top of page
auto-interieur

Auto verkopen Gent, wat zijn de mogelijkheden

Bent u op zoek naar de beste optie om uw auto te verkopen in Gent? We sommen hieronder de optie voor u op, en wat moet weten. Zo kunt u de juiste keuzen maken bij het verkopen van uw auto.

Verkopen aan een garagisten in Gent

U kunt aankloppen bij één van de 120 garagisten in Gent om uw auto te proberen verkopen. Maar is dit wel de beste optie voor u? Garagisten zijn heel selectief in het aankopen van tweedehands auto's.

 

Daarom kan het heel wat tijd in beslag nemen om een garagist te vinden die bereidt is uw auto over te nemen. Vaak is het ook zo dat de garagist enkel uw auto overneemt als u een nieuwe auto van hem aankoopt.

 

De prijs van de nieuwe auto wordt dan verminderd met wat de garagist vindt dat de auto waard is. De verminderingsprijs is bijna in elk geval minder dan de prijs die u zou krijgen wanneer u uw auto zelf aanbiedt op de 2dehandsmarkt of aan een auto opkoper.

Verkopen aan een auto opkoper in Gent

Er zijn maar enkele auto opkopers aanwezig in Gent. Toch kunt u ook beroep doen op auto opkopers die zich buiten Gent situeren indien de auto opkoper een "aan huis" service aanbiedt.

 

In dat geval komt de auto opkoper bij u langs indien hij interesse heeft in het opkoper van uw auto. Let op, er zijn auto opkopers die uw auto willen opkopen voor een zo laag mogelijke prijs. Wanneer u beroep doet op een auto opkoper, ga dan zeker eerst kijken naar de Google Reviews.

Ontvang een bod op uw auto

100% gratis en vrijblijvend

Binnen 24 u een bod

Erkende auto opkoper

auto verkopen in gent aan garage

Auto zelf verkopen in Gent

Gent heeft heel wat inwoners, maar de stad staat gekend als een autovrije stad. Het centrum is tegenwoordig niet meer bereikbaar met de auto. Daarom beslissen heel wat Gentenaars om geen auto in het bezit te hebben.

Om uw auto zelf te verkopen aan een particulier moet u rekening houden met een heel aantal zaken zoals administratie die wettelijk in orde moet zijn, auto keuring voor verkoop, prijsbepaling, enz. Als u geen expert bent in het aan- en verkopen van auto's is deze optie af te raden.

Conclusie over auto verkopen in Gent

auto zelf verkopen in gent

De beste optie is om beroep te doen op een betrouwbare auto opkoper. Zo maximaliseert u de verkoopprijs, verloopt alles vlot en hoeft u zich geen zorgen te maken over administratie, auto keuring enz.

Vraag vandaag nog een bod aan van auto opkoper Imex Cars. Wij komen tot bij u en voeren gratis en vrijblijvend een waardebepaling uit op uw auto, zonder aankoop verplichting. dus u hoeft zich niet te verplaatsen. Zo weet u op zijn minst, wat uw auto echt waard is.

Vraag vandaag nog een bod aan.

Ontvang een bod op uw wagen

100% gratis en vrijblijvend

Binnen 24 u een bod

Erkende auto opkoper

bod ontvangen om auto te verkopen

Hoe werkt het?

Uw auto verkopen in drie stappen. Als eerst vult u de gegevens in. Vervolgens neemt één van onze experts contact met u op met een eerste prijsindicatie op uw wagen. Als laatst kunt u een expert gratis en vrijblijvend laten langskomen voor inspectie. Na de inspectie wordt er een finaal bod uitgebracht op uw wagen. Bij wederzijds akkoord is uw auto verkocht. 

Formulier invullen

Meld uw voertuig aan a.d.h.v. het formulier op de website. Zorg ervoor dat uw gegevens correct zijn zodat we u een correcte eerste prijsindicatie kunnen meedelen.

Bod ontvangen

Eén van onze experts neemt telefonische contact met u met de eerste prijsindicatie van uw voertuig. Verdere details van het voertuig worden besproken om een betere inschatting te doen van de waarde van uw voertuig.

Afspraak maken

Op uw verzoek komt een taxatie expert langs om uw voertuig te inspecteren. U krijgt ter plaatsen een gratis bod zonder verkoopverplichting. ​Bij wederzijds akkoord is uw auto verkocht en wordt er meteen een betaling geregeld. U wordt voorzien van de nodige documenten en de verkochte auto wordt gratis opgehaald. 

1. Vul het formulier in

2. Ontvang een bod

3. Afspraak maken

Meld uw voertuig aan a.d.h.v. bovenstaand formulier. Zorg ervoor dat uw gegevens correct zijn zodat we u een correcte eerste prijsindicatie kunnen meedelen.

Meld uw voertuig aan a.d.h.v. bovenstaand formulier. Zorg ervoor dat uw gegevens correct zijn zodat we u een correcte eerste prijsindicatie kunnen meedelen.

bod op auto krijgen
Bod op auto ontvangen

Foto's auto (optioneel)

Foto auto
Foto auto
Foto auto
Foto auto
Bod ontvangen
bottom of page