top of page
auto verkopen Oudenaarde

Auto verkopen in Oudenaarde?

Auto verkopen Oudenaarde - U wilt uw auto verkopen in Oudenaarde? Dan bent u aan het juiste adres. Wij maken uw auto verkopen snel en eenvouding. Maar wat zijn de voordelen nu juist van uw auto verkopen aan een auto opkoper zoals Imex Cars? En wat zijn de andere opties?

Auto verkopen aan Imex Cars in Oudenaarde

Voordat we u de voordelen meedelen moet u eerst weten hoe Imex Cars werkt. Zo krijgt u een beter beeld van het volledige proces. Imex Cars is een auto opkoper die in Oudenaarde actief is.

 

De opkoper helpt u o.a. met het bepalen van de prijs van uw wagen. Daarbovenop voorziet Imex Cars u van een bod om uw wagen op te kopen. Bent u akkoord met het bod?

 

Dan is uw auto meteen verkocht. U hoeft zelf geen inspanning te leveren omdat Imex Cars tot bij u thuis komt en neemt ook de administratie, transport enz. onder handen bij de verkoop.

Wist u dat onze diensten volledig gratis zijn? U kunt kosteloos een waardebepaling aanvragen zonder verkoop verplichting. U verliest dus niets met het aanvragen van een bod op onze website.

Andere mogelijkheden in Oudenaarde

U kunt uw auto uiteraard ook zelf verkopen. Weet wel dat u dan uw auto eerst moet keuren voor verkoop. Daarnaast dient uw verkoopcontract ook wettelijk in orde te zijn.

 

Vergeet niet dat u ook bezichtigingen moet organiseren en hoogstwaarschijnlijk in ongemakkelijke onderhandelingen gewikkeld gaat geraken. Heeft u dat liever niet?

 

Bied uw auto dan aan aan een auto opkoper. Let op, niet alle auto opkopers zijn betrouwbaar. Zoek referenties op het internet zoals Google Reviews die u de auto opkoper helpen inschatten.

Een andere optie is om uw auto aan te bieden aan garages. Het meest voorkomend probleem hier is dat garages niet elke soort auto opkopen. In de meeste gevallen nemen ze uw auto pas over als u een nieuwe wagen bij hen koopt.

Krijg vandaag nog een bod op uw auto, gratis en vrijblijvend.

Ontvang een bod op uw auto

100% gratis en vrijblijvend

Binnen 24 u een bod

Erkende auto opkoper

auto verkopen aan garagist in oudenaarde
Bod op auto ontvangen van auto opkoper in Oudenaarde

Ontvang een bod op uw wagen

100% gratis en vrijblijvend

Binnen 24 u een bod

Erkende auto opkoper

bod ontvangen om auto te verkopen

Hoe werkt het?

Uw auto verkopen in drie stappen. Als eerst vult u de gegevens in. Vervolgens neemt één van onze experts contact met u op met een eerste prijsindicatie op uw wagen. Als laatst kunt u een expert gratis en vrijblijvend laten langskomen voor inspectie. Na de inspectie wordt er een finaal bod uitgebracht op uw wagen. Bij wederzijds akkoord is uw auto verkocht. 

Formulier invullen

Meld uw voertuig aan a.d.h.v. het formulier op de website. Zorg ervoor dat uw gegevens correct zijn zodat we u een correcte eerste prijsindicatie kunnen meedelen.

Bod ontvangen

Eén van onze experts neemt telefonische contact met u met de eerste prijsindicatie van uw voertuig. Verdere details van het voertuig worden besproken om een betere inschatting te doen van de waarde van uw voertuig.

Afspraak maken

Op uw verzoek komt een taxatie expert langs om uw voertuig te inspecteren. U krijgt ter plaatsen een gratis bod zonder verkoopverplichting. ​Bij wederzijds akkoord is uw auto verkocht en wordt er meteen een betaling geregeld. U wordt voorzien van de nodige documenten en de verkochte auto wordt gratis opgehaald. 

1. Vul het formulier in

2. Ontvang een bod

3. Afspraak maken

Meld uw voertuig aan a.d.h.v. bovenstaand formulier. Zorg ervoor dat uw gegevens correct zijn zodat we u een correcte eerste prijsindicatie kunnen meedelen.

Meld uw voertuig aan a.d.h.v. bovenstaand formulier. Zorg ervoor dat uw gegevens correct zijn zodat we u een correcte eerste prijsindicatie kunnen meedelen.

bod op auto krijgen
Bod op auto ontvangen
arrow&v

Foto's auto (optioneel)

Foto auto
Foto auto
Foto auto
Foto auto
Bod ontvangen
bottom of page