top of page

Opkoper camper gezocht?

Verkoop snel, gemakkelijk en veilig.

camper opkoper - mercedes wit_edited.png

Verkoop uw mobilhome voor een juiste prijs aan een erkende camper opkoper.

100% gratis en vrijblijvend

Bod binnen 24 uur

Erkende camper opkoper

4.9/5 Google reviews

Google Reviews Camper verkopen aan Imex Cars

Gratis en vrijblijvend

Ontvang een bod zonder kosten of verplichtingen.

Snel

Ontvang een bod binnen 24 uur.

Betrouwbaar

Ervaar een eerlijke en transparante prijsbepaling. 

Camper verkopen
in vier stappen

Wilt u meteen een telefonische prijsindicatie van uw voertuig? Bel onze taxatiedienst op het nummer +32 484 84 95 15.

Meld uw voertuig aan.

Krijg telefonisch een eerste prijsindicatie van uw voertuig.

Op uw vraag, komen wij tot bij u voor een inspectie van uw voertuig.

Na de inspectie van uw voertuig kunt u akkoord gaan met het bod en wordt er meteen een betaling geregeld.

Bod ontvangen

arrow&v

Foto's voertuig (optioneel)

Foto
Foto
Foto
Foto

Met de aanmelding gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Bod ontvangen

Tevreden verkopers

4.9/5 Google reviews

Tevreden klanten Imex Cars
wij kopen auto's.jpg

Wij regelen het papierwerk

Geen gedoe met advertenties

Krijg een eerlijke verkoopprijs

Vermijd moeizame onderhandelingen

Verkoop met een goed gevoel

Vermijd onnodig tijdsverlies

Opkoper camper nodig? Verkoop jouw camper vandaag nog!

 

Als trotse eigenaar van een camper kan het verkopen van uw voertuig een uitdaging zijn. Het plaatsen van advertenties, onderhandelingen voeren en bezichtigingen regelen kan veel tijd en energie in beslag nemen. Gelukkig is er een snellere en gemakkelijkere manier om uw camper te verkopen - door deze te verkopen aan een opkoper. Bij een opkoper camper bent u verzekerd van een snel en probleemloos verkoopproces, zonder gedoe met advertenties of onderhandelingen. Lees verder om te ontdekken hoe u uw camper vandaag nog kunt verkopen aan een betrouwbare opkoper. Als u ervoor kiest om uw camper te verkopen aan een motorhome opkoper, profiteert u van verschillende voordelen. Hier zijn enkele redenen waarom het verkopen aan een opkoper de beste keuze is.

Ontvang een bod op uw camper

100% gratis en vrijblijvend

Bod binnen 24 uur

Voordelen van verkopen aan een camper opkoper

 1. Snel en gemakkelijk: Het verkopen van uw camper aan een opkoper is een snelle en gemakkelijke manier om van uw voertuig af te komen. U hoeft geen tijd en energie te besteden aan het plaatsen van advertenties, het voeren van onderhandelingen of het regelen van bezichtigingen. Met een opkoper kunt u uw camper snel en probleemloos verkopen.

 2. Geen gedoe met advertenties: Het plaatsen van advertenties kan een tijdrovend en frustrerend proces zijn. Bij het verkopen aan een opkoper hoeft u zich geen zorgen te maken over het maken van aantrekkelijke advertenties of het vinden van de juiste platforms om ze te plaatsen. U kunt gewoon contact opnemen met een opkoper en zij regelen de rest.

 3. Geen onderhandelingen: Onderhandelen over de prijs van uw camper kan stressvol zijn, vooral als u niet bekend bent met de marktwaarde ervan. Bij een opkoper hoeft u geen tijd en energie te verspillen aan het onderhandelen over de prijs. Ze zullen u een eerlijke en marktconforme prijs bieden voor uw camper, waardoor u tijd en stress bespaart.

 4. Snel geld: Als u uw camper verkoopt aan een mobilhome opkoper, kunt u snel geld krijgen voor uw voertuig. In plaats van te wachten op potentiële kopers en het afronden van lange onderhandelingen, kunt u direct geld ontvangen nadat u akkoord bent gegaan met het bod van de opkoper. Dit kan vooral handig zijn als u snel geld nodig heeft of als u uw camper niet langer wilt behouden.

Hoe werkt het verkopen aan een opkoper van campers?

Het verkopen van uw motorhome aan een opkoper is eenvoudig en probleemloos. Hier is een overzicht van het proces:

 1. Neem contact op: Neem contact op met een betrouwbare en professionele opkoper van campers. U kunt dit doen via telefoon, e-mail of het invullen van een online formulier op hun website.

 2. Beschrijf uw camper: Geef gedetailleerde informatie over uw camper, zoals het merk, model, bouwjaar, kilometerstand en de algehele staat van het voertuig. Dit helpt de opkoper om een nauwkeurige prijsinschatting te maken.

 3. Ontvang een vrijblijvend bod: Nadat de opkoper uw camper heeft geëvalueerd, ontvangt u een vrijblijvend bod. Dit bod is gebaseerd op de marktwaarde van uw camper en de informatie die u heeft verstrekt.

 4. Accepteer het bod: Als u tevreden bent met het ontvangen bod, kunt u dit accepteren. Dit betekent dat u akkoord gaat met de verkoop van uw camper aan de opkoper.

 5. Voltooi de verkoop: Nadat u het bod heeft geaccepteerd, zal de opkoper alle nodige papierwerk en administratieve taken afhandelen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de juridische aspecten of het regelen van de betaling. De opkoper zorgt voor een soepele en probleemloze verkoopervaring.

 6. Ontvang direct geld: Zodra alle formaliteiten zijn afgerond, ontvangt u direct geld voor uw camper. Dit zorgt voor een snel en efficiënt verkoopproces.

Kortom, het verkopen van uw camper aan een opkoper heeft vele voordelen. Het is snel, gemakkelijk en u hoeft zich geen zorgen te maken over advertenties, onderhandelingen of lange wachttijden. U kunt snel geld ontvangen en uw camper verkopen zonder gedoe. Neem vandaag nog contact op met een betrouwbare opkoper van campers en ervaar de voordelen van een probleemloze verkoop.

Camper verkopen aan Imex Car is veilig, snel en gemakkelijk

Verkoop uw camper veilig, snel en gemakkelijk aan Imex Cars en ontvang gratis online een correct bod. Bij Imex Cars begrijpen we dat uw tijd waardevol is en streven we naar een moeiteloze verkoopervaring. Met onze betrouwbare en professionele aanpak garanderen we een veilige transactie en een snelle afhandeling voor particulieren en bedrijven. Onderstaande illustratie toont waarom uw mobilhome verkopen aan Imex Cars een slimme keuze is. 

camper verkopen aan garage, Camper opkoper of auto verkoop sites

Meld uw voertuig aan

Meld uw voertuig aan a.d.h.v. het formulier op de website. Zorg ervoor dat uw gegevens correct zijn zodat we u een correcte eerste prijsindicatie kunnen meedelen.

Ontvang een bod

Eén van onze experts neemt telefonische contact met u met de eerste prijsindicatie van uw voertuig. 

Akkoord en afhandeling

Op uw verzoek komt een taxatie expert langs om uw voertuig te inspecteren. Gaat u akkoord met ons bod? Dan is uw mobilhome verkocht. U ontvangt meteen een betaling via overschrijving. ​

Ontvang een bod op uw wagen

100% gratis en vrijblijvend

Bod binnen 24 uur

Erkende mobilhome opkoper

bod ontvangen om motorhome te verkopen bij Imex Cars

Het vinden van een betrouwbare camper opkoper

Het vinden van een betrouwbare camper opkoper kan soms een uitdaging zijn, maar met de juiste stappen en informatie kunt u een goede keuze maken. Hier zijn enkele tips om u te helpen bij het vinden van een betrouwbare opkoper van campers:

 1. Doe onderzoek: Voordat u contact opneemt met een opkoper, is het belangrijk om wat onderzoek te doen naar hun bedrijf. Controleer hun website, lees recensies en bekijk of ze geregistreerd zijn bij relevante brancheorganisaties. Dit geeft u een idee van hun betrouwbaarheid en reputatie.

 2. Vraag om aanbevelingen: Praat met vrienden, familieleden of collega's die ervaring hebben met het verkopen van een camper. Vraag of zij een betrouwbare opkoper kunnen aanbevelen. Mond-tot-mondreclame is vaak een goede manier om betrouwbare bedrijven te vinden.

 3. Vergelijk meerdere opkopers: Neem contact op met verschillende opkopers en vraag om een vrijblijvend bod. Vergelijk de ontvangen aanbiedingen en kijk naar factoren zoals prijs, service en betrouwbaarheid. Dit helpt u bij het maken vaneen weloverwogen keuze.

 4. Accepteer het bod: Als u tevreden bent met het ontvangen bod, kunt u dit accepteren. Dit betekent dat u akkoord gaat met de verkoop van uw camper aan de opkoper.

 5. Voltooi de verkoop: Nadat u het bod heeft geaccepteerd, zal de opkoper alle nodige papierwerk en administratieve taken afhandelen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de juridische aspecten of het regelen van de betaling. De opkoper zorgt voor een soepele en probleemloze verkoopervaring.

 6. Ontvang direct geld: Zodra alle formaliteiten zijn afgerond, ontvangt u direct geld voor uw camper. Dit zorgt voor een snel en efficiënt verkoopproces.

Kortom, het verkopen van uw camper aan een opkoper heeft vele voordelen. Het is snel, gemakkelijk en u hoeft zich geen zorgen te maken over advertenties, onderhandelingen of lange wachttijden. U kunt snel geld ontvangen en uw camper verkopen zonder gedoe. Neem vandaag nog contact op met een betrouwbare opkoper van campers en ervaar de voordelen van een probleemloze verkoop aan een betrouwbaar bedrijf. Lees op over de camper community.

Benieuwd naar de waarde van uw camper?

bottom of page