top of page
Auto verkopen Leuven aan auto opkoper

Auto verkopen Leuven aan auto opkoper

U wilt uw auto verkopen in Leuven? Er zijn een tal van mogelijkheden om uw auto te verkopen maar u wilt uiteraard de hoogste prijs voor uw auto zonder veel moeite te doen. Bij auto opkoper Imex Cars ontvangt u binnen 24 u al een bod op uw wagen, volledig gratis en vrijblijvend.

Bovendien komt Imex Cars tot bij u. U hoeft zich dus niet te verplaatsen om uw auto te verkopen. Het enige wat u moet doen is telefonisch contact op te nemen of het formulier in te vullen onderaan deze pagina.

Al onze diensten zijn gratis en vrijblijvend. Bent u gewoonweg benieuwd naar de waarde van uw auto? Vul het formulier in zodat u geen geld verliest op de verkoopwaarde van uw auto. Als u uw auto niet wil verkopen aan Imex Cars dan weet u op zijn minst wat uw auto waard is.

Over Imex Cars Leuven

Imex Cars is een auto opkoper actief sinds 2007 in de tweedehands auto opkoop markt. Wij staan bekend als een betrouwbare auto opkoper dankzij het belang dat we hechten aan auto’s opkopen voor een goede prijs om onze klanten tevreden te houden.

 

Dit wordt uiteraard geprojecteerd in onze Google Reviews waar we een 4.9 scoren voor klant tevredenheid.  Wij helpen u met de hoogste prijs te krijgen voor uw auto en dat binnen 24 uur.

 

In de meeste gevallen is uw auto verkocht binnen 24 uur na het eerste contact. Daarnaast regelen we ook meteen een betaling, wordt alle administratie door ons onder handen genomen en hoeft u uw auto zelf niet te keuren voor verkoop.

Is auto zelf verkopen in Leuven beter?

Het klopt dat u misschien een paar honderd euro’s meer kan krijgen als u uw auto zelf verkoopt via 2dehands of autoscout24 maar in de meeste gevallen niet. Daarenboven is uw auto zelf verkopen niet zo eenvoudig.

 

Als eerst dient u uw auto te keuren voor verkoop. Die keuring is maar twee manden geldig. Dus als u uw auto niet binnen twee maand verkoopt dan dient u opnieuw een keuring uit te voeren.

 

Vergeet niet dat ook uw contract wettelijk moet zijn en dat u vreemden moet ontvangen voor bezichtigingen. De meest vervelde zaken zijn de ongemakkelijke onderhandelingen.

Vraag vandaag nog een bod aan, gratis en zonder aankoop verplichting.

Ontvang een bod op uw auto

100% gratis en vrijblijvend

Binnen 24 u een bod

Erkende auto opkoper

Auto verkopen aan Imex Cars in Leuven
Auto opkoper Imex Cars Leuven

Ontvang een bod op uw wagen

100% gratis en vrijblijvend

Binnen 24 u een bod

Erkende auto opkoper

bod ontvangen om auto te verkopen

Hoe werkt het?

Uw auto verkopen in drie stappen. Als eerst vult u de gegevens in. Vervolgens neemt één van onze experts contact met u op met een eerste prijsindicatie op uw wagen. Als laatst kunt u een expert gratis en vrijblijvend laten langskomen voor inspectie. Na de inspectie wordt er een finaal bod uitgebracht op uw wagen. Bij wederzijds akkoord is uw auto verkocht. 

Formulier invullen

Meld uw voertuig aan a.d.h.v. het formulier op de website. Zorg ervoor dat uw gegevens correct zijn zodat we u een correcte eerste prijsindicatie kunnen meedelen.

Bod ontvangen

Eén van onze experts neemt telefonische contact met u met de eerste prijsindicatie van uw voertuig. Verdere details van het voertuig worden besproken om een betere inschatting te doen van de waarde van uw voertuig.

Afspraak maken

Op uw verzoek komt een taxatie expert langs om uw voertuig te inspecteren. U krijgt ter plaatsen een gratis bod zonder verkoopverplichting. ​Bij wederzijds akkoord is uw auto verkocht en wordt er meteen een betaling geregeld. U wordt voorzien van de nodige documenten en de verkochte auto wordt gratis opgehaald. 

1. Vul het formulier in

2. Ontvang een bod

3. Afspraak maken

Meld uw voertuig aan a.d.h.v. bovenstaand formulier. Zorg ervoor dat uw gegevens correct zijn zodat we u een correcte eerste prijsindicatie kunnen meedelen.

Meld uw voertuig aan a.d.h.v. bovenstaand formulier. Zorg ervoor dat uw gegevens correct zijn zodat we u een correcte eerste prijsindicatie kunnen meedelen.

bod op auto krijgen
Bod op auto ontvangen
arrow&v

Foto's auto (optioneel)

Foto auto
Foto auto
Foto auto
Foto auto
Bod ontvangen
bottom of page