons terecht.

Wat kunnen wij bieden?

Eerlijke prijs gebaseerd op marktwaarde en staat van de mobilhome

Bij het verkopen van uw mobilhome is het belangrijk om een eerlijke prijs te krijgen. Onze professionele opkopers beoordelen de marktwaarde en de staat van uw mobilhome nauwkeurig, waardoor wij altijd een faire prijs kunnen aanbieden. Zo weet u zeker dat u waar voor uw auto krijgt.

Professionele afhandeling met aandacht voor details

Wanneer u kiest voor onze diensten als opkoper, kunt u rekenen op een professionele afhandeling met oog voor detail. Vanaf het moment dat wij contact hebben tot aan de verkoop en betaling worden alle stappen zorgvuldig doorlopen. U kunt snel en gemakkelijk verkopen tegen de beste prijs!

Gratis ophaaldienst in heel België

Heeft u een mobilhome die u wilt verkopen? Wij bieden een gratis ophaaldienst in heel België. U hoeft zich geen zorgen te maken over het transport van uw mobilhome naar ons toe. Wij halen hem kosteloos bij u op, waar u ook bent.

Mobilhome verkopen aan Imex Car is veilig, snel en gemakkelijk

Verkoop uw mobilhome veilig, snel en gemakkelijk aan Imex Cars en ontvang gratis online een correct bod. Bij Imex Cars begrijpen we dat uw tijd waardevol is en streven we naar een moeiteloze verkoopervaring. Met onze betrouwbare en professionele aanpak garanderen we een veilige transactie en een snelle afhandeling voor particulieren en bedrijven. Onderstaande illustratie toont waarom uw mobilhome verkopen aan Imex Cars een slimme keuze is. 

Mobilhome verkopen aan garage, Camper opkoper of auto verkoop sites

Meld uw voertuig aan

Meld uw voertuig aan a.d.h.v. het formulier op de website. Zorg ervoor dat uw gegevens correct zijn zodat we u een correcte eerste prijsindicatie kunnen meedelen.

Ontvang een bod

Eén van onze experts neemt telefonische contact met u met de eerste prijsindicatie van uw voertuig. 

Akkoord en afhandeling

Op uw verzoek komt een taxatie expert langs om uw voertuig te inspecteren. Gaat u akkoord met ons bod? Dan is uw mobilhome verkocht. U ontvangt meteen een betaling via overschrijving. ​

Eerlijke prijs voor uw mobilhome

Met onze professionele expertise en nauwkeurige beoordeling, bieden wij een eerlijke prijs voor uw mobilhome. Onze deskundigen evalueren zorgvuldig de staat, leeftijd en andere relevante factoren om u een accurate waardebepaling te geven. Bovendien bieden wij ook gratis ophaaldienst aan, waardoor het proces nog eenvoudiger wordt.

Hoe bepalen wij de prijs van uw mobilhome?

Wij bepalen de prijs van uw mobilhome op basis van verschillende factoren. Hierbij kijken we naar het merk, model, bouwjaar en algemene staat van het voertuig. Daarnaast spelen ook de kilometerstand en eventuele extra voorzieningen een rol bij het vaststellen van de waarde.

Onze eerlijke prijs is gebaseerd op grondig onderzoek en marktanalyse. Wij streven ernaar om u een realistische en rechtvaardige vergoeding te bieden voor uw mobilhome. Ons team van experts houdt rekening met zowel interne als externe factoren om tot een betrouwbare waardebepaling te komen.

Waarom kunt u vertrouwen op onze eerlijke prijs?

Onze eerlijke prijs is gebaseerd op een grondige marktanalyse en expertise in de mobilhome-industrie. U kunt vertrouwen op onze prijs omdat:

  • Wij kijken naar de huidige marktvraag en -aanbod om realistische prijzen vast te stellen.

  • Ons team heeft jarenlange ervaring in het taxeren van mobilhomes, waardoor we nauwkeurige waardebepalingen kunnen doen.

  • Wij hanteren een transparant proces waarbij we uitleggen hoe de prijs tot stand komt, zodat u volledig geïnformeerd bent.

Door te vertrouwen op onze expertise en nauwkeurigheid, kunt u erop rekenen dat wij een eerlijke prijs bieden voor uw mobilhome. 

Benieuwd naar de waarde van uw mobilhome?

Gratis ophaaldienst voor uw mobilhome

Op zoek naar een opkoper voor uw mobilhome? Bij ons kunt u rekenen op een gratis ophaaldienst en een eerlijke prijs. We halen uw mobilhome kosteloos bij u op, waar u zich ook bevindt. Bovendien bieden we een transparante en betrouwbare service, zodat u zorgeloos kunt verkopen. Neem vandaag nog contact met ons op!

Hoe werkt onze gratis ophaaldienst?

Stap 1: Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of vraag een bod aan op onze website. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om u te helpen bij het regelen van de ophaaldienst voor uw mobilhome.

Stap 2: Bespreek de details van uw mobilhome met onze experts. We nemen graag de tijd om alle aspecten van uw voertuig te bespreken, zodat we een eerlijke prijs kunnen bieden.

Stap 3: Plan een geschikt tijdstip voor het ophalen van uw mobilhome. We zijn flexibel en passen ons aan aan uw agenda. We komen langs om de mobilhome te inspecteren. Gaat u akkoord met het bod dan is uw mobilhome verkocht. U krijgt meteen betaald en onze gratis ophaaldienst neemt de mobilhome mee.

Voordelen van onze gratis ophaaldienst

Geen gedoe met zelf transport regelen. Onze gratis ophaaldienst neemt al het gedoe van het regelen van transport uit handen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het vinden van een geschikt voertuig of het plannen van uw route. Laat onze professionele en ervaren chauffeurs voor een veilig transport zorgen terwijl u zich kunt richten op andere belangrijke zaken.

Bespaar tijd en moeite door gebruik te maken van onze service. Door gebruik te maken van onze gratis ophaaldienst bespaart u kostbare tijd en moeite die u anders zou besteden aan het organiseren van eigen transportmiddelen. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het ophalen, waardoor u kunt ontspannen wetende dat uw mobilhome in goede handen is. Uw camper verkopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Een laatste tip: doe beroep op een camper community om na te gaan of een bepaalde opkoper betrouwbaar is.

Ontvang een bod op uw wagen

100% gratis en vrijblijvend

Bod binnen 24 uur

Erkende mobilhome opkoper

bod ontvangen door mobilhome opkoper bij Imex Cars
bottom of page