top of page
Auto verkopen Mechelen

Auto verkopen Mechelen

De beste manier om een auto te verkopen in Mechelen is aan auto opkoper Imex Cars. Wij bieden een snelle en gemakkelijke service die u kunt vertrouwen, en wij geven u het hoogste bod voor uw voertuig. Wij zorgen voor alles, inclusief alle papierwerk en alle kosten, dus er komt geen rompslomp bij kijken.

Verkoop uw auto in Mechelen en ontvang er de hoogste prijs voor

Wij maken het snel en gemakkelijk om een bod op uw auto te krijgen, zodat u minder tijd hoeft te besteden aan zorgen maken over de verkoop van uw auto en meer tijd kunt besteden aan genieten van het leven.

 

U kunt op onze website een bod aanvragen op uw auto, gemakkelijk vanuit uw zetel. Bovendien komen wij gratis en vrijblijvend tot bij u om de waarde van uw auto te bepalen.

Om te beginnen vult u gewoon ons formulier in met de basisinformatie over uw voertuig. Daarna nemen wij contact met u op met een bod op uw auto- u kunt het meteen accepteren, of als u vragen of zorgen heeft, zullen wij deze graag met u bespreken voordat u een beslissing neemt.

 

Kiest u ervoor om niet te verkopen? Dan komen er geen kosten bij kijken. Al onze diensten zijn gratis en vrijblijvend.

Verkopen aan auto opkoper Imex Cars in Mechelen

Zodra u ons bod accepteert, sturen we een chauffeur die uw auto ophaalt en wordt er meteen een betaling geregeld. Het hele proces duurt 24 u na het eerste contact. Met andere woorden.

 

U biedt uw auto aan, u ontvangt een bod, u ontvangt geld en uw auto wordt opgehaald binnen 24 u na het eerste contact met Imex Cars. Wij kopen auto's in Mechelen, en wij bieden u de beste prijs. Het is snel, gemakkelijk en veilig.

Ontvang vandaag nog een bod op uw wagen.

Ontvang een bod op uw auto

100% gratis en vrijblijvend

Binnen 24 u een bod

Erkende auto opkoper

Auto opkoper in Mechelen auto verkopen

Ontvang een bod op uw wagen

100% gratis en vrijblijvend

Binnen 24 u een bod

Erkende auto opkoper

bod ontvangen om auto te verkopen in Mechelen

Hoe werkt het?

Uw auto verkopen in drie stappen. Als eerst vult u de gegevens in. Vervolgens neemt één van onze experts contact met u op met een eerste prijsindicatie op uw wagen. Als laatst kunt u een expert gratis en vrijblijvend laten langskomen voor inspectie. Na de inspectie wordt er een finaal bod uitgebracht op uw wagen. Bij wederzijds akkoord is uw auto verkocht. 

Formulier invullen

Meld uw voertuig aan a.d.h.v. het formulier op de website. Zorg ervoor dat uw gegevens correct zijn zodat we u een correcte eerste prijsindicatie kunnen meedelen.

Bod ontvangen

Eén van onze experts neemt telefonische contact met u met de eerste prijsindicatie van uw voertuig. Verdere details van het voertuig worden besproken om een betere inschatting te doen van de waarde van uw voertuig.

Afspraak maken

Op uw verzoek komt een taxatie expert langs om uw voertuig te inspecteren. U krijgt ter plaatsen een gratis bod zonder verkoopverplichting. ​Bij wederzijds akkoord is uw auto verkocht en wordt er meteen een betaling geregeld. U wordt voorzien van de nodige documenten en de verkochte auto wordt gratis opgehaald. 

1. Vul het formulier in

2. Ontvang een bod

3. Afspraak maken

Meld uw voertuig aan a.d.h.v. bovenstaand formulier. Zorg ervoor dat uw gegevens correct zijn zodat we u een correcte eerste prijsindicatie kunnen meedelen.

Meld uw voertuig aan a.d.h.v. bovenstaand formulier. Zorg ervoor dat uw gegevens correct zijn zodat we u een correcte eerste prijsindicatie kunnen meedelen.

bod op auto krijgen
Bod op auto ontvangen
arrow&v

Foto's auto (optioneel)

Foto auto
Foto auto
Foto auto
Foto auto
Bod ontvangen
bottom of page