top of page
Verkoop mijn auto voor de beste prijs

Verkoop mijn auto

Denkt u, "Het is genoeg geweest, ik verkoop mijn auto"? Dan hebt u verschillende opties. Ontdek hieronder welke optie het beste bij u past.

100% gratis en vrijblijvend

Binnen 24 u een bod

Erkende opkoper

google reviews imexcars

Ik verkoop mijn auto, de mogelijkheden

Het meest voor de hand liggende is uw auto zelf te koop zetten op de tweedehandsmarkt op websites zoals 2dehands.be of Autoscout24. Dit brengt meer nadelen dan voordelen met zich mee. Het eerste nadeel is dat u niet goed weet voor welke prijs u uw auto moet verkopen. Wanneer u de prijs te hoog zet, geraakt u niet van uw auto af. Bij een te lage prijs verliest u een mooie som geld. Daarnaast is het heel tijdrovend en is het niet volkomen veilig. U moet tijd maken voor de potentiële en onbekende kopers. Daarboven moet u ook nog de zin hebben om te onderhandelen.

De tweede optie die u hebt is uw auto aan een dealer verkopen. Deze optie is veiliger maar in bijna alle gevallen wordt uw auto sterk onder de marktprijs verkocht. Een dealer heeft als doel om u een auto te verkopen en niet uw auto op te kopen. Vaak stellen ze voor om uw auto in te ruilen voor een duurdere auto waar u nog een grote som bovenop moet betalen.

De beste optie om mijn auto te verkopen

De derde en beste optie is uw auto aanbieden aan gespecialiseerde auto opkopers zoals Imex Cars.

 

U kunt gemakkelijk en snel te weten komen wat wij betalen voor uw auto. We bieden wat uw auto echt waard is, het is volkomen veilig, en gemakkelijk. 

 

Krijg binnen enkele uren al een bod op uw auto door het formulier in te vullen of ons op te bellen. Het is volledig gratis en zonder verplichting tot verkopen. U verkoopt enkel wanneer u tevreden bent met het bod. Krijg vandaag nog een bod.

Formulier invullen

Bod krijgen

Afspraak maken

Krijg vandaag nog een bod op uw auto

arrow&v

Contact gegevens

Foto's auto (niet verplicht)

Foto auto
Foto auto
Foto auto
Foto auto

100% gratis en vrijblijvend

Binnen 24 u een bod

Erkende opkoper

bod krijgen

Bel ons

Meteen een bod

Beantwoord uw vragen

Afspraak inplannen

Auto snel mijn auto verkopen goede prijs

Over ons

Imex Cars is actief sinds 2007 in de tweedehands automarkt. We hebben duizenden particulieren geholpen in het zorgeloos en snel verkopen van hun auto. In de meeste gevallen wordt een auto 24 u na het contact opnemen met Imex Cars verkocht. Contacteer ons als u uw auto snel wil verkopen aan een goede prijs

Daarnaast hebben we ook bedrijven geholpen met het verkopen van hun btw bedrijfsauto. Niet enkel particuliere auto's en bedrijfsauto's kunnen bij ons te recht maar ook campers of mobilhomes.

We staan er op dat u de hoogst mogelijke marktprijs krijgt voor uw auto. Daarom schakelen wij onze schattingsexperts in om uw auto te komen schatten. Zo bent u gerust dat u de juiste prijs krijgt voor uw auto. Denkt u om uw auto te verkopen bij een dealer eerder dan een gespecialiseerde auto opkoper en garage? Lees dan deze pagina zodat u weet wat u te wachten staat. 

Al onze diensten zijn gratis en vrijblijvend. Vindt u het bod te laag, dan hoeft u niet te verkopen. U verkoopt enkel wanneer u dat wilt. Bied vandaag nog uw auto aan op onze auto verkoop site.

Als u te weten wil komen wat uw auto echt waard is, dan kunt u gratis en vrijblijvend bij Imex Cars terecht. 

Benieuwd naar de waarde van uw auto? Vul het formulier in of bel ons op. Denkt u, "Ik verkoop mijn auto" en wilt u uw auto laten verkopen? Denk aan Imexcars!

Over ons imexcars mijn auto snel verkopen
ABOUT
bottom of page