top of page
auto opkoper vlaams-brabant
auto opkoper in vlaams brabant

Zoekt u een auto?

Al onze auto's staan klaar voor inschrijving. Wij leveren uw auto waar u ook bent.

auto opkoper Vlaams-Brabant

U zoekt een auto opkoper in Vlaams-Brabant?

Wat is uw auto waard?
Ontvang een uitzonderlijke prijs voor uw auto. Vul hieronder uw gegevens in en krijg vandaag nog een bod! U heeft uw auto opkoper in Vlaams-Brabant gevonden

auto verkopen

Auto opkoper in Vlaams-Brabant gezocht? Bel ons nu! Krijg direct een bod op uw wagen. +32 484 84 95 15

Of vul het formulier in.

Auto opkoper Vlaams-Brabant - Auto opkoper in Vlaams-Brabant gezocht? Wij kopen uw auto!
Een juiste auto opkoper in Vlaams-Brabant vinden is een tijdrovende zaak. Daarom bestaat Imexcars.be. Wij kopen uw auto eenvoudig en snel, ongeacht merk, bouwjaar of de staat waarin de wagen verkeert. Als het nu gaat over personenwagens, bedrijfswagens, terreinwagens, bestelwagens of schadewagens, wij kopen ze allemaal. 

Bent u benieuwd naar het hoogste bod dat uw auto oplevert? Neem dan snel contact op , voer de check uit en zie direct met de gratis taxatie hoeveel uw auto waard is. Vervolgens maakt u een vrijblijvende afspraak.

 

Imexcars is een auto opkoper die auto's aan de beste marktprijs aankoopt. Maak nu gratis een afspraak via ons afspraken pagina of vul dit formulier in. Krijg een gratis taxatie en verkoop uw wagen vandaag nog!

Laat één van onze experts uw wagen grondig nalopen om de definitieve prijs vast te stellen. Gaat u akkoord? Dan is uw auto succesvol verkocht.

Wij betalen cash ter plaatse, via overschrijving of via check. Dus denkt u er aan om uw auto te verkopen? Denk dan aan Imexcars en verkoop uw auto gratis, betrouwbaar en snel zodat u al aan uw nieuwe auto kunt beginnen.

Krijg een bod op uw wagen
Waar heeft u ons gevonden?

Foto's auto (niet verplicht)

Foto auto
Foto auto
Foto auto
Foto auto

Diensten

Auto opkoper Vlaams-brabant
Auto opkoper Vlaams-Brabant

Auto opkoper Vlaams-Brabant - Een betrouwbare auto opkoper vinden in Vlaams-Brabant voor uw tweedehands auto is een moeilijke zaak. Bij Imexcars garanderen wij een eerlijke marktprijs. U kunt uw occasie wagen verkopen aan een correcte prijs aan  auto opkoper Imexcars. Ook kunt u uw schade wagen of eender welke auto verkopen. Aarzel niet en neem contact met auto opkoper Imexcars op via een van onze wegen. U kunt gemakkelijk een afspraak maken via onze afspraken pagina of het formulier invullen.

Auto opkoper vlaams brabant
Verkopen van auto's

Imex Cars staat bekend in het leveren van kwaliteitvolle auto's. Al onze auto's staan klaar voor inschrijving. U hoeft zich geen zorgen te maken over de keuring van de wagen of voor verborgen mankementen. Wij garanderen onze kwaliteit met een garantie van 1jaar.

Bent u opzoek naar een auto die u niet te koop vind? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen in het vinden van uw auto.

Auto opkoper Vlaams-Brabant
Onderhoud

Naast het aankopen en verkopen van auto's, onderhouden wij ook auto's. Wij werken samen met de beste mechaniciens die instaat voor het onderhouden van uw wagen, zowel een klein onderhoud als een groot onderhoud.

Boek gemakkelijk een afspraak met uw voorkeursdatum en uur en wij nemen contact met u op. Klik op de link hieronder en volg de stappen.

SERVICES

Over ons

Imex Cars uw auto opkoper is actief sinds 2007 in de aankoop van tweedehands auto's. Wij staan bekend voor ons eerlijk bod of beter gezegd een eerlijke prijs voor uw tweedehands auto. Uw auto verkopen of aankopen is  nog nooit zo gemakklijk geweest. Onze waardebepalingsexperts geven u de hoogste prijs voor de waarde van uw auto. Een waardebepaling bij Imex Cars is vrijblijvend en gratis! Aarzel dus niet om ons te contacteren.

Wij kopen auto's is ons motto. De beste auto opkoper in Vlaams-Brabant van alle automerken en modellen. Verkoop nu uw Audi, BMW, Mercedes, Opel, Chevrolet, Volkswagen, Toyota, Skoda, Volvo, Porsche, Citroën, PeugeotAlfa Romeo, Nissan, Ford  of eender wel merk. Woont u in Vlaams-Brabant of ergens anders? Imexcars komt langs eender waar de auto zich bevind en garandeert u de beste en een correcte prijs voor uw auto.

U gaat uw auto verkopen? U hebt uw betrouwbare auto opkoper gevonden! Onze waarden zijn eerlijkheid, betrouwbaarheid vlekkeloosheid.

Bent u zelf opzoek naar een auto maar wilt u het risico niet nemen  van verborgen gebreken? Geen schrik, wij helpen u graag verder. Wij nemen het risico voor u. U neem contact met ons op, verteld over de auto die u zoekt. En wij kopen de auto voor u, testen het op verborgen gebreken en daarbovenop krijgt u 1 jaar garantie!

ABOUT

Enkele partners

CLIENTS

Contact

Algemene vragen

Heeft u nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.  Wij helpen u graag verder.

Dank u wel voor uw bericht! Wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Hoofd kantoor

Mispelstraat 73

9100 Sint-Niklaas

E-mail: info@imexcars.be

Gsm: +32 484 84 95 15

CONTACT
bottom of page