top of page

Verkoop uw auto voor de beste prijs

snel, gemakkelijk en veilig.

auto verkopen prijs - rode ford-min_edited.png

Verkoop uw auto voor een juiste prijs aan een erkende auto opkoper.

100% gratis en vrijblijvend

Bod binnen 24 uur

Erkende auto opkoper

4.9/5 Google reviews

Google Reviews auto opkoper Imex Cars

Gratis en vrijblijvend

Ontvang een bod zonder kosten of verplichtingen.

Snel

Ontvang een bod binnen 24 uur.

Betrouwbaar

Ervaar een eerlijke en transparante prijsbepaling. 

Prijs van uw auto ontdekken in 4 stappen

Wilt u meteen een telefonische prijsindicatie van uw voertuig? Bel onze taxatiedienst op het nummer +32 484 84 95 15.

Meld uw voertuig aan.

Krijg telefonisch een eerste prijsindicatie van uw auto.

Op uw vraag, komen wij tot bij u voor een inspectie van uw auto.

Na de inspectie van uw voertuig kunt u akkoord gaan met het bod en wordt er meteen een betaling geregeld.

Bod ontvangen

arrow&v

Foto's auto (optioneel)

Foto auto
Foto auto
Foto auto
Foto auto

Met de aanmelding gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Bod ontvangen

Tevreden verkopers

4.9/5 Google reviews

Tevreden klanten Imex Cars
wij kopen auto's.jpg

Wij regelen het papierwerk

Geen gedoe met advertenties

Krijg een eerlijke verkoopprijs

Vermijd moeizame onderhandelingen

Verkoop met een goed gevoel

Vermijd onnodig tijdsverlies

Auto verkopen prijs: ontvang een bod binnen 24 uur

Het verkopen van een auto kan een tijdrovend en stressvol proces zijn. Het plaatsen van advertenties, onderhandelen over de prijs en het regelen van bezichtigingen en proefritten kan veel tijd en energie kosten. Gelukkig is er nu een eenvoudige oplossing: ontvang binnen 24 uur een bod op je auto! Met deze snelle en lucratieve optie kunt u uw auto moeiteloos verkopen zonder gedoe met advertenties of onderhandelingen. In dit artikel zullen we u laten zien hoe u dit kunt doen en hoe dit kan bijdragen aan een probleemloze verkoopervaring.

Ontvang een bod op uw auto

100% gratis en vrijblijvend

Bod binnen 24 uur

Erkende auto opkoper

Efficiënte methoden om snel een hoogwaardig bod te krijgen

Als auto-eigenaar wilt u natuurlijk de beste prijs krijgen wanneer u besluit uw auto te verkopen. Het is begrijpelijk dat u niet wilt vastzitten aan advertenties, onderhandelingen en eindeloze bezichtigingen. Gelukkig zijn er efficiënte methoden om snel een hoogwaardig bod te krijgen zonder gedoe.

 1. Online autoverkoopplatforms: Er zijn verschillende online platforms waar u uw auto kunt aanbieden voor verkoop. Deze platforms maken gebruik van geavanceerde algoritmes om uw auto te matchen met potentiële kopers. U kunt uw auto aanbieden hoewel dit niet de efficiëntste en beste manier is om de beste prijs te krijgen voor de verkoop van uw auto. Zorg ervoor dat u een betrouwbaar platform kiest zodat u minder moeilijkheden ervaart bij het publiceren van uw auto voor verkoop.

 2. Auto opkopers: Een andere snelle manier om een hoogwaardige prijs te krijgen bij de verkoop van uw auto, is door uw auto te verkopen aan een auto opkoper. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het opkopen van auto's en kunnen u vaak binnen 24 uur een bod doen. Ze hebben vaak een netwerk van dealers en garages waarmee ze samenwerken, waardoor ze snel een bod kunnen doen.

 3. Veilingen: Veilingen kunnen ook een optie zijn om uw auto te verkopen. U kunt uw auto aanbieden op een veiling en potentiële kopers kunnen bieden op uw auto. Dit kan leiden tot een competitieve bieding, wat resulteert in een hogere verkoopprijs. Het nadeel van veilingen is echter dat het meer tijd kan kosten en er geen garantie is dat u het gewenste bod krijgt.

Hoe een betrouwbaar bod te evalueren en te vergelijken

Nadat u een of meerdere boden heeft ontvangen, is het belangrijk om deze te evalueren en te vergelijken om ervoor te zorgen dat u een betrouwbaar en eerlijk bod krijgt. Hier zijn enkele stappen die u kunt volgen:

 1. Controleer de reputatie van het bedrijf: Ga online op zoek naar beoordelingen, recensies en ervaringen van andere klanten met het bedrijf dat u een bod heeft gedaan. Dit geeft u een idee van hun betrouwbaarheid en professionaliteit.

 2. Vergelijk de prijs met andere aanbiedingen: Als u meerdere boden heeft ontvangen, vergelijk dan de prijzen die ze u hebben geboden. Zorg ervoor dat u appels met appels vergelijkt, dit wil zeggen dat u rekening houdt met factoren zoals de staat van uw auto, het bouwjaar, de kilometerstand, enzovoort.

 3. Let op eventuele extra kosten: Sommige bedrijven kunnen verborgen kosten hebben die pas later worden onthuld. Zorg ervoor dat u alle details begrijpt en dat er geen onaangename verrassingen zijn.

 4. Wees voorzichtig met te hoge of te lage biedingen: Als een bod te mooi lijkt omwaar te zijn, is het waarschijnlijk ook niet betrouwbaar. Wees voorzichtig met te hoge of te lage biedingen, want dit kan wijzen op een onbetrouwbare koper.

 5. Vertrouw op uw intuïtie: Als iets niet goed aanvoelt of als u twijfels heeft over een bepaald bod of bedrijf, vertrouw dan op uw intuïtie. Het is belangrijk om te werken met een betrouwbaar en eerlijk bedrijf dat uw auto op een professionele manier zal afhandelen.

Met deze stappen kunt u een betrouwbaar bod evalueren en vergelijken, zodat u de beste prijs kunt krijgen voor de verkoop van uw auto.

Conclusie

Het verkopen van uw auto kan een tijdrovend en stressvol proces zijn, maar met de juiste aanpak en strategie kunt u een betrouwbare koper vinden en de beste prijs krijgen. Overweeg om uw auto te verkopen via een betrouwbaar platform, aan een auto opkoper of op een veiling. Evalueer en vergelijk de ontvangen boden zorgvuldig en vertrouw op uw intuïtie bij het kiezen van een koper.

Auto verkopen aan Imex Car is veilig, snel en gemakkelijk

Verkoop uw auto veilig, snel en gemakkelijk aan Imex Cars en ontvang gratis online een correct bod. Bij Imex Cars begrijpen we dat uw tijd waardevol is en streven we naar een moeiteloze verkoopervaring. Met onze betrouwbare en professionele aanpak garanderen we een veilige transactie en een snelle afhandeling voor particulieren en bedrijven. Onderstaande illustratie toont waarom uw auto verkopen aan Imex Cars een slimme keuze is. 

Auto verkopen prijs van garage, Imex Cars of auto verkoop sites

Meld uw voertuig aan

Meld uw voertuig aan a.d.h.v. het formulier op de website. Zorg ervoor dat uw gegevens correct zijn zodat we u een correcte eerste prijsindicatie kunnen meedelen.

Ontvang een bod

Eén van onze experts neemt telefonische contact met u met de eerste prijsindicatie van uw voertuig. 

Akkoord en afhandeling

Op uw verzoek komt een taxatie expert langs om uw voertuig te inspecteren. Gaat u akkoord met ons bod? Dan is uw auto verkocht. U ontvangt meteen een betaling via overschrijving. ​

Ontvang een bod op uw wagen

100% gratis en vrijblijvend

Bod binnen 24 uur

Erkende auto opkoper

bod ontvangen om auto te verkopen bij Imex Cars

De voordelen van professionele autoinkoopdiensten

Het verkopen van uw auto via professionele auto-inkoopdiensten heeft verschillende voordelen. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

 1. Snelheid en gemak: Het verkopen van uw auto via een professionele auto-inkoopdienst is snel en gemakkelijk. U hoeft geen advertenties te plaatsen, potentiële kopers te ontmoeten of te onderhandelen over de prijs. Het hele proces kan vaak binnen enkele dagen worden afgehandeld.

 2. Betrouwbaarheid en zekerheid: Professionele auto-inkoopdiensten zijn meestal betrouwbaar en eerlijk. Ze bieden u een eerlijke prijs voor uw auto en zorgen voor een soepele en probleemloze transactie. U hoeft zich geen zorgen te maken over onbetrouwbare kopers of onverwachte kosten.

 3. Expertise en ervaring: Auto-inkoopdiensten hebben vaak veel ervaring en expertise op het gebied van autoverkoop. Ze zijn goed op de hoogte van de dagwaarde van verschillende automodellen en kunnen u een realistisch bod doen. Ze kunnen ook helpen bij het regelen van de benodigde documentatie en het afhandelen van de administratieve taken.

 4. Geen gedoe met onderhandelingen: Bij het verkopen van uw auto via een professionele auto-inkoopdienst hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhandelingen met potentiële kopers. Het bedrijf zal een bod uitbrengen op uw auto en u kunt beslissen of u het accepteert of niet. Er is geen gedoe met het proberen te onderhandelen over de prijs.

 5. Veiligheid en gemoedsrust: Door uw auto te verkopen via een professionele auto-inkoopdienst, bent u verzekerd van een veilige en betrouwbare transactie. U hoeft zich geen zorgen te maken over het ontmoeten van vreemden of over het omgaan met contante betalingen. Het bedrijf zal de betaling regelen en zorgen voor een veilige afhandeling.

 

Kortom, het verkopen van uw auto via een professionele auto-inkoopdienst heeft vele voordelen. Het is snel, gemakkelijk en betrouwbaar. U kunt de stress en het gedoe van advertenties plaatsen en onderhandelingen vermijden. Overweeg dus om gebruik te maken van deze diensten als u uw auto snel en gemakkelijk wilt verkopen. Wij kopen uw auto.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

bottom of page