top of page
Uw Auto verkopen bij dealer

Auto verkopen bij dealer

U denk er aan om uw auto te verkopen bij een dealer? Misschien is dat niet de beste optie voor u. Lees hieronder waarom het interessanter kan zijn om uw auto te verkopen aan auto opkopers zoals Imex Cars.

100% gratis en vrijblijvend

Binnen 24 u een bod

Erkende opkoper

google reviews imexcars

Is uw auto verkopen bij een dealer wel de beste optie?

Een auto dealer heeft als doel om u een auto te verkopen en niet zozeer uw auto over te kopen. Wanneer u uw auto aanbiedt aan een dealer dan krijgt u waarschijnlijk een lage prijs geboden. Ook wanneer u een auto inruilt bij een auto dealer dan neemt dit een grote hap uit de werkelijke prijs waaraan u uw auto kan verkopen. Het voordeel bij een auto dealer is dat u relatief weinig tijd kwijt bent bij het verkopen of inruilen van uw auto. Maar er is een betere optie...

Misschien is dat niet de beste optie voor u. Uw auto verkopen aan een auto opkoper zoals Imex Cars brengt meer voordelen voor u mee dan bij een auto dealer. Zo betaalt Imex Cars u de prijs die u auto werkelijk waard is. Daarnaast kunt u genieten van een snel en vlekkeloos verkoopproces waarbij uw auto verkocht is binnen 24 u.

Snel, gemakkelijk en de beste prijs voor uw auto

Uw auto aanbieden is zeer eenvoudig. Het enige dat wij van u vragen is het formulier op onze website in te vullen. U kunt ons ook steeds telefonisch bereiken. Na het eerste contact krijgt u een bod op uw auto, helemaal gratis zonder verplichting tot verkopen. Bent u tevreden met het bod?

 

Dan is uw auto verkocht. Wij komen ter plaatsen, inspecteren de auto en brengen het papierwerk in orde. Binnen 24 u staat het geld op uw rekening. Benieuwd naar wat uw auto waard is? Krijg binnen enkele uren al een bod op uw auto door het formulier in te vullen.

Formulier invullen

Bod krijgen

Afspraak maken

Krijg vandaag nog een bod op uw auto

arrow&v

Contact gegevens

Foto's auto (niet verplicht)

Foto auto
Foto auto
Foto auto
Foto auto

100% gratis en vrijblijvend

Binnen 24 u een bod

Erkende opkoper

bod krijgen

Bel ons

Meteen een bod

Beantwoord uw vragen

Afspraak inplannen

Auto snel verkopen aan een goede prijs bij dealer

Over ons

Imex Cars is actief sinds 2007 in de tweedehands automarkt. We hebben duizenden particulieren geholpen in het zorgeloos en snel verkopen van hun auto. In de meeste gevallen wordt een auto 24 u na het contact opnemen met Imex Cars verkocht. Contacteer ons als u uw auto snel wil verkopen aan een goede prijs

Daarnaast hebben we ook bedrijven geholpen met het verkopen van hun btw bedrijfsauto. Niet enkel particuliere auto's en bedrijfsauto's kunnen bij ons te recht maar ook campers of mobilhomes.

We staan er op dat u de hoogst mogelijke marktprijs krijgt voor uw auto. Daarom schakelen wij onze schattingsexperts in om uw auto te komen schatten. Zo bent u gerust dat u de juiste prijs krijgt voor uw auto. Denkt u om uw auto te verkopen bij een dealer eerder dan een gespecialiseerde auto opkoper en garage? Lees dan deze pagina zodat u weet wat u te wachten staat. 

Al onze diensten zijn gratis en vrijblijvend. Vindt u het bod te laag, dan hoeft u niet te verkopen. U verkoopt enkel wanneer u dat wilt. Bied vandaag nog uw auto aan op onze auto verkoop site.

Als u te weten wil komen wat uw auto echt waard is, dan kunt u gratis en vrijblijvend bij Imex Cars terecht. 

Benieuwd naar de waarde van uw auto? Vul het formulier in of bel ons op. Denkt u, "Ik verkoop mijn auto" en wilt u uw auto laten verkopen? Denk aan Imexcars!

Over ons imexcars auto snel verkopen bij dealer goede prijs
ABOUT
bottom of page