top of page

Verkoop uw auto snel, veilig en gemakkelijk

verkoop auto - rode auto_edited.jpg

Verkoop uw auto voor een juiste prijs aan een erkende auto opkoper.

100% gratis en vrijblijvend

Bod binnen 24 uur

Erkende auto opkoper

4.9/5 Google reviews

Google Reviews verkoop auto aan opkoper Imex Cars

Gratis en vrijblijvend

Ontvang een bod zonder kosten of verplichtingen.

Snel

Ontvang een bod binnen 24 uur.

Betrouwbaar

Ervaar een eerlijke en transparante prijsbepaling. 

Verkoop uw auto
in vier stappen

Wilt u meteen een telefonische prijsindicatie van uw voertuig? Bel onze taxatiedienst op het nummer +32 484 84 95 15.

Meld uw voertuig aan.

Krijg telefonisch een eerste prijsindicatie van uw auto.

Op uw vraag, komen wij tot bij u voor een inspectie van uw auto.

Na de inspectie van uw voertuig kunt u akkoord gaan met het bod en wordt er meteen een betaling geregeld.

Bod ontvangen

arrow&v

Foto's auto (optioneel)

Foto auto
Foto auto
Foto auto
Foto auto

Met de aanmelding gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Bod ontvangen

Tevreden verkopers

4.9/5 Google reviews

Tevreden klanten Imex Cars
wij kopen auto's.jpg

Wij regelen het papierwerk

Geen gedoe met advertenties

Krijg een eerlijke verkoopprijs

Vermijd moeizame onderhandelingen

Verkoop met een goed gevoel

Vermijd onnodig tijdsverlies

Verkoop uw auto binnen een dag zonder gedoe

Bent u op zoek naar de snelste en meest probleemloze manier om uw auto te verkopen? Dan bent u hier aan het juiste adres! In dit artikel laten we u zien hoe u uw auto binnen een dag kunt verkopen, zonder gedoe. Als u uw oude voertuig af wilt hebben wij hebben de perfecte oplossing voor u. Ontdek hoe gemakkelijk het is om uw auto te verkopen en geniet van een stressvrije verkoopervaring dat zo geregeld is.

Ontvang een bod op uw auto

100% gratis en vrijblijvend

Bod binnen 24 uur

Erkende auto opkoper

Hoe kunt u uw auto snel verkopen?

Verkoop uw auto binnen een dag zonder gedoe. Om uw auto snel te verkopen, is het belangrijk om de juiste prijs te bepalen en uw auto aantrekkelijk te maken voor potentiële kopers. Adverteer op de juiste platforms en zorg voor goede foto's en beschrijvingen van uw auto. Met deze stappen kunt u een koper vinden voor uw auto.

Verkoop uw auto binnen een dag zonder gedoe met praktische tips en verhoog uw kans op hogere verkoopprijzen.

Het bepalen van de juiste prijs is essentieel bij het verkopen van uw auto. Doe onderzoek naar vergelijkbare modellen in dezelfde staat en houd rekening met factoren zoals leeftijd, kilometerstand en eventuele schade. Maak daarnaast uw auto aantrekkelijk door hem grondig schoon te maken, kleine reparaties uit te voeren en regelmatig onderhoud aan te tonen met documentatie.

Adverteren op de juiste platforms kan ervoor zorgen dat u snel geïnteresseerde kopers bereikt. Kies online marktplaatsen die populair zijn onder autokopers, maar overweeg ook lokale advertenties of sociale media om lokaal publiek aan te trekken.

Ten slotte zijn goede foto's en beschrijvingen cruciaal om potentiële kopers interesse in uw auto te wekken. Zorg voor duidelijke foto's waarop alle belangrijke details goed zichtbaar zijn, zoals het exterieur, interieur en eventuele extra functies of accessoires van de auto.

Door deze stappen nauwgezet op elkaar af stemmen verhoogt u niet alleen de kans dat u snel een geschikte koper vindt maar biedt dit ook mogelijkheid tot hogere verkoop prijzen. Wilt u uw auto verkopen binnen een dag zonder gedoe? Verkoop uw auto dan aan een auto opkoper zoals Imex Cars.

De juiste prijs bepalen

Onderzoek de marktwaarde van vergelijkbare auto's om de juiste prijs te bepalen. Houd rekening met de staat en leeftijd van uw auto bij het vaststellen van een prijs. Overweeg om een taxatie te laten uitvoeren voor een nauwkeurige waardebepaling.

Voor het verkopen van uw auto is het belangrijk om de juiste prijs te bepalen. Om dit te doen, is het raadzaam om onderzoek te doen naar vergelijkbare auto's op de markt op websites zoals Autoscout24 en 2dehands. Daarnaast moet u rekening houden met factoren zoals de staat en leeftijd van uw eigen voertuig. Als u twijfelt over de exacte waarde, kunt u overwegen om een professionele taxatie uit te laten voeren voor een betrouwbare schatting.

Maak uw auto aantrekkelijk

Zorg ervoor dat uw auto er zowel van binnen als van buiten schoon en fris uitziet. Een grondige schoonmaak kan de aantrekkelijkheid van uw auto vergroten en potentiële kopers overtuigen. Bovendien, voer kleine reparaties uit om eventuele gebreken te verhelpen en vervang versleten onderdelen of accessoires om de waarde van uw auto te verhogen. Zo maakt u een goede indruk op potentiële kopers en vergroot u de kans om uw auto snel en voor een goede prijs te verkopen.

Adverteer op de juiste platforms

Plaats uw advertenties op populaire online verkoopplatforms zoals Autoscout24. Overweeg ook om te adverteren in lokale kranten of autotijdschriften. Gebruik social media om uw auto aan te bieden aan geïnteresseerde kopers.

Adverteer op de juiste platforms, zodat u snel en gemakkelijk uw auto kunt verkopen. Plaats advertenties op bekende websites zoals Autoscout24 en overweeg ook lokale kranten of autotijdschriften. Maak gebruik van social media om de interesse van potentiële kopers te wekken.

Maak goede foto's en beschrijvingen

Fotografeer uw auto bij daglicht en vanuit verschillende hoeken. Wees eerlijk over eventuele schade of gebreken in de beschrijving. Noem specifieke kenmerken en extra opties die uw auto aantrekkelijk maken.

 • Fotografeer bij daglicht

 • Vanuit verschillende hoeken

 • Eerlijkheid over schade of gebreken

 • Vermeld specifieke kenmerken en extra opties

Auto verkopen aan Imex Car is veilig, snel en gemakkelijk

Verkoop uw auto veilig, snel en gemakkelijk aan Imex Cars en ontvang gratis online een correct bod. Bij Imex Cars begrijpen we dat uw tijd waardevol is en streven we naar een moeiteloze verkoopervaring. Met onze betrouwbare en professionele aanpak garanderen we een veilige transactie en een snelle afhandeling voor particulieren en bedrijven. Onderstaande illustratie toont waarom uw auto verkopen aan Imex Cars een slimme keuze is. 

Verkoop uw auto aan een auto opkoper aan garage of auto verkoop sites

Meld uw voertuig aan

Meld uw voertuig aan a.d.h.v. het formulier op de website. Zorg ervoor dat uw gegevens correct zijn zodat we u een correcte eerste prijsindicatie kunnen meedelen.

Ontvang een bod

Eén van onze experts neemt telefonische contact met u met de eerste prijsindicatie van uw voertuig. 

Akkoord en afhandeling

Op uw verzoek komt een taxatie expert langs om uw voertuig te inspecteren. Gaat u akkoord met ons bod? Dan is uw auto verkocht. U ontvangt meteen een betaling via overschrijving. ​

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Hoe kunt u uw auto zonder gedoe verkopen?

Verkoop mijn auto binnen een dag zonder gedoe. Er zijn verschillende manieren om uw auto te verkopen. U kunt ervoor kiezen om uw auto aan een auto opkoper te verkopen dit is de eenvoudigste, snelste en veiligste optie. Een andere optie is het inruilen van uw auto bij een dealer, uw auto zelf verkopen op auto verkoop websites of gebruik maken van een consignment service.

Het verkopen aan een professionele auto opkoper kan u helpen om snel van uw voertuig af te komen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over advertenties plaatsen of onderhandelen met potentiële kopers. Daarnaast bent u verzekerd dat u de juiste prijs krijgt voor uw auto.

Bij het verkopen via auto verkoop sites zoals Autoscout24 en 2dehands heeft u het volledige verkoopproces in handen en biedt u zelf uw auto aan op het internet.

Een consignment service neemt het verkoopproces uit handen en neemt een commissie op de verkoopprijs van uw auto.

Als laatst kunt u ervoor kiezen om uw oude auto in te ruilen bij aankoop van een nieuwe bij een dealer. Dit kan handig zijn als u geen zin heeft in het gedoe rondom particuliere verkoop of als extra bonus wanneer u al besloten hebt welke nieuwe auto u wilt kopen.

Verkoop vandaag nog snel en gemakkelijk uw auto aan auto opkoper Imex Cars.

Verkoop aan een auto opkoper

Voordelen van verkopen aan een auto opkoper:

 • Snelle verkoop binnen één dag

 • Geen gedoe met advertenties en potentiële kopers

Hoe vindt u betrouwbare auto opkopers?

 • Doe online onderzoek naar recensies en beoordelingen

 • Vraag om referenties van eerdere klanten

Stappen om uw auto te verkopen aan een opkoper:

 1. Maak foto's van uw auto en verzamel alle relevante documentatie

 2. Neem contact op met verschillende opkopers voor offertes

 3. Vergelijk de aangeboden prijzen en kies de beste deal

 4. Plan een afspraak in voor de verkooptransactie

 5. Ontvang directe betaling bij het overhandigen van uw sleutels

Verkopen via een online verkoop sites

Is verkopen via een online verkoop site interessant? Via een auto verkoop site kunt u uw wagen verkopen maar dat neemt toch wel enige moeite in beslag. U bereikt een groot aantal potentiële kopers maar krijgt vreemde mensen over de vloer. Hou er ook rekening mee dat bij elke bezichtiging u zich moet vrijmaken om de potentiële kopers te ontvangen.

Populaire platforms zijn onder andere Autoscout24 en 2dehands. Deze platforms bieden gebruikers de mogelijkheid om hun auto's te bekijken en contact te leggen.

Tips voor succesvol gebruik van een online verkoop: Zorg ervoor dat u goede foto's van uw auto plaatst om potentiële kopers aan te trekken. Schrijf ook een gedetailleerde beschrijving waarin u alle belangrijke informatie vermeldt. Het is ook aanbevolen om realistische prijzen in te stellen om meer interesse van potentiële kopers te genereren.

Consignment service gebruiken

Wat is consignatieverkoop en hoe werkt het? Consignatieverkoop is een verkoopmethode waarbij u uw auto aan een derde partij toevertrouwt om namens u te verkopen. De derde partij, ook wel de consignatieservice genoemd, neemt de verantwoordelijkheid voor het vinden van potentiële kopers, onderhandelingen voeren en het afhandelen van alle papierwerk. U ontvangt pas betaling wanneer de auto daadwerkelijk verkocht is.

De voordelen van het gebruik van consignment services zijn talrijk. Ten eerste neemt de service al het gedoe en tijdrovende werk uit handen dat gepaard gaat met zelf uw auto verkopen. Bovendien hebben consignment services vaak een breed netwerk en expertise in de markt, waardoor ze uw kans op succesvolle verkoop vergroten. Daarnaast hebben zij meestal professionele showrooms waarin uw auto tentoongesteld kan worden, wat meer potentiële kopers aantrekt.

 

Hoe kunt u uw auto in consignatie geven? Om uw auto in consignatie te geven, moet u contact opnemen met een betrouwbare consignment service bij u in de buurt of online. Vervolgens zal er een evaluatie plaatsvinden om de staat en waarde van uw auto te bepalen. Als alles akkoord is bevonden, wordt er een overeenkomst opgesteld waarin alle voorwaarden worden vastgelegd, inclusief commissiepercentage en duur van het contract. Neem contact op met Imex Cars als u interesse hebt in deze dienst.

Ruil uw auto in bij een dealer

Wat zijn de voordelen van het inruilen bij een dealer? Het inruilen van uw auto bij een dealer biedt verschillende voordelen. U kunt gemakkelijk uw huidige auto kwijtraken en direct een nieuwe auto aanschaffen zonder gedoe. Let wel dat u vaak niet de beste prijs krijgt voor uw auto.

Hoe bepaalt u de waarde van uw huidige auto bij inruil? De waarde van uw huidige auto bij inruil wordt bepaald door verschillende factoren, zoals het merk, model, bouwjaar en kilometerstand. Daarnaast spelen ook de staat van onderhoud en eventuele accessoires of extra's een rol. Het is verstandig om vergelijkbare tweedehandsauto's te onderzoeken om zo een realistische vraagprijs te kunnen stellen.

Tips voor succesvol inruilen bij dealership: Zorg ervoor dat u alle documentatie over uw huidige auto op orde heeft, zoals onderhoudsboekje en eventuele reparatiefacturen. Maak daarnaast de binnen- en buitenkant goed schoon voordat u naar de dealer gaat om indruk te maken. Verder kunt u altijd proberen om wat extra's uit te onderhandelen.

Conclusie

Het verkopen aan een auto opkoper is de beste optie wanneer u snel en gemakkelijk van uw auto af wil voor de best mogelijke prijs. Denkt u "Ik verkoop mijn auto"? Denk dan aan Imex Cars.

Ontvang een bod op uw wagen

100% gratis en vrijblijvend

Bod binnen 24 uur

Erkende auto opkoper

bod ontvangen om auto te verkopen aan opkoper
bottom of page