Opkoper Opel verkopen - auto opkoper

Opkoper 
Opel

Opkoper Opel gezocht? Auto verkopen aan een betrouwbare auto opkoper? Doe vandaag nog een waardebepaling van uw auto. Wij kopen auto's.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Waarde auto berekenen

Opkoper Opel - verkoop auto - auto opkoper

Opkoper Opel, verkoop uw auto

Opkoper Opel gezocht? Verkoop uw auto vandaag nog aan een auto opkoper. Een auto verkopen is een tijdrovende zaak. Daarom bestaat Imexcars.be. Wij kopen auto eenvoudig en snel, ongeacht merk, bouwjaar of de staat waarin de wagen verkeert. Als het nu gaat over een personenwagen, bedrijfswagen, lichte vracht, leasewagen, wagenpark, camper of schadewagen. Wij kopen ze allemaal. U kunt zelf uw auto verkopen zonder keuring.

Aankoop alle wagens

Bent u benieuwd naar het hoogste bod dat uw auto oplevert bij auto opkopers? Neem dan snel contact op, voer de check uit en zie direct met de gratis taxatie hoeveel uw auto waard is. 

Gratis waardebepaling

Imexcars is een betrouwbare auto opkoper die auto's aan de beste marktprijs aankoopt. Laat één van onze experts uw wagen grondig nalopen om de definitieve prijs vast te stellen. Gaat u akkoord? Dan is uw auto succesvol verkocht. Wacht niet langer. Probeer nu één van de erkende auto opkopers. Wij betalen cash ter plaatse, via overschrijving of via check. Dus denkt u er aan om uw auto te verkopen? Denk dan aan Imexcars en verkoop uw auto gratis, veilig en snel.

Imexcars garantie

 

Voordelen van uw auto verkopen aan een Opel opkoper

Betrouwbare auto opkoper

Een betrouwbare auto opkoper vinden voor uw Opel is een moeilijke zaak. Bij Imexcars garanderen wij een eerlijke marktprijs voor uw auto. Ook schadewagens, export wagens, wagenparken, bedrijfswagens of eender welk type auto kan bij ons terecht.

Tevredenheid gegarandeerd

Onze auto opkopers gaan voor 100% tevredenheid van onze klanten. Imexcars scoort niet zomaar 4.9 sterren op Google reviews. Uw tevredenheid is onze missie!

Bod binnen 24 u

Bij tevredenheid hoort natuurlijk een snelle service. Krijg binnen 24 u en vaak veel sneller een bod op uw wagen. Vul het formulier in of bel ons om meteen bod te krijgen. Gaat u akkoord met het bod? Dan komen onze auto opkopers uw wagen ophalen. Bereken de waarde van uw auto hierboven. 

De hoogste prijs voor uw auto

Imexcars staat bekend voor het geven van een eerlijke prijs voor uw tweedehands auto. Uw auto verkopen is  nog nooit zo gemakkelijk geweest. Een waardebepaling bij Imexcars is vrijblijvend en gratis! Aarzel dus niet om ons te contacteren.

Opkoper Opel verkopen - Ik verkoop mijn auto

Opkoper Opel, Imexcars

Opkoper Opel gezocht? Wij kopen uw auto is ons motto. Wij kopen alle automerken en modellen ongeacht de staat van het voertuig. Verkoop nu uw Audi, BMW, Mercedes, Opel, Chevrolet, Volkswagen, Toyota, Skoda, Volvo, Porsche, Citroën, Peugeot, Alfa Romeo, Nissan, Ford of eender wel merk. Woont u in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Limburg, Vlaams-Brabant of Antwerpen? Imexcars komt langs eender waar de auto zich bevindt en garandeert u een correcte prijs voor uw auto. Denkt u, "mijn auto verkopen"? Denk dan aan Imexcars!

Auto verkoop beoordelingen

Uw tevredenheid is een garantie wanneer u kiest voor Imexcars. Uw auto opkoper met een tevredenheidsscore van 4.9 op Google.

"Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en professionaliteit van deze onderneming. Spoedige reactie op mijn aanbod om een auto te verkopen, correcte prijs en snelle ophaling en betaling."

Yvan Smets

"Snelle en correcte afhandeling zonder zorgen! Hij heeft ons goed geholpen bij de verkoop van mijn auto."

Cindy Lauwers

"Correcte afhandeling zoals afgesproken. Afspraak ter plaatse op tijd, prijs zoals beloofd."

Luc Vergote

Auto opkoper Opel verkopen

Uw Opel opkoper

Imexcars is een opkoper van alle wagens. Wij kopen personenwagens, campers, lichte vrachten, schadewagens, bedrijfsvoertuigen en exportwagens op. Aarzel niet om ons te contacteren indien u een ander soort voertuig wil verkopen. Denkt u, ik verkoop mijn auto? Denk aan Imexcars.

Opkoper auto's

Het grootste deel van ons aankoopbudget gaat naar particuliere personenwagens.

Opkoper mobilhomes

Mobilhomes, campers, marktwagens of gelijksoortige komen in aanmerking. 

Opkoper lichte vracht

Bedrijven en particulieren kunnen terecht voor het verkopen van hun lichte vracht.

Opkoper schadewagens

Alle soorten schadewagens kunnen bij ons terecht ongeacht de schade. 

Opkoper bedrijfswagens

Vaak koopt Imexcars volledige wagenparken op met bedrijfwagens. 

Opkoper export auto's

Auto's met vele kilometers worden opgekocht en doorverkocht aan het buitenland. 

FAQ

Hoe kan ik mijn auto aanbieden?


Je kan je auto gemakkelijk op onze website aanbieden. Vul het formulier in, Bel ons of stuur ons een e-mail. Nadat u dit hebt gedaan bellen wij u op om u te informeren over de huidige marktprijs en geven wij u een bod. Gaat u akkoord? Dan is uw auto verkocht!
Is de dienst gratis ook al verkoop ik mijn wagen niet aan jullie?


Ja, het is volledig gratis ook al kopen wij uw wagen niet. U heeft alle recht om ons bod te weigeren.
Ik ga akkoord met het bod. Wat nu?


Wij komen ter plaatsen, bekijken samen met u de wagen en stellen de documenten op voor verkoop. U hoeft enkel de sleutel en de papieren van de wagen klaar te leggen.
Hoe gaat de betaling in zijn werk?


Na akkoord, wordt het bedrag meteen overgeschreven naar uw rekening.
Komen jullie ter plaatsen of moet ik de auto naar de vestiging brengen?


Wij besparen u de moeite. Wij komen ter plaatsen waar u dat wenst op het afgesproken uur.