top of page
Wij kopen uw auto - Auto verkopen
Aankoop alle wagens - auto vekopen belgië

Zoekt u een auto?

Al onze auto's staan klaar voor inschrijving. Wij leveren uw auto waar u ook bent.

Aankoop alle wagens- auto opkopers

Aankoop alle wagens

Wat is uw auto waard?
Ontvang een uitzonderlijke prijs voor uw auto. Vul hieronder uw gegevens in en krijg vandaag nog een bod! Aankoop alle wagens is ons motto!

auto verkopen

Bel ons nu!
Krijg direct een bod op uw wagen. 

+32 484 84 95 15

Of vul het formulier in.

Aankoop alle wagens is ons motto bij Imexcars? Wij kopen uw auto!
Een auto verkopen in België is een tijdrovende zaak. Daarom bestaat Imexcars.be. Wij kopen uw auto eenvoudig en snel, ongeacht merk, bouwjaar of de staat waarin de wagen verkeert. Als het nu gaat over personenwagens, bedrijfswagens, terreinwagens, bestelwagens, leasewagens of schadewagens, wij kopen ze allemaal. 

Bent u benieuwd naar het hoogste bod dat uw auto oplevert bij auto opkopers? Neem dan snel contact op , voer de check uit en zie direct met de gratis taxatie hoeveel uw auto waard is. Vervolgens maakt u een vrijblijvende afspraak.

 

Imexcars is een auto opkoper die auto's aan de beste marktprijs aankoopt. Imexcars is een wagenpark opkoper. Maak nu gratis een afspraak via onze afspraken pagina of vul dit formulier in. Krijg een gratis taxatie en verkoop uw wagen vandaag nog! Auto zonder keuring verkopen? Dat kan ook!

Laat één van onze experts uw wagen grondig nalopen om de definitieve prijs vast te stellen. Gaat u akkoord? Dan is uw auto succesvol verkocht. Wacht niet langer! Wij kopen uw auto. Probeer nu een erkende auto opkopers! Imexcars is ook een erkende export auto opkoper.

Wij betalen cash ter plaatse, via overschrijving of via check. Dus denkt u er aan om uw auto te verkopen? Denk dan aan Imexcars en verkoop uw auto gratis, betrouwbaar en snel zodat u al aan uw nieuwe auto kunt beginnen.

Krijg een bod op uw wagen
Waar heeft u ons gevonden?

Foto's auto (niet verplicht)

Foto auto
Foto auto
Foto auto
Foto auto

Diensten

Aankoop alle wagens - Wij kopen uw auto - Auto verkopen

Wij kopen uw auto. Een betrouwbare auto opkoper vinden voor uw tweedehands auto is een moeilijke zaak. Bij Imexcars garanderen wij een eerlijke marktprijs. U kunt uw occasie wagen verkopen aan een correcte prijs. Ook kunt u uw schade wagen of eender welke auto verkopen. Aarzel niet en neem contact met Imexcars op via een van onze wegen. U kunt gemakkelijk een afspraak maken via onze afspraken pagina of het formulier invullen.

Wij kopen uw auto - Aankoop alle wagens

Imex Cars staat bekend in het leveren van kwaliteitvolle auto's. Al onze auto's staan klaar voor inschrijving. U hoeft zich geen zorgen te maken over de keuring van de wagen of voor verborgen mankementen. Wij garanderen onze kwaliteit met een garantie van 1jaar.

Bent u opzoek naar een auto die u niet te koop vind? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen in het vinden van uw auto.

Aankoop alle wagens - Auto verkopen

Naast het aankopen en verkopen van auto's, onderhouden wij ook auto's. Wij werken samen met de beste mechaniciens die instaat voor het onderhouden van uw wagen, zowel een klein onderhoud als een groot onderhoud.

Boek gemakkelijk een afspraak met uw voorkeursdatum en uur en wij nemen contact met u op. Klik op de link hieronder en volg de stappen.

SERVICES

Over ons

Imex Cars is actief sinds 2007 in de aankoop van tweedehands auto's. Wij staan bekend voor ons eerlijk bod of beter gezegd een eerlijke prijs voor uw tweedehands auto. Uw auto verkopen of aankopen is  nog nooit zo gemakkelijk geweest. Onze waardebepalingsexperts geven u de hoogste prijs voor de waarde van uw auto. Een waardebepaling bij Imex Cars is vrijblijvend en gratis! Aarzel dus niet om ons te contacteren.

Aankoop alle wagens is ons motto. De beste auto opkoper van alle automerken en modellen. Opkoper bedrijfswagens of gewone wagens gezocht? Verkoop nu uw Audi, BMW, Mercedes, Opel, Chevrolet, Volkswagen, Toyota, Skoda, Volvo, Porsche, Citroën, PeugeotAlfa Romeo, Nissan, Ford of eender wel merk. Woont u in Oost-Vlaanderen of ergens anders? Imexcars komt langs eender waar de auto zich bevind en garandeert u de beste en een correcte prijs voor uw auto. Denkt u, mijn auto verkopen? Denk dan aan Imexcars! Auto waarde berekenen kan hierboven.

U gaat uw auto verkopen? U hebt uw betrouwbare auto opkoper gevonden! Onze waarden zijn eerlijkheid, betrouwbaarheid vlekkeloosheid.

Bent u zelf opzoek naar een auto maar wilt u het risico niet nemen  van verborgen gebreken? Geen schrik, wij helpen u graag verder. Wij nemen het risico voor u. U neem contact met ons op, verteld over de auto die u zoekt. En wij kopen de auto voor u, testen het op verborgen gebreken en daarbovenop krijgt u 1 jaar garantie!

ABOUT

Enkele partners

CLIENTS
 • Hoe kan ik mijn auto aanbieden?
  Je kan je auto gemakkelijk op onze website aanbieden. Ful het formulier in, Bel ons of stuur ons een e-mail. Nadat u dit hebt gedaan bellen wij u op om u te informeren over de huidige marktprijs en geven wij u een bod. Gaat u akkoord? Dan is uw auto verkocht!
 • Is de dienst gratis ookal verkoop ik mijn wagen niet aan jullie?
  Ja, het is volledig gratis ookal kopen wij uw wagen niet. U heeft alle recht om ons bod te weigeren.
 • Ik ga akkoord met het bod. Wat nu?
  Wij komen ter plaatsen, bekijken samen met u de wagen en stellen de documenten op voor verkoop. U hoeft enkel de sleutel en de papieren van de wagen klaar te leggen.
 • Hoe gaat de betaling in zijn werk?
  Aan u de keuze. We betalen meestal CASH ter plaatsen. Wenst u een storting dan kan dat ook.
 • Komen jullie ter plaatsen of moet ik de auto naar de vestiging brengen?
  Wij besparen u de moeite. Wij komen ter plaatsen waar u dat wenst op het afgesproken uur
FAQ
CONTACT

Contact

Algemene vragen

Heeft u nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.  Wij helpen u graag verder.

Dank u wel voor uw bericht! Wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Hoofd kantoor

Mispelstraat 73

9100 Sint-Niklaas

E-mailinfo@imexcars.be

Gsm: +32 484 84 95 15

bottom of page