top of page
auto verkopen aan garage imex cars

Voordelen bij auto verkopen aan garage

Is het tijd om uw auto te verkopen? Weet u niet hoe u hem moet verkopen of welk prijskaartje uw auto waarschijnlijk zal opbrengen? Uw auto verkopen aan garage Imex Cars is misschien wel de beste optie voor u.

100% gratis en vrijblijvend

Binnen 24 u een bod

Erkende opkoper

goog review.png

Uw auto verkopen aan garage Imex Cars kan de beste optie zijn

Ontdek hieronder waarom u uw auto beter aan een garage verkoopt zoals Imex Cars in plaats van uw auto zelf op de markt te plaatsen. Een auto rechtstreeks aan het publiek verkopen is vaak traag, riskant en kan duur zijn.

 

Door uw auto te verkopen aan een gevestigde, gespecialiseerde garage zoals Imex Cars, bent u verzekerd van een snelle verkoop tegen een eerlijke prijs, met vele voordelen ten opzichte van het zelf proberen te verkopen.

Hoe werkt het juist?

Bij garage Imex Cars verkoopt u uw auto enkel wanneer u tevreden bent met het bod dat u krijgt. U voorkomt vervelende onderhandelingen met vreemde mensen en daarnaast krijgt u een prijs waar u tevreden mee bent.

Verkoop uw auto voor wat het echt waard is. Na het eerste contact met Imex Cars krijgt u meteen het hoogst mogelijke bod op uw auto. Bent u tevreden met het bod dan is uw auto verkocht. Zo simpel is het.

Het krijgen van een bod vergt geen inspanning langs u kant. Het enige dat u moet doen is het formulier invullen of ons opbellen. Onze schattingsexpert komt gratis en vrijblijvend ter plaatsen om de prijs van uw auto te schatten. Daarna brengt hij een bod uit. Bij akkoord wordt het transport en het papierwerk geregeld van de verkoop.

Ongetwijfeld de snelste, gemakkelijkste en veiligste manier om uw auto te verkopen aan de hoogste prijs. Krijg vandaag nog een bod op uw auto, helemaal gratis zonder enkele verplichting tot verkoop. Uw auto verkopen aan een garage zoals Imex Cars garandeert dat u doorheen het proces met zorg wordt behandeld.

Formulier invullen

Bod krijgen

Afspraak maken

Krijg vandaag nog een bod op uw auto

arrow&v

Contact gegevens

Foto's auto (niet verplicht)

Foto auto
Foto auto
Foto auto
Foto auto

100% gratis en vrijblijvend

Binnen 24 u een bod

Erkende opkoper

bod krijgen

Bel ons

Meteen een bod

Beantwoord uw vragen

Afspraak inplannen

Auto verkopen aan garage

Over ons

Imex Cars is actief sinds 2007 in de tweedehands automarkt. We hebben duizenden particulieren geholpen in het zorgeloos en snel verkopen van hun auto. In de meeste gevallen wordt een auto 24 u na het contact opnemen met Imex Cars verkocht. Contacteer ons als u uw auto snel wil verkopen aan een goede prijs

Daarnaast hebben we ook bedrijven geholpen met het verkopen van hun btw bedrijfsauto. Niet enkel particuliere auto's en bedrijfsauto's kunnen bij ons te recht maar ook campers of mobilhomes.

We staan er op dat u de hoogst mogelijke marktprijs krijgt voor uw auto. Daarom schakelen wij onze schattingsexperts in om uw auto te komen schatten. Zo bent u gerust dat u de juiste prijs krijgt voor uw auto. Denkt u om uw auto te verkopen bij een dealer eerder dan een gespecialiseerde auto opkoper en garage? Lees dan deze pagina zodat u weet wat u te wachten staat. 

Al onze diensten zijn gratis en vrijblijvend. Vindt u het bod te laag, dan hoeft u niet te verkopen. U verkoopt enkel wanneer u dat wilt. Bied vandaag nog uw auto aan op onze auto verkoop site.

Als u te weten wil komen wat uw auto echt waard is, dan kunt u gratis en vrijblijvend bij Imex Cars terecht. 

Benieuwd naar de waarde van uw auto? Vul het formulier in of bel ons op. Denkt u, "Ik verkoop mijn auto" en wilt u uw auto laten verkopen? Denk aan Imexcars!

Over ons imexcars auto verkopen aan garage
ABOUT
CLIENTS
bottom of page