top of page
De beste auto verkoop site in België

De beste auto verkoop site in België

U zoekt een manier op uw auto snel en gemakkelijk aan de beste prijs te verkopen? Dan is uw auto verkopen aan een auto verkoop site zoals Imex Cars de beste optie. 

100% gratis en vrijblijvend

Binnen 24 u een bod

Erkende opkoper

goog review.png

Waarom een auto verkoop site?

U kunt natuurlijk uw auto zelf te koop zetten op 2dehands.be of op Autoscout24 maar daar komt heel wat bij kijken. Als eerst weet u niet goed wat uw auto waard is. Het kan zijn dat u een te dure prijs vraagt waardoor uw auto niet verkocht geraakt. En wat als u te weinig vraagt. Dan loopt u een mooi bedrag mis.

Vergeet ook niet dat u heel wat tijd moet steken in het ontvangen van vreemde mensen die willen onderhandelen over de prijs om uw auto aan een zo laag mogelijke prijs te kopen.

 

Dit zijn allemaal kosten die u in rekening moet nemen bij het verkopen van uw auto.

En als u hem dan toch verkoopt, moet u de betaling, het papierwerk en de levering van de auto organiseren, wat altijd een inspanning is en tijd kost.

Voordelen van een auto verkoop site

Wanneer u uw auto aanbiedt aan een auto verkoop site zoals Imex Cars dan komt u deze problemen niet tegen. In de meeste gevallen is uw auto verkocht binnen 24 uur na het eerste contact. Daarnaast bepaald de schattingsexpert hoeveel uw auto exact waard is en brengt hij meteen een bod uit op uw auto. Dit allemaal gratis, vrijblijvend en volkomen veilig.

 

U verkoopt enkel wanneer u akkoord gaat met het bod dat uitgebracht wordt en bovendien ontvangt u bij akkoord meteen de betaling. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over het papierwerk, onderhandelingen en over het transport van uw wagen. Dat wordt allemaal vlekkeloos geregeld zonder enige inbreng van uw kant.

Wij betalen u meer dan de prijs van een 2e hands regeling op 2dehands.be of Autoscout24. Sterker nog, wij kopen auto's van elk merk en model en geven u een eerlijke lage prijs die vast is na de bezichtiging van de auto.

Formulier invullen

Bod krijgen

Afspraak maken

Krijg vandaag nog een bod op uw auto

arrow&v

Contact gegevens

Foto's auto (niet verplicht)

Foto auto
Foto auto
Foto auto
Foto auto

100% gratis en vrijblijvend

Binnen 24 u een bod

Erkende opkoper

bod krijgen

Bel ons

Meteen een bod

Beantwoord uw vragen

Afspraak inplannen

Auto verkoop site - auto opkoper

Over ons

Imex Cars is actief sinds 2007 in de tweedehands automarkt. We hebben duizenden particulieren geholpen in het zorgeloos en snel verkopen van hun auto. In de meeste gevallen wordt een auto 24 u na het contact opnemen met Imex Cars verkocht. Contacteer ons als u uw auto snel wil verkopen aan een goede prijs

Daarnaast hebben we ook bedrijven geholpen met het verkopen van hun btw bedrijfsauto. Niet enkel particuliere auto's en bedrijfsauto's kunnen bij ons te recht maar ook campers of mobilhomes.

We staan er op dat u de hoogst mogelijke marktprijs krijgt voor uw auto. Daarom schakelen wij onze schattingsexperts in om uw auto te komen schatten. Zo bent u gerust dat u de juiste prijs krijgt voor uw auto. Denkt u om uw auto te verkopen bij een dealer eerder dan een gespecialiseerde auto opkoper en garage? Lees dan deze pagina zodat u weet wat u te wachten staat. 

Al onze diensten zijn gratis en vrijblijvend. Vindt u het bod te laag, dan hoeft u niet te verkopen. U verkoopt enkel wanneer u dat wilt. Bied vandaag nog uw auto aan op onze auto verkoop site.

Als u te weten wil komen wat uw auto echt waard is, dan kunt u gratis en vrijblijvend bij Imex Cars terecht. 

Benieuwd naar de waarde van uw auto? Vul het formulier in of bel ons op. Denkt u, "Ik verkoop mijn auto" en wilt u uw auto laten verkopen? Denk aan Imexcars!

Over ons imexcars auto verkoop site
ABOUT
CLIENTS
bottom of page