top of page
Auto verkoop service

Auto verkoop service Imex Cars

Een auto verkoop service zoals Imex Cars is voor u de beste optie om uw auto te verkopen in de volgende gevallen. U wilt:

  • de juiste prijs krijgen voor uw auto

  • uw auto zo snel mogelijk verkopen

  • meteen uw betaling krijgen

  • zelf geen inspanning leveren om uw auto verkocht te krijgen

Gelden bovenstaande opsommingen voor u? Dan bent u bij het juiste adres. Maar wat zijn de voordelen nu concreet en hoe zit het proces nu in elkaar? Ontdek in dit artikel het antwoord op uw vragen.

Voordelen van Imex Cars verkoopservice

Er zijn een heel aantal voordelen verboden aan het verkopen van uw auto aan een auto verkoop service zoals Imex Cars. Het eerste en ook belangrijkste gegeven is dat een expert u auto taxeert.

 

Dat betekent dat u de juiste prijs weet voor uw auto. De taxatie gaat trouwens samen met een bod op uw wagen zonder aankoop verplichting. Vindt u het bod goed?

 

Dan is uw auto meteen verkocht. Vanaf het eerste contact tot verkoopt moet u gemiddeld 24 u rekenen. M.a.w. u ontvangt meteen de verkoopprijs op uw rekening nadat u akkoord het bod accepteert.

 

Wat vaak onderschat wordt is hoe complex een auto verkopen soms kan zijn zonder auto verkoop service. U dient bv. uw auto te keuren voor verkoop, ervoor te zorgen dat alle nodige administratie zoals het verkoopcontract wettelijk in orde is, vreemde mensen ontvangen en bezichtigingen te organiseren.

 

Bij een auto verkoop service is dat helemaal niet het geval. Alles wordt door Imex Cars onder handen genomen.

Hoe u een bod kunt ontvangen

Het enige wat u moet doen is contact op nemen. Dat kan telefonisch of via het formulier onderaan op deze pagina. In het formulier vragen wij het merk, model, kilometerstand, transmissie, brandstof van uw auto.

Wat u kunt verwachten

Na het eerste contact, via telefoon of het formulier neemt één van onze taxatie experts contact met u op. Verdere details van uw wagen worden besproken en een eventuele bezichtiging wordt ingepland om een definitief bod uit te brengen.

 

U hoeft zich niet te verplaatsen, de expert komt tot bij u. Na de inspectie wordt er een bod uitgebracht volledig gratis en zonder aankoop verplichting. Gaat u akkoord met het bod?

 

Dan wordt de verkoopprijs meteen over gemaakt en wordt alle nodige administratie en transport voor u geregeld volledig gratis uiteraard. Heel dit proces wordt in de meeste gevallen binnen 24 u na het eerste contact afgerond.

Ontvang een bod op uw auto

100% gratis en vrijblijvend

Binnen 24 u een bod

Erkende auto opkoper

Autoverkoopservice bod op auto ontvangen
Wat kunt u verwachten van verkoopservice Imex Cars

Ontvang een bod op uw wagen

100% gratis en vrijblijvend

Binnen 24 u een bod

Erkende auto opkoper

bod ontvangen om auto te verkopen

Hoe werkt het?

Uw auto verkopen in drie stappen. Als eerst vult u de gegevens in. Vervolgens neemt één van onze experts contact met u op met een eerste prijsindicatie op uw wagen. Als laatst kunt u een expert gratis en vrijblijvend laten langskomen voor inspectie. Na de inspectie wordt er een finaal bod uitgebracht op uw wagen. Bij wederzijds akkoord is uw auto verkocht. 

Formulier invullen

Meld uw voertuig aan a.d.h.v. het formulier op de website. Zorg ervoor dat uw gegevens correct zijn zodat we u een correcte eerste prijsindicatie kunnen meedelen.

Bod ontvangen

Eén van onze experts neemt telefonische contact met u met de eerste prijsindicatie van uw voertuig. Verdere details van het voertuig worden besproken om een betere inschatting te doen van de waarde van uw voertuig.

Afspraak maken

Op uw verzoek komt een taxatie expert langs om uw voertuig te inspecteren. U krijgt ter plaatsen een gratis bod zonder verkoopverplichting. ​Bij wederzijds akkoord is uw auto verkocht en wordt er meteen een betaling geregeld. U wordt voorzien van de nodige documenten en de verkochte auto wordt gratis opgehaald. 

1. Vul het formulier in

2. Ontvang een bod

3. Afspraak maken

Meld uw voertuig aan a.d.h.v. bovenstaand formulier. Zorg ervoor dat uw gegevens correct zijn zodat we u een correcte eerste prijsindicatie kunnen meedelen.

Meld uw voertuig aan a.d.h.v. bovenstaand formulier. Zorg ervoor dat uw gegevens correct zijn zodat we u een correcte eerste prijsindicatie kunnen meedelen.

bod op auto krijgen
Bod op auto ontvangen
arrow&v

Foto's auto (optioneel)

Foto auto
Foto auto
Foto auto
Foto auto
Bod ontvangen
bottom of page