top of page
Auto verkopen Aalst

Auto verkopen Aalst, Imex Cars auto opkoper

U wilt uw auto verkopen in Aalst? Er zijn een tal van mogelijkheden om uw auto te verkopen maar u wilt uiteraard de hoogste prijs voor uw auto zonder veel moeite te doen. Bij auto opkoper Imex Cars ontvangt u binnen 24 u al een bod op uw wagen, volledig gratis en vrijblijvend.

Bovendien komt Imex Cars tot bij u. U hoeft zich dus niet te verplaatsen om uw auto te verkopen. Het enige wat u moet doen is telefonisch contact op te nemen of het formulier in te vullen onderaan deze pagina.

Al onze diensten zijn gratis en vrijblijvend. Bent u gewoonweg benieuwd naar de waarde van uw auto? Vul het formulier in zodat u geen geld verliest op de verkoopwaarde van uw auto. Als u uw auto niet wil verkopen aan Imex Cars dan weet u op zijn minst wat uw auto waard is.

Alle auto’s komen in aanmerking

Als u op zoek bent om uw auto te verkopen in Aalst, dan kunnen wij u helpen. Wij kopen elke auto, ongeacht hoe oud of beschadigd deze is. De volgende auto’s komen in aanmerking:

 • Alle merken zijn welkom

 • Alle modellen

 • Alle jaren

 • Alle kilometers

 • Alle omstandigheden

 • Alle motorinhouden

 • En alle transmissies

Kortom alle auto’s komen in aanmerking, van luxe auto’s tot schadewagens in elke staat en van elke merk.

Wij zijn er om u te helpen de beste prijs voor uw auto te krijgen en het hele proces probleemloos te laten verlopen. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw auto keuren voor verkoop, administratie, bezichtigingen of onderhandelingen. Wij nemen alles onder handen.

Ontvang een bod op uw auto

100% gratis en vrijblijvend

Binnen 24 u een bod

Erkende auto opkoper

Auto opkoper in Aalst

Waarom Imex Cars Aalst

Imex Cars, is de beste manier om uw voertuig te verkopen als u het volgende nastreeft:

 • een correcte prijs

 • snelle afhandeling

 • geen tijdsverlies

 • geen moeite

Wij komen tot bij u Aalst zodat u zich niet hoeft te verplaatsen. Een auto verkopen is een grote beslissing. Maar het is ook een belangrijke beslissing, niet alleen voor uw portemonnee, maar ook voor uw gemoedsrust.

 

Ongemakkelijke onderhandelingen zijn niet voor iedereen een pretje. Een auto verkopen in Aalst aan Imex Cars is eenvoudig en snel.

Ontvang vandaag nog een bod op uw auto.

Auto in Aalst verkopen in auto opkoper

Ontvang een bod op uw wagen

100% gratis en vrijblijvend

Binnen 24 u een bod

Erkende auto opkoper

bod ontvangen om auto te verkopen

Hoe werkt het?

Uw auto verkopen in drie stappen. Als eerst vult u de gegevens in. Vervolgens neemt één van onze experts contact met u op met een eerste prijsindicatie op uw wagen. Als laatst kunt u een expert gratis en vrijblijvend laten langskomen voor inspectie. Na de inspectie wordt er een finaal bod uitgebracht op uw wagen. Bij wederzijds akkoord is uw auto verkocht. 

Formulier invullen

Meld uw voertuig aan a.d.h.v. het formulier op de website. Zorg ervoor dat uw gegevens correct zijn zodat we u een correcte eerste prijsindicatie kunnen meedelen.

Bod ontvangen

Eén van onze experts neemt telefonische contact met u met de eerste prijsindicatie van uw voertuig. Verdere details van het voertuig worden besproken om een betere inschatting te doen van de waarde van uw voertuig.

Afspraak maken

Op uw verzoek komt een taxatie expert langs om uw voertuig te inspecteren. U krijgt ter plaatsen een gratis bod zonder verkoopverplichting. ​Bij wederzijds akkoord is uw auto verkocht en wordt er meteen een betaling geregeld. U wordt voorzien van de nodige documenten en de verkochte auto wordt gratis opgehaald. 

1. Vul het formulier in

2. Ontvang een bod

3. Afspraak maken

Meld uw voertuig aan a.d.h.v. bovenstaand formulier. Zorg ervoor dat uw gegevens correct zijn zodat we u een correcte eerste prijsindicatie kunnen meedelen.

Meld uw voertuig aan a.d.h.v. bovenstaand formulier. Zorg ervoor dat uw gegevens correct zijn zodat we u een correcte eerste prijsindicatie kunnen meedelen.

bod op auto krijgen
Bod op auto ontvangen

Foto's auto (optioneel)

Foto auto
Foto auto
Foto auto
Foto auto
Bod ontvangen
bottom of page