top of page

Bestelwagen verkopen

snel, gemakkelijk en veilig.

bestelwagen verkopen - rode auto.jpg

Verkoop uw auto voor een juiste prijs aan een erkende bestelwagen opkoper.

100% gratis en vrijblijvend

Bod binnen 24 uur

Erkende auto opkoper

4.9/5 Google reviews

Google Reviews auto opkoper Imex Cars

Gratis en vrijblijvend

Ontvang een bod zonder kosten of verplichtingen.

Snel

Ontvang een bod binnen 24 uur.

Betrouwbaar

Ervaar een eerlijke en transparante prijsbepaling. 

Bestelwagen verkopen
in vier stappen

Wilt u meteen een telefonische prijsindicatie van uw voertuig? Bel onze taxatiedienst op het nummer +32 484 84 95 15.

Meld uw voertuig aan.

Krijg telefonisch een eerste prijsindicatie van uw auto.

Op uw vraag, komen wij tot bij u voor een inspectie van uw auto.

Na de inspectie van uw voertuig kunt u akkoord gaan met het bod en wordt er meteen een betaling geregeld.

Bod ontvangen

Foto's auto (optioneel)

Foto auto
Foto auto
Foto auto
Foto auto

Met de aanmelding gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Bod ontvangen

Tevreden verkopers

4.9/5 Google reviews

Tevreden klanten Imex Cars
wij kopen auto's.jpg

Wij regelen het papierwerk

Geen gedoe met advertenties

Krijg een eerlijke verkoopprijs

Vermijd moeizame onderhandelingen

Verkoop met een goed gevoel

Vermijd onnodig tijdsverlies

Bestelwagen verkopen: De beste manieren om jouw bestelwagen te verkopen

Een bestelwagen verkopen vereist aandacht voor verschillende aspecten, zoals het bepalen van een realistische verkoopprijs, het vinden van potentiële kopers en het presenteren van uw bestelwagen op een aantrekkelijke manier. Door een strategische aanpak te volgen, vergroot je de kans op een vlotte en bevredigende verkoopervaring. In deze gids ontdekt u de belangrijkste stappen en tips om een bestelwagen succesvol te verkopen.

Ontvang een bod op uw bestelwagen

100% gratis en vrijblijvend

Bod binnen 24 uur

Erkende auto opkoper

Het voorbereiden van jouw bestelwagen voor de verkoop

Voordat u uw bestelwagen gaat verkopen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze er op zijn best uitziet en goed werkt. Uw bestelauto of bedrijfswagen verkopen is niet altijd even evident. Hier zijn enkele stappen die u kunt nemen om uw bestelwagen voor te bereiden op de verkoop:

 1. Reinig grondig: Begin met het grondig reinigen van zowel het interieur als het exterieur van de bestelwagen. Verwijder alle rommel en vuil en geef de buitenkant een goede wasbeurt. Zorg ervoor dat de ramen schoon zijn en de wielen glanzen. Een schone bestelwagen maakt een goede indruk op potentiële kopers.

 2. Reparaties en onderhoud: Controleer de bestelwagen op eventuele mechanische problemen en zorg ervoor dat deze goed functioneert. Als er reparaties nodig zijn, overweeg dan om ze te laten uitvoeren voordat je de bestelwagen te koop zet. Zorg er ook voor dat het onderhoud up-to-date is, zoals het vervangen van olie en filters. Potentiële kopers zullen graag een goed onderhouden bestelwagen willen kopen

 3. Documentatie: Verzamel alle relevante documentatie voor de bestelwagen, zoals het onderhoudsboekje, facturen van reparaties en eventuele garantie-informatie. Dit geeft potentiële kopers vertrouwen en laat zien dat u goed voor de bestelwagen hebt gezorgd.

Effectieve verkoopkanalen voor bestelwagens

Als u uw bestelwagen of bedrijfsvoertuigen snel en gemakkelijk wilt verkopen, zijn er verschillende verkoopkanalen die u kunt gebruiken. Hier zijn enkele effectieve opties:

 1. Online advertentiewebsites: Plaats een advertentie op populaire online platforms zoals AutoScout24. Zorg ervoor dat je duidelijke foto's en een gedetailleerde beschrijving van de bestelwagen toevoegt om potentiële kopers aan te trekken. Let wel, dit is niet de beste manier om uw bestelwagen te verkopen.

 2. Gespecialiseerde bestelwagenverkoopplatforms: Maak gebruik van platforms die zich specifiek richten op de verkoop van bestelwagens zoals Bas World. Deze platforms hebben vaak een gericht publiek dat specifiek op zoek is naar een bestelwagen aanbod.

 3. Autoveilingen: Overweeg om je bestelwagen aan te bieden op autoveilingen.

 4. Verkopen aan een bestelwagen opkoper: U kunt ook overwegen om uw bestelwagen rechtstreeks aan een bestelwagen inkoper die een verkoopservice hebben zoals Imex Cars te verkopen. Dit is de veiligste en gemakkelijkste manier. Bovendien wordt u een eerlijke prijs geboden voor uw voertuig en is het aanvragen van een bod volledig vrijblijvend en gratis.

Voordat u uw bestelwagen te koop zet, is het belangrijk om de marktwaarde te bepalen. Doe wat onderzoek naar vergelijkbare bestelwagens en hun prijzen om een idee te krijgen van wat u kunt vragen. Het is ook een goed idee om een realistische prijs te stellen om potentiële kopers aan te trekken.

Als u geen zin heeft in het gedoe van advertenties plaatsen en onderhandelen, kunt u ook overwegen om uw bestelwagen aan een autodealer te verkopen. Autodealers nemen vaak gebruikte voertuigen in op basis van inruil, wat betekent dat u uw bestelwagen kunt verkopen en tegelijkertijd een nieuwe kunt kopen. Dit kan handig zijn als u van plan bent om een nieuwe auto te kopen.

Kortom, het verkopen van uw bestelwagen kan een eenvoudig proces zijn als u de juiste stappen neemt. Zorg ervoor dat uw bestelwagen goed is gereinigd, gerepareerd en goedonderhouden voordat u deze te koop zet. Kies het verkoopkanaal dat het beste bij u past en bepaal een realistische prijs om potentiële kopers aan te trekken. Of u nu kiest voor een online advertentiewebsite, een gespecialiseerd platform, een autoveiling of een dealer, er zijn verschillende opties beschikbaar om uw bestelwagen snel en gemakkelijk te verkopen.

Bedrijfsvoertuigen verkopen aan Imex Car is veilig, snel en gemakkelijk

Verkoop uw bedrijfswagens veilig, snel en gemakkelijk aan Imex Cars en ontvang gratis online een correct bod. Bij Imex Cars begrijpen we dat uw tijd waardevol is en streven we naar een moeiteloze verkoopervaring. Met onze betrouwbare en professionele aanpak garanderen we een veilige transactie en een snelle afhandeling voor particulieren en bedrijven. Onderstaande illustratie toont waarom uw auto verkopen aan Imex Cars een slimme keuze is. 

Auto verkopen aan garage, Imex Cars of auto verkoop sites

Meld uw voertuig aan

Meld uw voertuig aan a.d.h.v. het formulier op de website. Zorg ervoor dat uw gegevens correct zijn zodat we u een correcte eerste prijsindicatie kunnen meedelen.

Ontvang een bod

Eén van onze experts neemt telefonische contact met u met de eerste prijsindicatie van uw voertuig. 

Akkoord en afhandeling

Op uw verzoek komt een taxatie expert langs om uw voertuig te inspecteren. Gaat u akkoord met ons bod? Dan is uw auto verkocht. U ontvangt meteen een betaling via overschrijving. ​

Prijsbepaling en onderhandelingstechnieken

Bij het verkopen van uw bestelwagen is een van de belangrijkste aspecten het bepalen van een juiste prijs. Het is essentieel om een realistische prijs te stellen die zowel aantrekkelijk is voor potentiële kopers als recht doet aan de waarde van uw voertuig. Daarnaast is het belangrijk om enkele onderhandelingstechnieken te kennen om het beste resultaat te behalen. Hier zijn enkele tips om u te helpen bij het bepalen van de prijs en het onderhandelen tijdens het verkoopproces:

 1. Onderzoek de marktwaarde: Voordat u een prijs bepaalt, is het verstandig om onderzoek te doen naar de marktwaarde van vergelijkbare bestelwagens. Kijk naar advertenties van vergelijkbare voertuigen en vergelijk de prijzen. Houd ook rekening met factoren zoals leeftijd, kilometerstand en algemene staat van uw bestelwagen. Dit geeft u een goed uitgangspunt om een realistische prijs te stellen.

 2. Wees flexibel: Het is belangrijk om flexibel te zijn tijdens het onderhandelen. Potentiële kopers kunnen proberen te onderhandelen over de prijs, dus wees bereid om compromissen te sluiten. Stel van tevoren een ondergrens vast waar u niet onder wilt gaan en wees open voor redelijke biedingen.

 3. Ken uw waarde: Wees zelfverzekerd en ken de waarde van uw bestelwagen. Als u kunt aantonen dat uw voertuig goed onderhouden is en extra functies of accessoires heeft, kunt u mogelijk een hogere prijs vragen. Zorg ervoor dat u deze punten benadrukt tijdens de onderhandelingen.

 4. Onderhandel met kennis: Tijdens de onderhandelingen is het belangrijk om goed voorbereid te zijn en kennis te hebben van de marktwaarde en conditie van uw bestelwagen. Laat zien dat u weet waar u over praat en wees niet bang om vragen te stellen aan potentiële kopers. Dit laat zien dat u serieus bent en dat u niet zomaar met een lage bieding genoegen neemt.

 5. Blijf vriendelijk en professioneel: Onderhandelen kan soms wat spanning met zich meebrengen, maar het is belangrijk om altijd vriendelijk en professioneel te blijven. Dit helpt om een goede relatieop te bouwen met potentiële kopers en kan uiteindelijk leiden tot een succesvolle verkoop.

Door deze tips te volgen, kunt u de juiste prijs bepalen voor uw bestelwagen en effectief onderhandelen tijdens het verkoopproces. Vergeet niet dat geduld en flexibiliteit belangrijk zijn bij het verkopen van een voertuig. Met de juiste aanpak kunt u uw bestelwagen snel en gemakkelijk verkopen, zonder gedoe met advertenties of onderhandelingen.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Veelgestelde vragen over het verkopen van een bestelwagen

Lees hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Hoe bepaal ik de marktwaarde van mijn bestelwagen?

Om de marktwaarde van uw bestelwagen te bepalen, kunt u kijken naar advertenties van vergelijkbare voertuigen en de prijzen vergelijken. Let hierbij ook op factoren zoals leeftijd, kilometerstand en algemene staat van uw bestelwagen. Dit geeft u een goed uitgangspunt om een realistische prijs te stellen. Daarnaast kunt u aan auto opkoper inschakelen om de waarde van uw auto te schatten. Bovendien kunnen deze opkopers een gegarandeerd bod uitbrengen wanneer u dat wenst.

Moet ik flexibel zijn tijdens het onderhandelen over de prijs?

Ja, het is belangrijk om flexibel te zijn tijdens het onderhandelen over de prijs. Potentiële kopers kunnen proberen te onderhandelen, dus wees bereid om compromissen te sluiten. Stel van tevoren een ondergrens vast waar u niet onder wilt gaan en wees open voor redelijke biedingen.

Hoe kan ik laten zien dat mijn bestelwagen meer waard is?

Om te laten zien dat uw bestelwagen meer waard is, kunt u benadrukken dat uw voertuig goed onderhouden is en extra functies of accessoires heeft. Dit kan u helpen om een hogere prijs te vragen. Zorg ervoor dat u deze punten benadrukt tijdens de onderhandelingen.

Hoe kan ik potentiële kopers serieus laten nemen?

Om potentiële kopers serieus te laten nemen, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn en betrouwbaar over te komen. Zorg ervoor dat u alle relevante informatie over uw bestelwagen bij de hand heeft, zoals onderhoudsgegevens en eventuele reparaties. Wees ook bereid om vragen te beantwoorden en eventueel een proefrit aan te bieden. Dit laat zien dat u serieus bent en dat u het beste voor heeft met de potentiële koper.

Wat kan ik doen als ik geen advertenties wil plaatsen of onderhandelingen wil voeren?

Als u geen zin heeft in gedoe met advertenties of onderhandelingen, kunt u overwegen om uw bestelwagen te verkopen aan een auto-inkoopbedrijf. Deze bedrijven kopen voertuigen vaak direct aan, zonder gedoe met advertenties of onderhandelingen. U kunt eenvoudig online een offerte aanvragen en uw bestelwagen laten taxeren. Als u akkoord gaat met het bod, kunt u uw bestelwagen snel en gemakkelijk verkopen.

Moet ik mijn bestelwagen laten keuren voor de verkoop?

Het is niet verplicht omuw bestelwagen te laten keuren voor de verkoop, maar het kan wel helpen om potentiële kopers meer vertrouwen te geven. Een keuring kan aantonen dat uw voertuig in goede staat verkeert en kan eventuele twijfels bij kopers wegnemen. Het kan ook helpen om een hogere prijs te vragen voor uw bestelwagen. Overweeg dus zeker om uw bestelwagen te laten keuren voordat u deze te koop aanbiedt.

Imex Cars is een opkoper van wagenparken, bedrijfswagens en u kunt ook uw leasewagens aan ons verkopen of zelf vrachtwagens.

Ontvang een bod op uw wagen

100% gratis en vrijblijvend

Bod binnen 24 uur

Erkende auto opkoper

bod ontvangen om bestelwagen te verkopen bij Imex Cars
bottom of page